• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 2 gün kala

Slm kızlar adette iki gün kala ovulasyon testim böyle çıktı hemen ardından gebelik testi yaptım o negatifti

image.webp

Hayır denemedim canım nasıl oluyor ki
Canım adetin bittikten 2 gün sonra başlıyorsun sabah akşam aç karnına iliktan biraz sıcak olacak şekilde 15 gün boyunca birer bardak içiyorsun. Her seferinde taze yapıyorsun. Kırmızı kabuklu orta boy soğanın kabugunu soyup 4 e ayır. 1,5 bardak klorsuz suyu yani şişe suyu tencerede kaynat. Kaynamaya başlayınca soğanları içine atıp kapağı kapalı şekilde 5dk boyunca kaynat. Daha sonra kapağı kapalı şekilde biraz soğumasını bekle. Acelen varsa bardakta beklet soğusun
Geçen sene soğan suyu içtiğim ay hamile kaldım. Ama kanamam çok oldu.
Şu an yine hamile olabilirim testim pozitif çıktı. Geçen ay soğan suyu içtim ama bebek çalışması yapmadik korktuğum için. O yüzden soğan suyu içtiğim aydan sonraki ayda hamile kaldım diyebilirim

Meraba. Kanamam çok oldu yazmışsınız. Doğan suyu içtiğiniz ay hamile kaldın ama knamaniz çok mu oldu. Bebek düştü mü yani

Back