Adete 3 gün kala ovulasyon testim kızlar sizce Ümit var mı lütfen yardım edin

hukumetkadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
19
11
3
29
Adete 3 gün kala ovulasyon testim bu şekilde adetten 8 gün kala önce de bu şekildeydi acaba hamile olabilir miyim kızlar arada başım dönüyor ve göğüslerim on gündür nerdeyse agrıyor acaba diyorum nolursunuz yardım eder misiniz

Eklentiler

• A7F18FB5-E81B-4DEB-9120-683E3B70D67C.jpeg
    107,9 KB · Görüntüleme: 466
Belirti psikolojiktir belki. Ama cok koyu olmasi lazimdi testin suphe etmek icin. Ama yinede bilinmez tabiki. Gecikme olunca test yapin bence

Belirti psikolojiktir belki. Ama cok koyu olmasi lazimdi testin suphe etmek icin. Ama yinede bilinmez tabiki. Gecikme olunca test yapin bence
Evet çok koyu olsa direk anlarım da 8 9 gün önce de yine böyle kırmızı çıkmasından şüphelendim yumurtlamayı geçeli oldu da teşekkür ederim

Evet çok koyu olsa direk anlarım da 8 9 gün önce de yine böyle kırmızı çıkmasından şüphelendim yumurtlamayı geçeli oldu da teşekkür ederim
Vucudumuzda bulunan bi hormon oldugu icin genelde hep boyle cikar benim yumurtlama harici hep boyle belli ama silik cikiyor. Catlamadan sonra 14.gun test dogrudur diye dusunuyorum. Rabbim kucagimizi bos birakmasin insallah.

Vucudumuzda bulunan bi hormon oldugu icin genelde hep boyle cikar benim yumurtlama harici hep boyle belli ama silik cikiyor. Catlamadan sonra 14.gun test dogrudur diye dusunuyorum. Rabbim kucagimizi bos birakmasin insallah.
Amin canım inşallah hepimizin. Benim de yumurtlama bitti gözükmüyordu nerdeyse çizgi zaman geçti yine yaptım böyleydi beklemek zor idrar testinde de çıkmaz heralde kana gideriz gecikirse

Adetteb oncede zaten bu sekilde silik cizgi cikiyor ovulasyon testi cunku LH hormonu vucutta hep var. hamile olsaniz kipkirmizi koyu hatta c den daha koyu cikmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…