- 20 Ağustos 2024
- 62
- 20
- 3
- 30
- Konu Sahibi dragonfly1
-
Freely erken gebelik testi 2 tane ikiside aynı bide canlı daha belirgin cizgilerMarkası neydi acaba testin
Adetim gecikirse öyle yapayım sagolun yorumunuz içinFreely çok yanıltıyor canım ya emin olmak için git güzelce kan ver
Aynı durumu yaşıyoruz sizinle umarım ikimiz de pozitifizdirErken gebelik testi yaptım adetim 2 gün sonra gelecek. İlk idrarla yapmadım 2.idrar . 1 haftadır adet sancilarim var başka belirtim de yok
Ama artık hayatimda onun gelisine ihtiyacım varyorumlayabilirseniz sevinirim. Bu çizgi ilk 5 dk içinde çıktı sonra hafif belirginlesti. Yıkadım az önce baktım aynı . 2 test yaptim ikisi de aynı Eki Görüntüle 3556007
Bende ne alacağımı şaşırdım her markayı denedimAhh freely marka... İnsana hayal kırıklığı yaratan bir markadan başka bişey değil. Gecen ay bariz silik çıkarttı bende. Alınmaması gereken bir marka. Başka marka alıp deneyin hatta Awox iyi deniliyor
Ayy umarım inşallahAynı durumu yaşıyoruz sizinle umarım ikimiz de pozitifizdir
İnanır mısın bende aynı şekildeBende ne alacağımı şaşırdım her markayı denedimartimed bariz çizgi çıkarmıştı kan verdim tabi negatif çıktı sonra onun dışında hemen hemen hepsini denedim birde awoxu deneyeyim sagolun
Umarım birgün kopkoyu ikinci çizgi görürüz arkadaşımİnanır mısın bende aynı şekildeve çoğu da yalancı pozitif çıkartıyor. Güvenmemek lazım da işte dayanamıyoruz
Amiin inşallah canımUmarım birgün kopkoyu ikinci çizgi görürüz arkadaşım
Yazmayı unutursam hatırlatır mısınnAyy umarım inşallahburaya yazalım o zaman pozitif olursak canımm
Ben bugün test yaptım net negatif çıktı fakat benim belirtilerim çok fazla arttı bulantım da başladı durduk yere sabahki konsantre idrarım da beyaza dönük sarı neredeyse ben anlamadım kimisi yazmış 7 haftalıkken öğrenmiş kanda bebeğini idrarda hiç çıkmamış falanAyy umarım inşallahburaya yazalım o zaman pozitif olursak canımm
Adetine ne kadar kalmıştı senin canim.. belki daha erkendir . Ben tekrar yapmadım beklicem 2 günBen bugün test yaptım net negatif çıktı fakat benim belirtilerim çok fazla arttı bulantım da başladı durduk yere sabahki konsantre idrarım da beyaza dönük sarı neredeyse ben anlamadım kimisi yazmış 7 haftalıkken öğrenmiş kanda bebeğini idrarda hiç çıkmamış falan
Yarın doktorda netleştiricem inşallah
1 gün geçtiiAdetine ne kadar kalmıştı senin canim.. belki daha erkendir . Ben tekrar yapmadım beklicem 2 gün
Yarin doktora gidicekmissin zaten inşallah vardır canim1 gün geçtii
İnşallah canım senin yarın dimi adet gününYarin doktora gidicekmissin zaten inşallah vardır canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?