- 15 Mayıs 2022
- 131
- 53
- 35
İnşallah canım güzel haberini bekliyorum olmazları olduran rabbim senide anne etsin inşallahElimde değil ama denicem
Amin inşallah güzel haberlerle gelirimİnşallah canım güzel haberini bekliyorum olmazları olduran rabbim senide anne etsin inşallah
Ay canim hayırlı olsun adetim gecikti yarın 3 gün gecikme olacak bekkiyirim inşallah adet olmam.Benimde adetten 9 gün önce 1.20 den küçük çıktı adeti 2 gün geçtim 545 olmuş artar değerin
Canimm benimde adetim gecikti döngü 26,27 gunde bir.30.gune girdim 4 günlük gecikme.adet olacak gibi agrim var bir haftadır olmadım.az önce artimed kaset test yaptım negatif.kafam karıştı hic böyle olmazdıİnşallah canım güzel haberini bekliyorum olmazları olduran rabbim senide anne etsin inşallah
Gamze cim adetim gecikti benim 26,27 gunde olurdum 30.gune girdim 4 günlük gecikme şimdi artimed kaset test yaptım negatif kafam karıştı gerçektenBenimde adetten 9 gün önce 1.20 den küçük çıktı adeti 2 gün geçtim 545 olmuş artar değerin
Erken gebelik testi yapın 28 günde bir adet olan kadının yumurtlama günü 14 u sizin 16 Siydi kan testi verinGamze cim adetim gecikti benim 26,27 gunde olurdum 30.gune girdim 4 günlük gecikme şimdi artimed kaset test yaptım negatif kafam karıştı gerçekten
Yarında olmazsam kan vericem haber veririm teşekkürlerErken gebelik testi yapın 28 günde bir adet olan kadının yumurtlama günü 14 u sizin 16 Siydi kan testi verin
bende artimed testte bat gunu negatifi gordum bende cuma gunu kan vericem lütfen yarin sonucunuzu bana da bildirinGamze cim adetim gecikti benim 26,27 gunde olurdum 30.gune girdim 4 günlük gecikme şimdi artimed kaset test yaptım negatif kafam karıştı gerçekten
Canim o kadar tuhafki hic şimdiye kadar şaşmaz di günüm hadi en fazla bir iki gün şaşırdım artimed testte de kesin çıkar dedim o yuzden erken gebelik te almadım.sitrese girdim varmi yokmu diye.agrim gelip gidiyor bide cok akıntım var.bir haftadır ağrım var girip cikiyo öyle tam bu sefer adet oldum diyorum olmuyorum.yoksa diye sevineniyorum da Eylül de kaybettim bebeğimi kalbi durdu hala üzgünüm ve özlem içindeyim.yarin erken gebelik testi yapacam bide adet olmazsam da kan vermeye gidicem ne yapsam bilmiyorumbende artimed testte bat gunu negatifi gordum bende cuma gunu kan vericem lütfen yarin sonucunuzu bana da bildirin
Artimed test bu yaptığımbende artimed testte bat gunu negatifi gordum bende cuma gunu kan vericem lütfen yarin sonucunuzu bana da bildirin
rabbim insallah kucagini doldurur dualarım seninle arkadasim :)Canim o kadar tuhafki hic şimdiye kadar şaşmaz di günüm hadi en fazla bir iki gün şaşırdım artimed testte de kesin çıkar dedim o yuzden erken gebelik te almadım.sitrese girdim varmi yokmu diye.agrim gelip gidiyor bide cok akıntım var.bir haftadır ağrım var girip cikiyo öyle tam bu sefer adet oldum diyorum olmuyorum.yoksa diye sevineniyorum da Eylül de kaybettim bebeğimi kalbi durdu hala üzgünüm ve özlem içindeyim.yarin erken gebelik testi yapacam bide adet olmazsam da kan vermeye gidicem ne yapsam bilmiyorum
Aminn rabbim bana sana gonulden isteyen herkese nasip etsin canimrabbim insallah kucagini doldurur dualarım seninle arkadasim :)
ya bu test bende de boyle cikti dedin heralde cok damlattim ikinciye sadece 2 damla yaptim oda boyle oldu ben oncomed kullanirdim hic sasmaz guvenirdim bu test beni suphede biraktiArtimed test bu yaptığım
Aynen bende o durumda yim pişman oldum erken gebelik almadığı ma iki tane artimed de böyle çıktı hayali var gibi dikkatlice bakınca ama çizgisi dagildigi icin şüphe ettim bendeya bu test bende de boyle cikti dedin heralde cok damlattim ikinciye sadece 2 damla yaptim oda boyle oldu ben oncomed kullanirdim hic sasmaz guvenirdim bu test beni suphede birakti
hayirlisi insallah rabbim yüzünü güldürsünAynen bende o durumda yim pişman oldum erken gebelik almadığı ma iki tane artimed de böyle çıktı hayali var gibi dikkatlice bakınca ama çizgisi dagildigi icin şüphe ettim bende
Bu belirsizlik cok kötü ben 14 temmuzda adet olmuştum adete 3 gün varken erken gebelik testi belli olmuştu ultrason da ölçüm de âdetin 5.gunu tutmuştu hatta cok şaşırmıştım.4 gün sürer adetim zaten.acaba ozaman erken tuttugu icin demekki belli oldu diyorum.baksana şimdi geçtiği halde ortada net bisey yok.yarin tekrar test yapayım da sana muhakak haber veririm ona göre sende tekrarlar sin ayni marka test ilehayirlisi insallah rabbim yüzünü güldürsün
Kan verdin mi canım sonuç nedir inşallah pozitif olarak dönüş yaparsınYarında olmazsam kan vericem haber veririm teşekkürler
Canim bugün cok uyumuşum çıkmadım dışarı hâlâ da adet olmadım bekliyirim öyle haber veririm muhakak öğreninceKan verdin mi canım sonuç nedir inşallah pozitif olarak dönüş yaparsın
artik test yapmaya korkuyoruz hevesimiz kalmadiBu belirsizlik cok kötü ben 14 temmuzda adet olmuştum adete 3 gün varken erken gebelik testi belli olmuştu ultrason da ölçüm de âdetin 5.gunu tutmuştu hatta cok şaşırmıştım.4 gün sürer adetim zaten.acaba ozaman erken tuttugu icin demekki belli oldu diyorum.baksana şimdi geçtiği halde ortada net bisey yok.yarin tekrar test yapayım da sana muhakak haber veririm ona göre sende tekrarlar sin ayni marka test ile