• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 3 gün kala bel ve kasık ağrısı belirti midir?

aysays3434

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
196
35
18
27
Selam kızlar
Adetime 3 gün kala bel ve kasık ağrım olmaya başladı aynı zamanda sarı renkli akıntı ve göğüs hassasiyeti de var. Daha önce regl öncesi bel ve kasık ağrım olmazdı bu hamilelik belirtisi midir?

Selam kızlar
Adetime 3 gün kala bel ve kasık ağrım olmaya başladı aynı zamanda sarı renkli akıntı ve göğüs hassasiyeti de var. Daha önce regl öncesi bel ve kasık ağrım olmazdı bu hamilelik belirtisi midir?
Hamilelik belirtisi diyemeyiz. Cünkü saydıkların regl ağrıları da olabilir canım. Bekle bakalım

test yapsan cıkar , benımde her ay akıntım var sağ kasık agrım oluyor ama bugün daha catlamadan sonra 8. günüm bakalım

Kizlar benimde kasiklarimda agri ve sirtimda agrilar var goguslerimdee bile sizce bu hamilelik mi birde adetime 3 gun var test yaptim ama negatif cikti

Kizlar benimde kasiklarimda agri ve sirtimda agrilar var goguslerimdee bile sizce bu hamilelik mi birde adetime 3 gun var test yaptim ama negatif cikti
Benimde 3 gun var ama belirtilerim paikoljikte olabilir gunler gecmiyorki beklemek cok zor. Gecen ayda 3 gun onceden regli oldum umarim bu ay hamileyimdir 🙏🏻

Back