Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Kedilere verilebilecek tek süt keçi sütüdür, o yüzden dedim.

Bakın bunu bilmiyordum, bende kedi besledim, benimkiler sütü su ile karıstırmadan icmezdi, sokaktakilerde icmez diye dusundum ben.

Adını soyadını facebook da arat bilgilerine ulaş. Malum facebooku olmayanı dövüyorlar Gerçi bunu kesin yapmışsındır

Soyadını bilmiyorum, ama adını arattım belki çıkar diye, kasiyerlerin fişte adı yazıyor ya, onlardan baktım belki eklemislerdir diye, yok bulamadım

Yaaaa ne güzel hisler Bence evli mi değil mi bi araştır, sonra farklı bi tanışma metodu uygulayabilirsin bak ben çok yaratıcıyımdır bu konularda konuşabiliriz özelden :) hani derler ya akıllı kadın hoşlandığı erkege hislerini söyleyen kadın değil erkeğe söyleten kadindir diye, yani tam olarak böyle değil tabi bu söz ama tema bu işte ordaki akıllı kadın benim hayrolsun sonu inşallah

Hehehhe çok eğlenceli ya bence yarın çorap gibi bişey almaya git ona bakarken gülümse bi kaç kere gözgöze gel. Ertesi gün yine git çorabı açma fişini de kaybetme. Ertesi gün bunun numarasını küçük almışım anneme almıştım falan de böylece annenle yaşadığını anlamış olur (bekar olduğunu ama fişi bulamıyorum falan de sempatik davran yardımcı olmaya çalışırsa o da ilgilendiğini belli etmiş olur.. Isten geliyordum fiş lazımsa evden getiririm falan deyip sohbeti artır mesela :)

Bakın bu iyiymiş, denemeye değer

Hah işte bende bunu asla yaptıramayan, herşeyi kendim yapan aptal kadınım malesef, hiç beceremem boyle seyleri ne yazıkki, tavsiyelerinizi seve seve alırım valla

Vallahi cok cakalsin dostum :)

Anılarım depreşti okuyunca.
Çok güzel bir heyecan, okurken ben bile heyecanlandım.
Yalnız dedikleri gibi marketi eve taşıma.

Anılarım depreşti okuyunca.
Çok güzel bir heyecan, okurken ben bile heyecanlandım.
Yalnız dedikleri gibi marketi eve taşıma.

Sanırım almadıgım bi bebek bezi biberonlar falan kaldı, bugün caresizlikten arkadasımın bebegine emzik biberon falan mı alsam diye dusundum, sonra dank etti beni evli sanıcak diye

Siz nasıl market müdürünü görüyorsunuz ki, ben hiç markete gittiğimde müdürlerini göremiyorum. Küçük esnaf mı bu kişi, hiç anlamadım...

Sanırım almadıgım bi bebek bezi biberonlar falan kaldı, bugün caresizlikten arkadasımın bebegine emzik biberon falan mı alsam diye dusundum, sonra dank etti beni evli sanıcak diye
Benim en hazin sonum arkadaşımın semtindeki pazarda olmuştu.
Arkadaşımla ikimiz, beğendiğimiz pazarcıların önünden o kadar geçmişiz ki adamın teki bunlarda da ne ayak varmış abi dedi, kahkaha attılar.
Tabi daha cahildik o zaman 15, 16 yaşlarında bu kadar oluyor.

Siz nasıl market müdürünü görüyorsunuz ki, ben hiç markete gittiğimde müdürlerini göremiyorum. Küçük esnaf mı bu kişi, hiç anlamadım...

Yoo akyurt market, ama oyle kocamanda bir market değil, ufak sayılır hatta. Her gittigimde goruyorum vallahi, bazen dısarda sigara icerken goruyorum, bazen reyonlarda goruyorum, elemanların birkacıyla sohbet ederken, ha birde boyle resepsiyon gibi birsey var onun surekli oturdugu, bilgisayar var sanırım onunde, orasida kasalarin yaninda, birde şu ara kasiyer eksikligi var galiba kalabalık oldugu zaman kasayada geciyor.

Valla ben ya topuklarımı yere sert basayım ses cıksın diye topugumu kırıp rezil olucam, ya da yerler genelde kaygan olur ya marketlerin, hızlı hızlı reyonlarda onu bulucam diye yuz ustu yerle butunlesicem, kendimede guluyorum gerci filmlerdeki gibi resmen reyon aralarından bakısıyoruz, marketten cıktıgım anda sırıtmaya baslıyorum

Gülümsemekten bir şey çıkmaz.
Sanmıyorum ama eğer tavırları değişirse anlarsın zaten, bence bir dene.
Kaybedecek bir şey yok, sen yine hiçbir şey olmamış gibi marketten alışverişini yaparsın.
Hem aklında kalmamış olur, yoksa bu gidişle çok masraflı olacak bu ilişki.

Onunda vermek istedigi mesajı anlamadım ki ben, en son 8 gibi gittim heralde, birkac birsey aldım, kasaya gittim, odemeyi yapıyorum, kafamı bi kaldırdım taa kasanın karsısındaki reyonun başında gazozların arasından bakıyor, ha gulumsedi ha gulumsicek bir ifade vardı, şaşırdım napıcagımı, ama surekli etrafımda oldugunu ve ben bakmasam bile baktıgını cok net hissedebiliyorum, benim dıs gorunusum biraz serttir, avukatım, suratım hakkaten mahkeme duvarı gibi olur iş cıkısı, surekli ciddi giyinirim, acaba bundan mı cesaret edemiyor diye dusunuyorum artık..

Çok büyük ihtimal bu sebeptendir.
Zaten gülümseyerek elinden geleni yapmış olacaksın bence.
Hep güler yüzlü olmaya çalış markete gittiğinde.
Seninle konuşacaktır diye düşünüyorum, hatta ürünler hakkında bir şeyler sorabilirsin.
Ekmekler artık küflenmiyor mu? Bu konudan girebilirsin mesela.

Nasıl gelmedi bu aklıma ekmekler.
İsin tuhafı adamın bu markete gelmesine biraz ben vesile oldum, bir onceki muduru sikayet etmeseydim gelmicekti, bu yuzden acaba kader mi diye dusunmuyor degilim

Nasıl gelmedi bu aklıma ekmekler.
İsin tuhafı adamın bu markete gelmesine biraz ben vesile oldum, bir onceki muduru sikayet etmeseydim gelmicekti, bu yuzden acaba kader mi diye dusunmuyor degilim
Neden olmasın, belki de öyle.
Sen ekmeklerden gir meseleye.
İlk güler yüzlü davran sonra ekmeklerden konu aç, yoksa daha çok şikayet gibi algılar yine sohbet açamayabilir.
Heyecanlandım ben de, merak ediyorum ne olacak.
Yazarsın artık yeni gelişmeleri buraya.

Konusunca bi anda sevimli cici bir kız oluyorum adeta, ama agzım kapalıyken tam mahkeme duvarıyım yarın ilk iş ekmek reyonunun cevresinde ise bunu bir denemeliyim, ilgisi olduğu apaçık ortada zaten, konu uzar insallah, evli çıkmasında benim şansıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…