Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Aşık olayım demeyin valla sonra çekersiniz

Mendil düşerkende hafif tökezle.
Belki tutmaya calışır. Aranızdaki ceryan şimşege döner
Halbuki bu aralar cok türk filmide izlemiyorumki

Muhteşem yüzyıl izlediyseniz ilk bölümlerin etkisi olabilir, hürremde boyle birkac kez sülümanın kucağına atıvermişti kendini, işede yaramıştı deneyim ben bunları

Harika bişey bu bende gecen sene aşık olmuştum böyle birine hep nasıl tanışacam ne yapıyım diye arkadaslara soruyodum. Bana gözgöze geldiğinde gülümse 5 10 sn bak gülümse demişlerdi en çok, bende bunu yaptım dikkatini çektim ve tanıştık :) her gidişimde konuşuyorduk artık. Ama sonrasında evli olduğunu öğrendim. Yani hoşlandıysan aşık olduysan tanışman hiç zor olmaz sonrasını Allah bilir artık :)

Muhteşem yüzyıl izlediyseniz ilk bölümlerin etkisi olabilir, hürremde boyle birkac kez sülümanın kucağına atıvermişti kendini, işede yaramıştı deneyim ben bunları

Mor mendil halvet degil miydi, adam yanlis anlamaya simdi :)

Konu sahibesi bence azicik goz suz, azicik gerdan kir, yani cilve yap yoksa madden goceceksin Keci sutu nedir ya , selpak falan al cik :)

Mor mendil halvet degil miydi, adam yanlis anlamaya simdi :)

Konu sahibesi bence azicik goz suz, azicik gerdan kir, yani cilve yap yoksa madden goceceksin Keci sutu nedir ya , selpak falan al cik :)

Hahahah mor mendil halvetti doğru, bu sefer iyice işler karışır vallahi. İşte o cilve işini hiç beceremem, markete girerken topuk tıkırtısını daha siddetli cıkarmaya calısıyorum ama topuk kırılırsa rezilliğin daniskası olur ıslak mendil almaya basladım sabahları ise giderken, aksamda ne bulduysam artık reyon dolaşa dolaşa ayaklarım ağrıyor yerlerde kaygan şak diye yüz üstü kapaklanıcam vallahi yere

Bu bahsettiğim arkadaşımı arayıp bir öğreneyim diyorum ama, evli barklı adamıda copcatan konumuna sokmak istemiyorum acıkcası, bekleyip ogrenicem artık.

Taşıdım, alınıcak birşey kalmadı artık, keçi sütü bile aldım eve gelince döktüm , ıslak mendil almaya bile gidiyorum

Keçi sütünü neden döktünüz ki? Sokaktaki kedilere verirdiniz.

Keçi sütünü neden döktünüz ki? Sokaktaki kedilere verirdiniz.

İnanın kedilerin bile icebilicegini sanmıyorum, ara ara kedilere ve kopeklere hem yiyecek bırakıyorum, hemde su ve sütü karıstırıp koyuyorum, benim yemedigim ve icemedigim seyi onlara vermek istemedim acıkcası.

İnanın kedilerin bile icebilicegini sanmıyorum, ara ara kedilere ve kopeklere hem yiyecek bırakıyorum, hemde su ve sütü karıstırıp koyuyorum, benim yemedigim ve icemedigim seyi onlara vermek istemedim acıkcası.

Kedilere verilebilecek tek süt keçi sütüdür, o yüzden dedim.

Adını soyadını facebook da arat bilgilerine ulaş. Malum facebooku olmayanı dövüyorlar Gerçi bunu kesin yapmışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…