Adete 3 kala gebelik testi

Tesekkur ederim canim guzel yorumun icin isde sadece insani dusundurtyr boyle isder isdemez akil hep orda oluyor

Kizlar merhaba 28 nisanda iliskimz oldu esimle. Bugun bel agrisi basladi sızı şeklinde. Ama bu surede adette oldum. Bole yasayan varmi acaba

Eki Görüntüle 3243193 Eki Görüntüle 3243194 kizlar adete 4 gun kala test yaptim sizce varmidir silik bir cizgi cikti ama kendimimi yaniltiyorum yardimci olurmusnz
Canım adet günün gecikince predictor early markalı testten yaparsan kesin sonuç alırsın ben o testle çift çizgi gördüm hayırlısı
Eki Görüntüle 3243193 Eki Görüntüle 3243194 kizlar adete 4 gun kala test yaptim sizce varmidir silik bir cizgi cikti ama kendimimi yaniltiyorum yardimci olurmusnz
birde predictor early marka olan testle yap canım benim çift çizgi çıktı bende hastaneye gideceğim randevu günümü bekliyorum sende inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Predictor early markanın yanılma payı çok fazla bana yalancı pozitif çıkardi pek güvenilir değil en güvenilir kaset testler zaten kaset testlerde de yeteri kadar köyü çıkmış kesin vardır seninde hayırlı olsun canım

Kaset test 2 ser yapyrim bende yaparken ikiside ayni sonuc veriyor aynen kaset teste guveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…