adete 2 gün kala idrarda negatif cıkıp hamiş olan varmı kızlarr

canım adet gelmeyince herzaman bir umut vardır.bende adet günümde öğrendim hamile olduğumu.ama kanda.evde yapmıştım ama idrarda çıkmamıştı.ve sana bir şey söyleyeyim.adetimden 3-4 gün sonra beta hcg testim 1455lerdeydi.ama eczaneden aldığım test kitinde hala silik çizgi çıkıyordu.test kitine göre duyarlılık farkı vardır.adet günün geçince kan testi yaptır.inşallah hamilesindir.

insallah canım yaa akıntım felan yok gerçi bidegecen hamileliğimde 3 gün önce ögrendim ya ondan umudmu yitirdim belki b farklı olur insallah olur

Canım inşallah hamişsindir yaa, sen yine de bi adet gününü bekle, o gün gelmezse kırmızılar hemen bi kan testi yaptır. Bende de bi sorun var noldu anlamadım, sabah kahverengi bi lekelenmem oldu, adetim geldi sandım, ama bu saate kadar daha tık yok, bakıyorum kupkuru, daha fazla umutlanmak istemiyorum yaa, olacaksam tam adet olayım daha bu ne böyle deliricem mafoldumben

Ben onu yaptım sabah, tek çizgi çıktı, ama arkasından hemen lekelenmeyi görünce adet oluyorum diye fazla beklemedim, hemen attım çöpe mafoldumben

Vallaha daha şimdi tekrar gittim tuvalete, kupkuru yaa mafoldumben çarşambaya randevu aldım doktorumdan, adetin 3. günü gel hormon testine tekrar bakalım demişti, sabah da lekelenme olunca hemen çarşambaya randevumu almıştım, inşallah o güne kadar bidaha gelmez de bebişimin haberini alırım o gün, Allah'ım ikimize de çifte bayram yaşatır inşallah bu ay, bak yine ümitlerim yeşerdi, boşa çıkmaz inşallah...:Saruboceq:

insallah canım yaa akıntım felan yok gerçi bidegecen hamileliğimde 3 gün önce ögrendim ya ondan umudmu yitirdim belki b farklı olur insallah olur

canım hamilelikte akıntı olması şart değil.her hamilelik kendine hastır.mesela benim ilk hamileliğimde çok midem bulanırdı.şimdi bulanmıyor.suan feci gazım varkaydirigubbakcemile3suan beni etkileyen en büyük belirti bu.:sinifsinif:

sabret arkadaşım.sabır herşeyin ilacı inan bana.bunda 2 ay önce bu forumda acaba hamilemiyim belirtilerim hamilelik mi diye aranır dururdum.ama ozaman hissettiğim belirtilerin hiçbirinin kesin belirti olmadığını hamile kalınca anladım.hepsi psikolojikmiş.neler etmiş bize bu bebek özlemi..nelerden caymışız, nelere hasret kalmışız bilmeden...şimdi bakıyorumda geçmişime.çok koşturmuşum..ama her defasında hep bir umut varmış içimde..eğer umudum olmasaydı,ben bu hasrete dayanamazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…