Adete 3 kala gebelik testi

Eczaneye sorduğumuzda en iyi test olarak önermişti aslında bende kaset test yapsam çıkardı sanırım gecikmem hala devam ediyor 16 gün oldu ama nasıl olsa kan vercez diye yapmaya gerek duymuyorum tekrardan test

Eczaneye sorduğumuzda en iyi test olarak önermişti aslında bende kaset test yapsam çıkardı sanırım gecikmem hala devam ediyor 16 gün oldu ama nasıl olsa kan vercez diye yapmaya gerek duymuyorum tekrardan test
Kaset test yapsaydn erken gebelik gercekten cok yanltiyor onun cikmasi gerekirken bu kaset testler cikartyr

Zaten 16 gün gecikme olmuş kesin vardır bende başıma geleni söylemek istedim çok sevinmiştim çünkü yani benim için en güvenilir kaset test sanırım

Kaset test yapsaydn erken gebelik gercekten cok yanltiyor onun cikmasi gerekirken bu kaset testler cikartyr
Zaten 16 gün gecikme olmuş kesin vardır bende başıma geleni söylemek istedim çok sevinmiştim çünkü yani benim için en güvenilir kaset test sanırım
Bir çok belirtiyi de yaşıyorum zaten randevu günüme kadar 20 gün gecikmiş olacak tam olarak normalde düzenli olurdu 28 günü şaşmazdı gecikse bile en fazla 2-3 gün olurdu ondan önce adet sancısı için gitmiştim sonuçlara göre herşey normal kist falan gibi bir durum da yok düşünce bu kadar gecikmeye gebelikten başka bir şey gelmiyor aklıma

Insallah hakkinda hayirlisi canim

Masallah bu arada cok sabirlisin

Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…