Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çikolata kistimi 6 yıl önce yumurtamın yarısı ile birlikte ameliyyat yaptırıb aldırdım. 2 3 yıl tedavi yaptırdım ama sonuç alamadım. O dönemde hiç böyle kanama yaşamadım. İnşAllah sende bir an önce kurtulursun kistden.en kötü kistlerden biriBenim çikolata kistim var o sebeple adetten üç dört gün önce kahverengi akıntı başlar, anlarım ki adet olacağım birkaç güne.
Sizinki başka şeylerden de olabilir. Mevsimsel bir şey de olabilir. Benim hep böyle. Amin, inşallah.Çikolata kistimi 6 yıl önce yumurtamın yarısı ile birlikte ameliyyat yaptırıb aldırdım. 2 3 yıl tedavi yaptırdım ama sonuç alamadım. O dönemde hiç böyle kanama yaşamadım. İnşAllah sende bir an önce kurtulursun kistden.en kötü kistlerden biri
Benim de birkaç gün öncesinde ve sonrasında aynı şekilde kahverengi akıntılar oluyor malesef kistten dolayı... direk aklıma çikolata kisti ihtimali geldi o nedenle ki siz yazmışsınız zaten.Benim çikolata kistim var o sebeple adetten üç dört gün önce kahverengi akıntı başlar, anlarım ki adet olacağım birkaç güne.
Endometriozisden de böyle kanamalar olduğunu okumuştum.. adetimin 5 ci günü doktora yazıldım. Bakalım ne çıkacak bu seferBenim kistim yok ama bende de adetimden bazen 2 gün önce gelirdi ama adetim hemen sökülmezdi
Hayırlısı olsun inşallah iyi haberler alırsınızEndometriozisden de böyle kanamalar olduğunu okumuştum.. adetimin 5 ci günü doktora yazıldım. Bakalım ne çıkacak bu sefer![]()
Çok teşekkür ederim.inşAllah sizin içinde hayırlısıHayırlısı olsun inşallah iyi haberler alırsınız
Tamam işte benimki de o. Hem yaygın endometriozisim var hem çikolata kistim (endometrioma). Zaten endometriozisin kapalı olup kendi icine kanadıgi durumu cikolata kisti oluyor. İnsallah sizin endometriozis değildir de bu aya özgü hormonal birşeydir.Endometriozisden de böyle kanamalar olduğunu okumuştum.. adetimin 5 ci günü doktora yazıldım. Bakalım ne çıkacak bu sefer![]()
Endometriozun tedavisi var mı peki? Yoksa sadece lakroskopik ameliyyat mı lazım? Gebeliğe engel midir pekiTamam işte benimki de o. Hem yaygın endometriozisim var hem çikolata kistim (endometrioma). Zaten endometriozisin kapalı olup kendi icine kanadıgi durumu cikolata kisti oluyor. İnsallah sizin endometriozis değildir de bu aya özgü hormonal birşeydir.
Merhaba bende bunu geçen ay ki adetimde yaşadım adet günü koyu kahverengi lekelenme normal adet değildi doktora gittim. Muayene yapıldı gebelik yok dendi değerim 0.273 çıktı bende anlamadım bu durumun ne olduğunuMerhaba kızlar.adetime 3 gün kala beyazla karışık kahverengi akıntım olfu.gebelik yok. Polipde gözükmedi ultrasonda..böyle bir şey yaşayanların tecrubesini bölüşmesini isterim
İlaçlı tedavisi yok. Benim odaklar çok yaygın olduğu için tamamen temizlenmez diye ameliyata da yanaşmadılar çünkü iğne ucu kadar kalsa yayılmaya devam ediyormuş. Uzunca bir süre doğum kontrol hapı kullandım o kadar. Gebeliğe engel olduğu söyleniyor. Ama ben bir defa kendiliginden hamile kaldım. Devam etmedi ama cok da engel değilmiş demek ki.Endometriozun tedavisi var mı peki? Yoksa sadece lakroskopik ameliyyat mı lazım? Gebeliğe engel midir peki
Yalnız endometriozis çok sıkıntılı yani. Öyle sadece kahverengi akıntı yapan bir şey değil, adet zamani aşırı sancılar, adet dışı aşırı sancılar falan. Hayatını pert ediyor insanın. Acı eşiği çok yüksek bir insan oldum sayesinde. Umarım öyle bir şey değildir sizin.Endometriozun tedavisi var mı peki? Yoksa sadece lakroskopik ameliyyat mı lazım? Gebeliğe engel midir peki
Hiç adetimi aşırı sancılı geçirmedim. Adet dışı ağrım falanda yok. Sadece bu akıntı şikayetim. Her ayda gebelik için kontrolündeyim.polip ? Soru işareti var ama o kanama yapmaz dedi doktor. Bir defa polip ameliyyatıda oldum. İkinci cocuk için 2 yıldır uğraşıyorum.çok sıkıntılıYalnız endometriozis çok sıkıntılı yani. Öyle sadece kahverengi akıntı yapan bir şey değil, adet zamani aşırı sancılar, adet dışı aşırı sancılar falan. Hayatını pert ediyor insanın. Acı eşiği çok yüksek bir insan oldum sayesinde. Umarım öyle bir şey değildir sizin.
Endometriozis ultrasonda görünen bir şey değil. Benimki de başka bir ameliyat sırasında farkedilmisti. Ondan önce çektiğim ağrılara anlam verememişlerdi ve hep kist bu kadar ağrı yapmaz diyorlardı yani acillik oluyordum, Allah düşmanıma vermesin.Hiç adetimi aşırı sancılı geçirmedim. Adet dışı ağrım falanda yok. Sadece bu akıntı şikayetim. Her ayda gebelik için kontrolündeyim.polip ? Soru işareti var ama o kanama yapmaz dedi doktor. Bir defa polip ameliyyatıda oldum. İkinci cocuk için 2 yıldır uğraşıyorum.çok sıkıntılı. İnşAllah gönülden isteyen herkese nasip olsun
Teşekkür ederim.sizindeEndometriozis ultrasonda görünen bir şey değil. Benimki de başka bir ameliyat sırasında farkedilmisti. Ondan önce çektiğim ağrılara anlam verememişlerdi ve hep kist bu kadar ağrı yapmaz diyorlardı yani acillik oluyordum, Allah düşmanıma vermesin.
Dediğim gibi inşallah öyle bir şey değildir. Adet oldunuz mu siz? Acaba yerleşme kaynaklı mı diye de düşünüyorum. İnşallah gönlünüze göre versin rabbim.