NasipMerhaba adetime 10 gün kala eşimle korunmadan beraber olduk (yumurtlama donemim değildi) hamile kalma ihtimal varmı?
Var tabikiMerhaba adetime 10 gün kala eşimle korunmadan beraber olduk (yumurtlama donemim değildi) hamile kalma ihtimal varmı?
4 gün var suanAdetin gectimi
Ayy bı kerekte kalmam herhaldeBen 1 hafta kala oğluma hamile kaldımgeç döllenme olabiliyor yani
Valla bilemem ben 1 kerede kaldımAyy bı kerekte kalmam herhalde
Ben de tek ilişkiyle hamile kaldım. Yani olabilir. Ayda iki sefer yumurtlama olabiliyor o zamana da denk gelmis olabilir. Yani arkadaşların da dediği gibi nasip.Ayy bı kerekte kalmam herhalde
Neden olmasin kalada bilirsin kismet isi AMA sunu bilmiyorum sitres ten olmuyor sakin kalmak gerek adetinin 5 gun gecmesini bekle ben adet gunu silik cikti gittim kan verdim negatifAdetin gectimi
Bir kerektte kalamam herhalde yaNeden olmasin kalada bilirsin kismet isi AMA sunu bilmiyorum sitres ten olmuyor sakin kalmak gerek adetinin 5 gun gecmesini bekle ben adet gunu silik cikti gittim kan verdim negatif
Adet tarihiniz yakinmiydi sizindeBen de tek ilişkiyle hamile kaldım. Yani olabilir. Ayda iki sefer yumurtlama olabiliyor o zamana da denk gelmis olabilir. Yani arkadaşların da dediği gibi nasip.
Duzenlimydi reglnz benim 1 aydır düzenli gerciValla bilemem ben 1 kerede kaldım
Hayır benim yumurtlama zamanı tek ilişki oldu ama bende ayda bir kez yumurtlama oluyor. Daha once ovulasyon kullandığından biliyorum.Adet tarihiniz yakinmiydi sizinde
Himm o zaman benim tutmaz herhlde ya 10 gün vardi cnkuHayır benim yumurtlama zamanı tek ilişki oldu ama bende ayda bir kez yumurtlama oluyor. Daha once ovulasyon kullandığından biliyorum.
Niye kalinmasin yumurtlaman gec olmustur belki bunu bekleyerek anlarsinBir kerektte kalamam herhalde ya
Sen hamile kalmak mi istiyorsun yoksa istemiyormusun anlamadimkiMerhaba adetime 10 gün kala eşimle korunmadan beraber olduk (yumurtlama donemim değildi) hamile kalma ihtimal varmı?
Evet düzenli oğlumda 21.gündü yumurtalamam oldu kasığım ağrıyor çünkü anlıyorum. Bu hamileliğimde de 16-17.günde yine tek seferde oldu. Her ay günü gününe yumurtlayacaksn diye bişey yok herkes 14.gunde yumurtlamıyorDuzenlimydi reglnz benim 1 aydır düzenli gerci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?