- 6 Mayıs 2023
- 42
- 12
- 20
-
- Konu Sahibi Butterfly193
Eczaneye sorduğumuzda en iyi test olarak önermişti aslında bende kaset test yapsam çıkardı sanırım gecikmem hala devam ediyor 16 gün oldu ama nasıl olsa kan vercez diye yapmaya gerek duymuyorum tekrardan testPredictor early markanın yanılma payı çok fazla bana yalancı pozitif çıkardi pek güvenilir değil en güvenilir kaset testler zaten kaset testlerde de yeteri kadar köyü çıkmış kesin vardır seninde hayırlı olsun canım
Hayirlisi insallah ya hepimiz hakkinda cumlemizin isteyen herkeze ben 8 gun kala erken gebelik testi yaptm negatf ti son 1 gun kala attgm seklde isdehmm anladim cnm benim 5 gun kaldi ama adet belirtim var ya klomen kullanmistim bu ay
Kaset test yapsaydn erken gebelik gercekten cok yanltiyor onun cikmasi gerekirken bu kaset testler cikartyrEczaneye sorduğumuzda en iyi test olarak önermişti aslında bende kaset test yapsam çıkardı sanırım gecikmem hala devam ediyor 16 gün oldu ama nasıl olsa kan vercez diye yapmaya gerek duymuyorum tekrardan test
Zaten 16 gün gecikme olmuş kesin vardır bende başıma geleni söylemek istedim çok sevinmiştim çünkü yani benim için en güvenilir kaset test sanırımEczaneye sorduğumuzda en iyi test olarak önermişti aslında bende kaset test yapsam çıkardı sanırım gecikmem hala devam ediyor 16 gün oldu ama nasıl olsa kan vercez diye yapmaya gerek duymuyorum tekrardan test
Adet olmadıysa erken gebelik testi doğru çıkmıştır ben yaptım ertesi gün adet günümdu adet olmustumKaset test yapsaydn erken gebelik gercekten cok yanltiyor onun cikmasi gerekirken bu kaset testler cikartyr
Bende 8 gun once yaptm erken test negatf sonc verdiAdet olmadıysa erken gebelik testi doğru çıkmıştır ben yaptım ertesi gün adet günümdu adet olmustum
8 gün erken gebelik testi yapmak için bile çok erken canım en fazla 6 gün erken gösteriyor onlarBende 8 gun once yaptm erken test negatf sonc verdi
8 gün erken gebelik testi yapmak için bile çok erken canım en fazla 6 gün erken gösteriyo
Oda dogru canm ya cok idrara cıkiyrm ben o normalmi 5 dakikada bir lavabodayim resmen8 gün erken gebelik testi yapmak için bile çok erken canım en fazla 6 gün erken gösteriyor onlar
Gebelik belirtileri arasında var çok idrara çıkma idrarda kötü koku olabilir yani bunun bile tadını çıkar inşallah bende pozitif görürümOda dogru canm ya cok idrara cıkiyrm ben o normalmi 5 dakikada bir lavabodayim resmen
Insallah gorursun canm tum kalbimleGebelik belirtileri arasında var çok idrara çıkma idrarda kötü koku olabilir yani bunun bile tadını çıkar inşallah bende pozitif görürüm
Çok teşekkür ederimInsallah gorursun canm tum kalbimle
Kaset test yapsaydn erken gebelik gercekten cok yanltiyor onun cikmasi gerekirken bu kaset testler cikartyr
Bir çok belirtiyi de yaşıyorum zaten randevu günüme kadar 20 gün gecikmiş olacak tam olarak normalde düzenli olurdu 28 günü şaşmazdı gecikse bile en fazla 2-3 gün olurdu ondan önce adet sancısı için gitmiştim sonuçlara göre herşey normal kist falan gibi bir durum da yok düşünce bu kadar gecikmeye gebelikten başka bir şey gelmiyor aklımaZaten 16 gün gecikme olmuş kesin vardır bende başıma geleni söylemek istedim çok sevinmiştim çünkü yani benim için en güvenilir kaset test sanırım
Insallah hakkinda hayirlisi canimBir çok belirtiyi de yaşıyorum zaten randevu günüme kadar 20 gün gecikmiş olacak tam olarak normalde düzenli olurdu 28 günü şaşmazdı gecikse bile en fazla 2-3 gün olurdu ondan önce adet sancısı için gitmiştim sonuçlara göre herşey normal kist falan gibi bir durum da yok düşünce bu kadar gecikmeye gebelikten başka bir şey gelmiyor aklıma
Masallah bu arada cok sabirlisinBir çok belirtiyi de yaşıyorum zaten randevu günüme kadar 20 gün gecikmiş olacak tam olarak normalde düzenli olurdu 28 günü şaşmazdı gecikse bile en fazla 2-3 gün olurdu ondan önce adet sancısı için gitmiştim sonuçlara göre herşey normal kist falan gibi bir durum da yok düşünce bu kadar gecikmeye gebelikten başka bir şey gelmiyor aklıma
Masallah bu arada cok sabirlisin
Teşekkür ederim canım inşallah benim yerimde başkası olsa çatlardı galibaInsallah hakkinda hayirlisi canim
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinizBir çok belirtiyi de yaşıyorum zaten randevu günüme kadar 20 gün gecikmiş olacak tam olarak normalde düzenli olurdu 28 günü şaşmazdı gecikse bile en fazla 2-3 gün olurdu ondan önce adet sancısı için gitmiştim sonuçlara göre herşey normal kist falan gibi bir durum da yok düşünce bu kadar gecikmeye gebelikten başka bir şey gelmiyor aklıma
Ama teste kadar çıktıysa kanda da pozitif görürüz galiba inşallahValla canm cok sasrdim inanki ben 8 gundur bgune kdar 9 10 tane test yapmismdr
Teşekkür ederim canım inşallah kanda da pozitif görürüzHayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz
InsallahAma teste kadar çıktıysa kanda da pozitif görürüz galiba inşallah