adete 2 gün kala idrarda negatif cıkıp hamiş olan varmı kızlarr

Kızlar naptınız yaa, bütün ümidim ikinizdiniz, tühhhh şimdi hepimiz de aralığa mı kaldık bee :bbo:

Kızlar naptınız yaa, bütün ümidim ikinizdiniz, tühhhh şimdi hepimiz de aralığa mı kaldık bee :bbo:

Hayırlısı olsun.. Bende 28ini bekliyorum... dün sabah dayanamayıp idrar testi yaptım ama negatifi gördüm :bbo:
Adet olucak gibi hissediyorum.. Karnımda ağrı, şişkinlik, bel ağrısı.. başka hiçbir şey yok =( sanırım adet olucam yine.. hep birlikte aralık ayını beklicez sanırım zemuszemus

Ne diyelim hayırlısı olsun hepimiz için, Allah daha fazla aratmasın inşallah :Saruboceq:

Bende aralığa kaldım galiba daha adet olmadım ama geçen pazar günü kan testi yaptırdım hiç bişey çıkmadı.Adet olmamı bekliyorum bende.

arkadaşlar bende normalde 27 günde bir olurdum geçen ay 24 oldum bu ayda 24 bekledim bugün 25 gün oldu daha hasta olmadım acaba umutlansammı bilmiyorum 2 senedir istiyoruz olmuyor bebegimiz

28ini beklerken adetim bugün başladı. artık resmen aralık ayı için dua edenler arasındayım mafoldumben

insalah hamilesindir gercekten psikolojikte akil takildimi cok zor bende bekleiyorum (( hemde buyuk korku ile yasadigim korkulardan sonra insallah bu sefer hamileyimdir ne olur kizlar cok dua edin

evet var mı var mı???????
bu sabah test yaptım yine negatif en geç 2 kasımda regl olmam lazım.
offfffffffffffffffff bi dahaki aya kaldık yine hissediyorum.

Selam kızlar,gecen ay 31 inde adet olmustum kasık ve sirt agrilarim var yest yaptim negatif ( hâlâ adette olmadım ..umudu yitirmesemmi o bebek buraya gelecekmiii :)

Adet olmam gereken gün idrar testi yaptım negatifti 3 gün sonra tekrar yaptım busefer silik 2 çizgi çıktı ve şimdi hamileyim :) Rabbim isteyen herkese nasip eder inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…