- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Mendil düşerkende hafif tökezle.Güzelmis bu fikir, çantamın sapına bir mor mendil bağlayıp atıvereyim ben önüne
Mendil düşerkende hafif tökezle.
Belki tutmaya calışır. Aranızdaki ceryan şimşege döner
Halbuki bu aralar cok türk filmide izlemiyorumki
Aşık olayım demeyin valla sonra çekersiniz
Bende yazarken güldüm, ama o ağır kokuyu ancak böyle tanımlayabilirdimannemin gözüne bakıyorum artık alınıcak eksik birşeyler mı diye :)
Hiç izlemedim vallaMuhteşem yüzyıl izlediyseniz ilk bölümlerin etkisi olabilir, hürremde boyle birkac kez sülümanın kucağına atıvermişti kendini, işede yaramıştı deneyim ben bunları
sen çoktan olmuşsun gözün kararmış bacımAşktan çektim ben yeteri kadar daha ne görebilirim bilmiyorum
Hiç izlemedim valla
sen çoktan olmuşsun gözün kararmış bacım
olsun güzel heyecanlar bunlar gelişmeleri bekleriz
çok tatlısınız
Muhteşem yüzyıl izlediyseniz ilk bölümlerin etkisi olabilir, hürremde boyle birkac kez sülümanın kucağına atıvermişti kendini, işede yaramıştı deneyim ben bunları
Mor mendil halvet degil miydi, adam yanlis anlamaya simdi :)
Konu sahibesi bence azicik goz suz, azicik gerdan kir, yani cilve yap yoksa madden goceceksinKeci sutu nedir ya , selpak falan al cik :)
Harika bişey bu bende gecen sene aşık olmuştum böyle birine hep nasıl tanışacam ne yapıyım diye arkadaslara soruyodum. Bana gözgöze geldiğinde gülümse 5 10 sn bak gülümse demişlerdi en çok, bende bunu yaptım dikkatini çektim ve tanıştık :) her gidişimde konuşuyorduk artık. Ama sonrasında evli olduğunu öğrendim. Yani hoşlandıysan aşık olduysan tanışman hiç zor olmaz sonrasını Allah bilir artık :)
Taşıdım, alınıcak birşey kalmadı artık, keçi sütü bile aldım eve gelince döktüm , ıslak mendil almaya bile gidiyorum
Keçi sütünü neden döktünüz ki? Sokaktaki kedilere verirdiniz.
İnanın kedilerin bile icebilicegini sanmıyorum, ara ara kedilere ve kopeklere hem yiyecek bırakıyorum, hemde su ve sütü karıstırıp koyuyorum, benim yemedigim ve icemedigim seyi onlara vermek istemedim acıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?