Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar adetime neredeyse 1 hafta var bugün ovulasyon testi yaptım ama su alımına falan dikkat etmeden öyle direkt yaptım biraz önce testi yorumlar mısınız şimdiden teşekkürler
lh hormonu her daim kadında az da olsa oludğundan dolayı, ovulasyon testinin silik çıkması normal. Kontrol çizgisine yakın koyuluk veya daha koyu olursa yumurtlama olacak demektir. Yani bu testte pozitif durumu yok bence
lh hormonu her daim kadında az da olsa oludğundan dolayı, ovulasyon testinin silik çıkması normal. Kontrol çizgisine yakın koyuluk veya daha koyu olursa yumurtlama olacak demektir. Yani bu testte pozitif durumu yok bence
Kızlar geçen ay bir kimyasal yaşadım bu ay temmuz sonu ovülasyon testinde yumurtlama ve çatlama gördüm Sonrasında testlere tekrar devam etmeye karar verdim ve her yaptığım gün çift çizgi olarak çıktı sizce bu neyden kaynaklı olabilir bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim böyle bir durum yaşayan var mı aranızda