Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde hep daha çok silik çıkardı bu koyu geldi bana da ondanlh hormonu her daim kadında az da olsa oludğundan dolayı, ovulasyon testinin silik çıkması normal. Kontrol çizgisine yakın koyuluk veya daha koyu olursa yumurtlama olacak demektir. Yani bu testte pozitif durumu yok bence
Evet birde adetime 1 hafta falan var zaten az kaldıDeğerlendirmekten zarar gelmezsu alımına dikkat etmedim diyorsun sonuçta
Allahtan ümit kesilmez içimizi ferah tutalım Allahın izniyle doğru zamanda bizi bulucaktır bebişlerimizBenimde üç gün var bu böyle çıkınca arkasına hamilelik yaptımumarım sende vardır
EvetAllahtan ümit kesilmez içimizi ferah tutalım Allahın izniyle doğru zamanda bizi bulucaktır bebişlerimizpcos mu var sizde
Bende de var öyle söyledi doktor
Bende de var öyle söyledi doktorPcos için ayrıca bişey yapıyo musunuz veya daha önce hamile kaldınız mı ?
Anladım güzel sonuçlar alırsınız inşallahEvet bir oğlum var pikos diye bir ilaç verdi bu hem pikosu azaltıp kendiliğinden hamile kalmana yardımcı olur dedi üç ay kullan dedi