- 31 Ocak 2025
- 14
- 12
- 3
- 30
- Konu Sahibi kucukkeman
Merhaba kızlar. Adete 2-3 gün kala kahverengi lekelenme neden olur bilgisi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleşme kanaması olabilirMerhaba kızlar. Adete 2-3 gün kala kahverengi lekelenme neden olur bilgisi olan var mı?
Yerleşme kanamasını 8 gün önce yaşadım. Pembe kahverengi çok az akıntıydı.Yerleşme kanaması olabilir
Yarını bekleyeceğim Daha önce böyle birşey yaşamadım ama adet öncesi herhangi lekelenmem olmadı. Bu ay yumurta ve çatlama günlerini değerlendirdim o yüzden biraz umutluyumAdet olacağınız için de olabilir
İnşallah vardır ama adet öncesi de olabilen bir şey bende bazen oluyor bazen olmuyorYarını bekleyeceğim Daha önce böyle birşey yaşamadım ama adet öncesi herhangi lekelenmem olmadı. Bu ay yumurta ve çatlama günlerini değerlendirdim o yüzden biraz umutluyum
İnşallah bakalım. Hayırlısı artıkİnşallah vardır ama adet öncesi de olabilen bir şey bende bazen oluyor bazen olmuyor
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın iyi misin inşallah hiç sorma bir sıkıntı olmuş çoğu kişinin hesabı silinmiş bugün normale döndü biraz
Ya evet bi baktım hesabım yok. Tekrar açmak zorunda kaldım.İyiyim canım çok şükür sen nasılsın iyi misin inşallah hiç sorma bir sıkıntı olmuş çoğu kişinin hesabı silinmiş bugün normale döndü biraz
Çoğu eski mesajlar bile silinmiş bugün aklıma geldi bakıyom konular yok allahım dedim küçükkemana da artık ulaşamam inan ki merak etmiştim seniYa evet bi baktım hesabım yok. Tekrar açmak zorunda kaldım.
Ben de iyiyim teşekkür ederim
Tesadüfen bir konuda adını gördüm öyle buldumÇoğu eski mesajlar bile silinmiş bugün aklıma geldi bakıyom konular yok allahım dedim küçükkemana da artık ulaşamam inan ki merak etmiştim seni
Bugün olmam lazım. Bakalım olucam mı. Göğüs hassasiyetim var dünden beri. Bir de sanki adetmişim gibi ağrı halsizlik. Çok açık kahverengi leke görüyorum dünden beriHenüz daha adet olmamışsın galiba günün geçti mi yoksa daha var mı
İyi bakalım kendini nasıl hissediyorsun test yaptın mı tekrardanTesadüfen bir konuda adını gördüm öyle buldum
Ay ya inşallah gebelik olsun AminBugün olmam lazım. Bakalım olucam mı. Göğüs hassasiyetim var dünden beri. Bir de sanki adetmişim gibi ağrı halsizlik. Çok açık kahverengi leke görüyorum dünden beri
Leke de sadece affedersin peçeteye gelen bir leke akıntı da değil. Test yaptım dün negatif malesefİyi bakalım kendini nasıl hissediyorsun test yaptın mı tekrardan
Son dakika pozitife döner mi dersin? Ben adet olana kadar kafayı yicem böyle giderseAy ya inşallah gebelik olsun Amin
Sen nasılsın? Bir sonraki ay tekrar deneyecek misin?Ay ya inşallah gebelik olsun Amin
Anladım canım niye böyle oldu ki bu ay hep umut ediyordum birde sen sedin doktora gittim yumurtam büyümüştü ondan çok umutluydumLeke de sadece affedersin peçeteye gelen bir leke akıntı da değil. Test yaptım dün negatif malesef