-
- Konu Sahibi Butterfly193
Tesekkur ederim canim guzel yorumun icin isde sadece insani dusundurtyr boyle isder isdemez akil hep orda oluyorİnşallah öyledir canım. Var gibi duruyor ama kendini hemen kaptırma bekle. Bende de silik çizgi çıkmıştı sonra kan testinde negatif çıktı. Kimyasal gebelik sanırım. Sen yine temkinli yaklaş insan çok yıpranıyor sonrasında. Hevesle bekliyoruz hepimiz. Umarım sonucun pozitif çıkar
Tesekkur ederim insallah seninde en kisa zamanda hayirli bir haber alirsinTesekkur ederim canim guzel yorumun icin isde sadece insani dusundurtyr boyle isder isdemez akil hep orda oluyor
3ncu gun bgun yptm canm dedigini nasil cikmis sence attimAdetinin gectigi gün kan ver canım pozitif zaten ama iki gün sonra tekrar yapıp koyulasmis mi bakabilirsin
Yakinimda da yasayan olmadı ama yasayanlar vardır belkideKizlar merhaba 28 nisanda iliskimz oldu esimle. Bugun bel agrisi basladi sızı şeklinde. Ama bu surede adette oldum. Bole yasayan varmi acaba
Koyulasmis bence gayet iyi3ncu gun bgun yptm canm dedigini nasil cikmis sence attim
Digerine gore ewetKoyulasmis bence gayet iyi
Canım adet günün gecikince predictor early markalı testten yaparsan kesin sonuç alırsın ben o testle çift çizgi gördüm hayırlısıEki Görüntüle 3243193 Eki Görüntüle 3243194 kizlar adete 4 gun kala test yaptim sizce varmidir silik bir cizgi cikti ama kendimimi yaniltiyorum yardimci olurmusnz
birde predictor early marka olan testle yap canım benim çift çizgi çıktı bende hastaneye gideceğim randevu günümü bekliyorum sende inşallah hayırlı sonuçlar alırsınEki Görüntüle 3243193 Eki Görüntüle 3243194 kizlar adete 4 gun kala test yaptim sizce varmidir silik bir cizgi cikti ama kendimimi yaniltiyorum yardimci olurmusnz
cnm rica etsem belirtileri anlaturmisnEki Görüntüle 3244413 kizlar adet gunum yarın buda bugunki test tekrar yaptim
Predictor early markanın yanılma payı çok fazla bana yalancı pozitif çıkardi pek güvenilir değil en güvenilir kaset testler zaten kaset testlerde de yeteri kadar köyü çıkmış kesin vardır seninde hayırlı olsun canımCanım adet günün gecikince predictor early markalı testten yaparsan kesin sonuç alırsın ben o testle çift çizgi gördüm hayırlısı
birde predictor early marka olan testle yap canım benim çift çizgi çıktı bende hastaneye gideceğim randevu günümü bekliyorum sende inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Kaset test 2 ser yapyrim bende yaparken ikiside ayni sonuc veriyor aynen kaset teste guveniyorumPredictor early markanın yanılma payı çok fazla bana yalancı pozitif çıkardi pek güvenilir değil en güvenilir kaset testler zaten kaset testlerde de yeteri kadar köyü çıkmış kesin vardır seninde hayırlı olsun canım
Mide bulantim bel sirt agrim cok artti iki gun oncesine kadar da goguslerm sizliyordu baya sistiler bu seklde canimcnm rica etsem belirtileri anlaturmisn
bunlar adete kacgun kala oldu cnmMide bulantim bel sirt agrim cok artti iki gun oncesine kadar da goguslerm sizliyordu baya sistiler bu seklde canim
Son 9 gun kala felan herlde tam kestremyrumbunlar adete kacgun kala oldu cnm
Aynen seninki belli bı şey artıkKaset test 2 ser yapyrim bende yaparken ikiside ayni sonuc veriyor aynen kaset teste guveniyorum
kasik agirsi ve akinti oldumi cnmSon 9 gun kala felan herlde tam kestremyrum
Kasik agrim oldu aknti cok azkasik agirsi ve akinti oldumi cnm
hmm anladim cnm benim 5 gun kaldi ama adet belirtim var ya klomen kullanmistim bu ayKasik agrim oldu aknti cok az