Adete 11 gün kala beta hcg

İnşallah canım güzel haberini bekliyorum olmazları olduran rabbim senide anne etsin inşallah
Canimm benimde adetim gecikti döngü 26,27 gunde bir.30.gune girdim 4 günlük gecikme.adet olacak gibi agrim var bir haftadır olmadım.az önce artimed kaset test yaptım negatif.kafam karıştı hic böyle olmazdı

bende artimed testte bat gunu negatifi gordum bende cuma gunu kan vericem lütfen yarin sonucunuzu bana da bildirin
Canim o kadar tuhafki hic şimdiye kadar şaşmaz di günüm hadi en fazla bir iki gün şaşırdım artimed testte de kesin çıkar dedim o yuzden erken gebelik te almadım.sitrese girdim varmi yokmu diye.agrim gelip gidiyor bide cok akıntım var.bir haftadır ağrım var girip cikiyo öyle tam bu sefer adet oldum diyorum olmuyorum.yoksa diye sevineniyorum da Eylül de kaybettim bebeğimi kalbi durdu hala üzgünüm ve özlem içindeyim.yarin erken gebelik testi yapacam bide adet olmazsam da kan vermeye gidicem ne yapsam bilmiyorum

rabbim insallah kucagini doldurur dualarım seninle arkadasim :)

ya bu test bende de boyle cikti dedin heralde cok damlattim ikinciye sadece 2 damla yaptim oda boyle oldu ben oncomed kullanirdim hic sasmaz guvenirdim bu test beni suphede birakti
Aynen bende o durumda yim pişman oldum erken gebelik almadığı ma iki tane artimed de böyle çıktı hayali var gibi dikkatlice bakınca ama çizgisi dagildigi icin şüphe ettim bende

hayirlisi insallah rabbim yüzünü güldürsün
Bu belirsizlik cok kötü ben 14 temmuzda adet olmuştum adete 3 gün varken erken gebelik testi belli olmuştu ultrason da ölçüm de âdetin 5.gunu tutmuştu hatta cok şaşırmıştım.4 gün sürer adetim zaten.acaba ozaman erken tuttugu icin demekki belli oldu diyorum.baksana şimdi geçtiği halde ortada net bisey yok.yarin tekrar test yapayım da sana muhakak haber veririm ona göre sende tekrarlar sin ayni marka test ile

artik test yapmaya korkuyoruz hevesimiz kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…