• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 1 gün kaldı test yapsam mı

neversayneverguys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2025
96
29
3
25
Kızlar adetime bir gün kaldı ara ara sancı giriyor kasıklarıma bir anda bıçak saplanır gibi oluyor. Ve memelerimin rengi çok koyulaştı bembeyaz kızım normalde zenci memesine döndü:) ve aşkrı derecede damarlandı sizce hamilelik belirtisi mi bunlar yoksa adet olucam diye mi böyle oldu

Kızlar adetime bir gün kaldı ara ara sancı giriyor kasıklarıma bir anda bıçak saplanır gibi oluyor. Ve memelerimin rengi çok koyulaştı bembeyaz kızım normalde zenci memesine döndü:) ve aşkrı derecede damarlandı sizce hamilelik belirtisi mi bunlar yoksa adet olucam diye mi böyle oldu
Test yapın :) Benim 3 gun önceden çıktı

Ben 3 gun vardi yapmistim ama oylesine yaptim o kadar cok negatif gordugumden yoktur nasilsa aylik rutini bozmayayim bu ayda yapayim dedim meger hamileymisim

Ben 3 gun vardi yapmistim ama oylesine yaptim o kadar cok negatif gordugumden yoktur nasilsa aylik rutini bozmayayim bu ayda yapayim dedim meger hamileymisim
Benimde ümidim pek yok ama göğüslerimin rengi damarlar şüphelendirdi bugün onun dışında belim kalçam ağrıyor ama yarın regl günüm genelde regl zamanı hep ağrır zaten

Back