- Konu Sahibi dragonfly1
-
Bende aynı testen aldım adetim bugün olması gerekiyor testim negatif çıktı. Yanlış negatif sonuç vermez heralde değil mi pozitif anlarım da vallahi bilemedim ya tekrarlasam mı testiFreely çok yanıltıyor canım ya emin olmak için git güzelce kan ver
Bence bekle adet olmazsan yaparsın bi daha testBende aynı testen aldım adetim bugün olması gerekiyor testim negatif çıktı. Yanlış negatif sonuç vermez heralde değil mi pozitif anlarım da vallahi bilemedim ya tekrarlasam mı testi
Bugun olmam gerekiyor bekliyorum bakalım sen naptin canimİnşallah canım senin yarın dimi adet günün
Bugün gelmedi adet bakalım takipteyim 28 günde bir düzenli olurum şubat ayından dolayı 1 2 gün sarkmıştır belki deBence bekle adet olmazsan yaparsın bi daha test
Doktora gittim test verdim <2 sonuç yani negatif . Ama büyük bir şok yaşıyorum belirtilerim de devam ediyorBugun olmam gerekiyor bekliyorum bakalım sen naptin canim
Belki geç döllenme olmuştur bekle bakalım gelmezse bi daha yaparsınDoktora gittim test verdim <2 sonuç yani negatif . Ama büyük bir şok yaşıyorum belirtilerim de devam ediyor
Son ilişki 23 şubatta sence hala ihtimal var mı ?Belki geç döllenme olmuştur bekle bakalım gelmezse bi daha yaparsın
Olabilme ihtimali var tabi adet olmadigin sürece canim ama biraz sabret .. benimde pembe akinti geliyo peçeteye bugün adet olcam diye düşündüm ama yinede test yaptım atayim bi bak panik yaptımSon ilişki 23 şubatta sence hala ihtimal var mı ?
Ay at att bari seninki pozitif olsuunOlabilme ihtimali var tabi adet olmadigin sürece canim ama biraz sabret .. benimde pembe akinti geliyo peçeteye bugün adet olcam diye düşündüm ama yinede test yaptım atayim bi bak panik yaptım
Bekliyorum canımAz önce yaptım testi
Ay yüklenmiyor sinir oldum uğraşıyorumBekliyorum canım
Yükleme şeklini biliyorsun değil mi ?Ay yüklenmiyor sinir oldum uğraşıyorum
Dosya ekle kısmına tıklıyorum fotoğrafı bulamıyorumYükleme şeklini biliyorsun değil mi ?
Testim bu gozle daha belirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?