Adete 4-5 gün kala beyaz akıntı..

aynenn cnm şimdi bebk olsun keseyi bekliyosun kesyi görüyosun kalp atışı filan biz kadınlar hiç dertsiz duramıyoruz ben bir sene bekledim bebişimi şimdi bişey olur diye ödüm kopuyo ama gene allah diyorum dünyada bi lokma yiycek ekmeği varsa doğucak bizim elimizden bişey gelmiyo canım sadece sabır ve dua bize kalan inşallh hamilesindir cnm

Bilmez miyim canım biliyorum maalesef benim ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi yetmedi 😞 cok sukur atlattık simdi yine istiyoruz bakalım hayırlısı canım Allah herkesin kalbine gore versin ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bu sabah dayanamadım test yaptım 😁 silik de olsa çıkmaz miydi ya önceki gebeliğimde onceden öğrenmiştim ama 😞

valla cnm adeti bekle diyolar her zaman ama öncekinde erken çıktı diyosun belki geç döllenmiştir o yüzden çıkmamıştır bekle bakalım

valla cnm adeti bekle diyolar her zaman ama öncekinde erken çıktı diyosun belki geç döllenmiştir o yüzden çıkmamıştır bekle bakalım

Hımm tamam o zaman bekleyelim bakalım 😔 14 üne kadar olmam lazım iste 32. Gun oluyo 14 U. Tüm gecikmeleri go önünde bulundurarark en gec 14 diyorum o yüzden. Peki ya diyelim ki döllenme oldu. Iliskiden kac gun sonra öğrenebilirim sence idrarda?

Hımm tamam o zaman bekleyelim bakalım 😔 14 üne kadar olmam lazım iste 32. Gun oluyo 14 U. Tüm gecikmeleri go önünde bulundurarark en gec 14 diyorum o yüzden. Peki ya diyelim ki döllenme oldu. Iliskiden kac gun sonra öğrenebilirim sence idrarda?

valla cnm hiç bilmiyorum ama şöyle diyim kendimden örnek vererek ben 26 şubatta kan vermiştim o zmn çıkmamıştı adette olmuyodum sonra mart 18 yaptırddım 1502 di dr 4 haftalık dedi bizim kan tahlili yaptığımızda yeni dölleniyomuş dedi yani çıkmadı o zmn sen adet olmassan kan ver bence

valla cnm hiç bilmiyorum ama şöyle diyim kendimden örnek vererek ben 26 şubatta kan vermiştim o zmn çıkmamıştı adette olmuyodum sonra mart 18 yaptırddım 1502 di dr 4 haftalık dedi bizim kan tahlili yaptığımızda yeni dölleniyomuş dedi yani çıkmadı o zmn sen adet olmassan kan ver bence

Anladım canım ya ben kan vermek istemiyorum aslına bakarsan yani o sunucu beklemek de yoruyo öğrendikten sonraki can sıkıntısı da bi hayli oluyo yani idrarda çıksın kac haftalık oldugunu öğrenmek icin gideceğim zaten ama oncesinde gitmek istemiyorum 😞 bi yandan da bilsem de oyle hareket etsem diyorum bilmiyorum ya 😞😞😞

Son düzenleme:
Merhaba,
Dün hamile olduğumu öğrendim. 1 haftadır akıntım vardı ve kasıklarım ağrıyordu. Göğüslerim şişmişti. Pazar günü adet olmam gerekiyordu olmadım. Dün kan testiyle doktor hamilesin dedi. Hala şaşkınım.İnşallah Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip eder. Sevgiler

kacıncı günün olduuu...

Kaçıncı gun derken? Adetimden bu yana 27. Günüm yani 30-31. Günlere kadar beklicem hava degisikligi stres vs gecikmelerini göze alarak. Nasip bakalım en son iliskiden bu yana zaten 9 gun fln gecti gec döllenme fln olduysa diye bekleyelim bakalım. Belirtilerin psikolojik de olabilir demeye başladım kendimi rahat bırakmam lazım 😞

Kaçıncı gun derken? Adetimden bu yana 27. Günüm yani 30-31. Günlere kadar beklicem hava degisikligi stres vs gecikmelerini göze alarak. Nasip bakalım en son iliskiden bu yana zaten 9 gun fln gecti gec döllenme fln olduysa diye bekleyelim bakalım. Belirtilerin psikolojik de olabilir demeye başladım kendimi rahat bırakmam lazım 😞

ilişki sonrası daha cok erken.. zamanına daha var ben bır yerde okudum kadın adetıne 2 gun kala yapmıs negatıf adet gununde yapmıs pozıf mıs :KK70:

ilişki sonrası daha cok erken.. zamanına daha var ben bır yerde okudum kadın adetıne 2 gun kala yapmıs negatıf adet gununde yapmıs pozıf mıs :KK70:

Iste adet gunüm aslında yarın bakalım ben yarın da yaparım çıkmazsa ve olmazsam sonraki gun de oyle denicem bakalım nasip? Sen ne durumdasın? Direkt kan testi yaptıracaktın ya şimdiden yaptırsan varsa cikar bari ☺️

Iste adet gunüm aslında yarın bakalım ben yarın da yaparım çıkmazsa ve olmazsam sonraki gun de oyle denicem bakalım nasip? Sen ne durumdasın? Direkt kan testi yaptıracaktın ya şimdiden yaptırsan varsa cikar bari ☺️

çok kararsızım aslında korkuyorum negatıf cıkacak dıye ..
bilmıyorum cuma gunu kannn yapacam sanırım

Merhaba,
Dün hamile olduğumu öğrendim. 1 haftadır akıntım vardı ve kasıklarım ağrıyordu. Göğüslerim şişmişti. Pazar günü adet olmam gerekiyordu olmadım. Dün kan testiyle doktor hamilesin dedi. Hala şaşkınım.İnşallah Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip eder. Sevgiler
hayırlı olsun cnm darısı bize inş bişey soracağım akıntım vardı derken çok aşırı bi akıntımı oluyor normalden fazlamı acaba.

Merhaba,

Hayırlı olsun canim sagol inşallah amiiiinnnn. Inşallah sen de saglikla kucağına alırsın bebeğini.
Hakkımızda hayırlısı. Ben de leke gelmeye başlamış sanırım adet oluyorum 😞 bi daha ki ay artık 😞 ustune görüyor olabilirim ümidi ile uyumaya çalışacağım gece gece tuvalete kalkınca bole de uykun kaçar iste.. 😳

çok kararsızım aslında korkuyorum negatıf cıkacak dıye ..
bilmıyorum cuma gunu kannn yapacam sanırım

😞sanırım adet oluyorum. Leke seklinde gelmeye başlamış peceteye kahverengiler geliyor 😞 ustune görüyor olabilirim ümidi ile uyumaya çalışacağım. Hayırlısı hakkımızda 😔

X