bende aynı durumu yasadım sadece bastakı dedıklerınız harız hsgden sonra gun asırı degerlendırdık adetıme 1 hafta kala adet sancısı gıbı agrım oldu ılk defa yasadımMerhaba arkadaşlar ben Aralık'ta bebeğimi kaybettim sonra lekelenme akıntı hiç durmadan 58 gün sürdü tam bitti dedikten 2 gün sonra adet oldum 6 gün sürdü normalde olduğu kadar sonra lekeler vb geldi sonra kesildi (2 ayrı doktora gittim rahim ve yumurtalık iyi durumda dediler) sonra ovulasyon testi kullandım tam yumurtlamamin olması gereken günde yumurtladim değerlendirdik daha önce hiç adet olmadan adet sancısı cekmezdim adetime 1 hafta var ve su an adet olacak gibi karnım ağrıyor bu durumu yaşayan var mı acaba
Sonuç ne oldu acababende aynı durumu yasadım sadece bastakı dedıklerınız harız hsgden sonra gun asırı degerlendırdık adetıme 1 hafta kala adet sancısı gıbı agrım oldu ılk defa yasadım
yarın adetımın ılk gunu onu beklıyorum olucakmıyım dıyeSonuç ne oldu acaba
Sürekli mi oldu bir de adet oldum olacam gibi ama çok şükür leke bile yok sizinde mi öyleyarın adetımın ılk gunu onu beklıyorum olucakmıyım dıye
hayır benım 1 gun surdu sadece adet olucam sandım ama hıc bırsey yokdu 1 hafta önceydı işte şimdi gercek adet gunumu beklıyorum ınsallah gebelık vardırSürekli mi oldu bir de adet oldum olacam gibi ama çok şükür leke bile yok sizinde mi öyle
Benimre öyle adwt günüm 19 şubat bugün test yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk 10 gün önce belirtiler başladıMerhaba arkadaşlar ben Aralık'ta bebeğimi kaybettim sonra lekelenme akıntı hiç durmadan 58 gün sürdü tam bitti dedikten 2 gün sonra adet oldum 6 gün sürdü normalde olduğu kadar sonra lekeler vb geldi sonra kesildi (2 ayrı doktora gittim rahim ve yumurtalık iyi durumda dediler) sonra ovulasyon testi kullandım tam yumurtlamamin olması gereken günde yumurtladim değerlendirdik daha önce hiç adet olmadan adet sancısı cekmezdim adetime 1 hafta var ve su an adet olacak gibi karnım ağrıyor bu durumu yaşayan var mı acaba
daha önce hıc boyle bırseyle karşılaşmadım ve o hafta başım okadar dondu kı yere düştüm gıbıSürekli mi oldu bir de adet oldum olacam gibi ama çok şükür leke bile yok sizinde mi öyle
4 gün önceden çıkmaz ki kendini üzme ovulasyonla değerlendirdin miBenimre öyle adwt günüm 19 şubat bugün test yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk 10 gün önce belirtiler başladı
Benimre öyle adwt günüm 19 şubat bugün test yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk 10 gün önce belirtiler başladı
ama daha varmış sizde 4 gun gecıkmeısnı bekleyın benceBenimre öyle adwt günüm 19 şubat bugün test yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk 10 gün önce belirtiler başladı
Benim ilk hamileligimde en büyük belirtim baş dönmesiydi dünya hafif hafif sallanıyordu adet gubum geçince test yaptım 104 çıktı inşallah vardırdaha önce hıc boyle bırseyle karşılaşmadım ve o hafta başım okadar dondu kı yere düştüm gıbı
Benimde bugün sabah karın ağrısı ile uyandım adet olacak gibi şimdi ağrılarım geçti ama sanki akınti var gibi hissediyorum gidiyorum yok pet takacak kadar hissediyorum ama gelmiyor çok şükür sizde de akıntı hissi var mihayır benım 1 gun surdu sadece adet olucam sandım ama hıc bırsey yokdu 1 hafta önceydı işte şimdi gercek adet gunumu beklıyorum ınsallah gebelık vardır
şuan hıv bırseyım yok sadece kasıklarımda batma ve doluluk hıssıvar alt karnımdaBenimde bugün sabah karın ağrısı ile uyandım adet olacak gibi şimdi ağrılarım geçti ama sanki akınti var gibi hissediyorum gidiyorum yok pet takacak kadar hissediyorum ama gelmiyor çok şükür sizde de akıntı hissi var mi
inşllah vardır yaa her ay umut etmekden baska caremız yokBenim ilk hamileligimde en büyük belirtim baş dönmesiydi dünya hafif hafif sallanıyordu adet gubum geçince test yaptım 104 çıktı inşallah vardır
O hissettiginiz tek gün var miydişuan hıv bırseyım yok sadece kasıklarımda batma ve doluluk hıssıvar alt karnımda
İnşallah vardır sağlıklı gelişir sağlıklı doğar sağlıklı büyüturuzinşllah vardır yaa her ay umut etmekden baska caremız yok
inşallah inşallahİnşallah vardır sağlıklı gelişir sağlıklı doğar sağlıklı büyüturuz
O hissettiginiz tek gün var miydi
Canım peki o adet olacak gibi hissettiğin gün kan gelecekmiş gibi hissettin mişuan hıv bırseyım yok sadece kasıklarımda batma ve doluluk hıssıvar alt karnımda
evet eevet sureklı kontrol ettım hatta cok sasırmıştımCanım peki o adet olacak gibi hissettiğin gün kan gelecekmiş gibi hissettin mi
Canım aynı şeyi yaşıyoruz sanırım güzel haberlerle gelevet eevet sureklı kontrol ettım hatta cok sasırmıştım