• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 3 gün kala gebelik testi

acelyaninblogu

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
156
39
13
25
Kızlar 3 günüm var 5 şubat bat kaset test denedim negatif ama neredeyse eminim hamile olduğuma var mi aranızda böyle kısa zaman kala yapıp negatif gören ve sonra pozitif öğrenen

Kızlar 3 günüm var 5 şubat bat kaset test denedim negatif ama neredeyse eminim hamile olduğuma var mi aranızda böyle kısa zaman kala yapıp negatif gören ve sonra pozitif öğrenen
Prodoctor erken gebelik testini deneyin ben adete 4 gün kala erken gebelik testinde pozitif kaset testte negatif gördüm kanda da pozitif çıktı kaset test adet gecikmesinden sonra net gösteriyor çünkü hcg değeriniz daha çok yükselmediyse kaset test yanlış çıkmış olabilir

Prodoctor erken gebelik testini deneyin ben adete 4 gün kala erken gebelik testinde pozitif kaset testte negatif gördüm kanda da pozitif çıktı kaset test adet gecikmesinden sonra net gösteriyor çünkü hcg değeriniz daha çok yükselmediyse kaset test yanlış çıkmış olabilir
Şuan umut oldunuz insallah öyledir adet günüme kadar bekliycem sanırım bekleyebilirsem tabi :) zaten 3 gün kaldı olmazsam bakarım tesekkurler cevabınız için

Kızlar testime bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_2344.jpeg
    IMG_2344.jpeg
    179,4 KB · Görüntüleme: 146
Merhaba siz öğrendiğinizde değeriniz kaçtı birde testinizin fotoğrafı var mı

Kızlar test yaptım prodictor marka negatif bu ay olmadi
Canım benim bat tarihine daha var ümidini kaybetme gecikme bekle derim ben gecikmem olsa dahi test yapmıyorum erken öğrenmek bana bir şey kazandırmayacak gibi düşünüyorum öğrensek bile erkenden kese görmek için yine bekleyeceğiz kırmızıları görene kadar ümit hep var ☺️

Canım benim bat tarihine daha var ümidini kaybetme gecikme bekle derim ben gecikmem olsa dahi test yapmıyorum erken öğrenmek bana bir şey kazandırmayacak gibi düşünüyorum öğrensek bile erkenden kese görmek için yine bekleyeceğiz kırmızıları görene kadar ümit hep var ☺️
2 günüm var burdan dönmez diye düşünüyorum oğluma 1 gün varken gayet net öğrenmiştim ama tabiki yine gersey Allahtan

Çok fazla akıntım vardi sabah kalktığımda hiç olmazdı adete yakın çıktım bi test aldim 2. İdrarla yaptım sonuç bu ben bu hamilelik öğrenirsem mucize olur sjsjsj

insanı dürtüyosunuz haaa:) benim döngü 29 30 arası değişiyor, bugün 1 gün gecikti, sanki ben de hamile gibi hissediyorum ama bekliyordum biraz geçmesini, testleri gördükçe benim de gidip test alasım geliyo:) ama negatif beni üzer💔

insanı dürtüyosunuz haaa:) benim döngü 29 30 arası değişiyor, bugün 1 gün gecikti, sanki ben de hamile gibi hissediyorum ama bekliyordum biraz geçmesini, testleri gördükçe benim de gidip test alasım geliyo:) ama negatif beni üzer💔
Sizinki geçmiş benimkine daha 2 gün vardi varsa belki çıkar içim rahat eder diye aldım ama negatif

Back