- 31 Ocak 2025
- 156
- 39
- 13
- 25
- Konu Sahibi acelyaninblogu
Kızlar 3 günüm var 5 şubat bat kaset test denedim negatif ama neredeyse eminim hamile olduğuma var mi aranızda böyle kısa zaman kala yapıp negatif gören ve sonra pozitif öğrenen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prodoctor erken gebelik testini deneyin ben adete 4 gün kala erken gebelik testinde pozitif kaset testte negatif gördüm kanda da pozitif çıktı kaset test adet gecikmesinden sonra net gösteriyor çünkü hcg değeriniz daha çok yükselmediyse kaset test yanlış çıkmış olabilirKızlar 3 günüm var 5 şubat bat kaset test denedim negatif ama neredeyse eminim hamile olduğuma var mi aranızda böyle kısa zaman kala yapıp negatif gören ve sonra pozitif öğrenen
Şuan umut oldunuz insallah öyledir adet günüme kadar bekliycem sanırım bekleyebilirsem tabi :) zaten 3 gün kaldı olmazsam bakarım tesekkurler cevabınız içinProdoctor erken gebelik testini deneyin ben adete 4 gün kala erken gebelik testinde pozitif kaset testte negatif gördüm kanda da pozitif çıktı kaset test adet gecikmesinden sonra net gösteriyor çünkü hcg değeriniz daha çok yükselmediyse kaset test yanlış çıkmış olabilir
İnşallah mutlu haberi alırsınızŞuan umut oldunuz insallah öyledir adet günüme kadar bekliycem sanırım bekleyebilirsem tabi :) zaten 3 gün kaldı olmazsam bakarım tesekkurler cevabınız için
Prodoctor erken gebelik testini deneyin ben adete 4 gün kala erken gebelik testinde pozitif kaset testte negatif gördüm kanda da pozitif çıktı kaset test adet gecikmesinden sonra net gösteriyor çünkü hcg değeriniz daha çok yükselmediyse kaset test yanlış
İnsallahİnşallah mutlu haberi alırsınız![]()
Merhaba siz öğrendiğinizde değeriniz kaçtı birde testinizin fotoğrafı var mıProdoctor erken gebelik testini deneyin ben adete 4 gün kala erken gebelik testinde pozitif kaset testte negatif gördüm kanda da pozitif çıktı kaset test adet gecikmesinden sonra net gösteriyor çünkü hcg değeriniz daha çok yükselmediyse kaset test yanlış çıkmış olabilir
Bana çok silik geldi kaç gün var adete kuruma çizgisi gibi duruyoKızlar testime bakar mısınız
Testi öğrendiğim günün ertesi günü kan verdim 217yle öğrendim benMerhaba siz öğrendiğinizde değeriniz kaçtı birde testinizin fotoğrafı var mı
3 gün var prodoctor markası testinBana çok silik geldi kaç gün var adete kuruma çizgisi gibi duruyo
Merhaba siz öğrendiğinizde değeriniz kaçtı birde testinizin fotoğrafı var mı
Canım benim bat tarihine daha var ümidini kaybetme gecikme bekle derim ben gecikmem olsa dahi test yapmıyorum erken öğrenmek bana bir şey kazandırmayacak gibi düşünüyorum öğrensek bile erkenden kese görmek için yine bekleyeceğiz kırmızıları görene kadar ümit hep varKızlar test yaptım prodictor marka negatif bu ay olmadi
2 günüm var burdan dönmez diye düşünüyorum oğluma 1 gün varken gayet net öğrenmiştim ama tabiki yine gersey AllahtanCanım benim bat tarihine daha var ümidini kaybetme gecikme bekle derim ben gecikmem olsa dahi test yapmıyorum erken öğrenmek bana bir şey kazandırmayacak gibi düşünüyorum öğrensek bile erkenden kese görmek için yine bekleyeceğiz kırmızıları görene kadar ümit hep var![]()
Sizinki geçmiş benimkine daha 2 gün vardi varsa belki çıkar içim rahat eder diye aldım ama negatifinsanı dürtüyosunuz haaa:) benim döngü 29 30 arası değişiyor, bugün 1 gün gecikti, sanki ben de hamile gibi hissediyorum ama bekliyordum biraz geçmesini, testleri gördükçe benim de gidip test alasım geliyo:) ama negatif beni üzer![]()