- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
- Konu Sahibi GurbetKusuEsra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lh hormonu sürekli olur, çok koyu çıkmamış, adetiniz gecikirse gebelik testi yapın :)Slm kızlar adette iki gün kala ovulasyon testim böyle çıktı hemen ardından gebelik testi yaptım o negatifti
Bencede gebelik testi dene sabah
Buraya yaz tekrardanİnşallah sabah gebelik testi yapayım bakalım
Bende senin gibi düşünüyorum soğan suyu denedin mi hiç onu içip hamile kalan çok varmışAdet oldum bu sabah kızlar
Herşey normalken neden olmuyor ne sorun var anlayamadım![]()
Canım adetin bittikten 2 gün sonra başlıyorsun sabah akşam aç karnına iliktan biraz sıcak olacak şekilde 15 gün boyunca birer bardak içiyorsun. Her seferinde taze yapıyorsun. Kırmızı kabuklu orta boy soğanın kabugunu soyup 4 e ayır. 1,5 bardak klorsuz suyu yani şişe suyu tencerede kaynat. Kaynamaya başlayınca soğanları içine atıp kapağı kapalı şekilde 5dk boyunca kaynat. Daha sonra kapağı kapalı şekilde biraz soğumasını bekle. Acelen varsa bardakta beklet soğusunHayır denemedim canım nasıl oluyor ki
Canım 15 gün boyunca yazmış arkadaşKızlar lütfen bi yardım edin soğan kürünü ne kadar içeceğim
Canım bazıları yumurtlamayi gördükten sonra bırakıyor. Kür rahmi temizlediği için ne olur ne olmaz diye. Ben ikisinde de 15 gün boyunca devam ettim.Kızlar lütfen bi yardım edin soğan kürünü ne kadar içeceğim
İnşallah canım inşallah. Çoğu kişi o ay ya da sonraki ay hamile kaldıAllah razı olsun canım deneycem inşallah tutar