Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Ershd

Çabucak geç zaman !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
1.116
434
198
Kızlar cogunuz hatırlarsınız daha evlilikten döneli 1 ay oldu olmadı..

Hemen konuya giriyorum, bizim 2 bina yanımızda akyurt market var. Sahibinin oğluda benim ilkokul ve lise arkadaşım, ara ara birbirimize oturmaya gider geliriz.
Neyse, bu yandaki marketin bayan bir muduru vardı, gecen hafta aldıgım kepekli ekmekler 3 kez kuflu cıktı gidip soyledim ve biz sattıgımızda boyle degildi diyerek sacmaladı, bende sinirlendim ben eve gidince küflendirip getiriyorum zaten dedim, tartıstık en son bana bayagı sesini yukseltti, bende bunu market sahibi arkadasıma anlattım, uyarmasını istedim. Cunku en son ağzını bile bozdu bana karşı. Ertesi gün bana bu bayanın başka şubeye atandıgını soyledi, sen iyisini bilirsin dedim tesekkur ettim kapattım.

İş çıkışı markete gittim ev alışverişi için, reyonlarda dolaşırken yeni market müdürünü gördüm, 28-30 yaşlarında, uzun boylu, esmer ince yakışıklı biri, resmen aşık oldum, görünce içim titredi derler ya öyle, topuklunun uzerinde duramadım bacaklarım bile titredi, farklı bir histi gerçekten..
2-3 gündür gidip geldigimde reyonların arasından bakısıyoruz resmen komedi filmlerindeki gibi, tam gülümsicek gibi oluyor, cesaret mi edemiyor anlamadım..

Aşık olmuş olamam değil mi ? Surekli aklımda adam, birseyler unutup unutup aksamları 3 kez markete gider oldum..
Baktıgımı belli de etmek istemiyorum, napıcagımı bilemedim, ilk kez boyle birsey geliyor basıma gercekten.. Daha yeni bir iliskiden cıkıp ona karsı bile hissetmedigim seyleri hic konusmadıgım tanımadıgım birine hissetmek..

Evlilikten dönmek sevgilisinden ayrılmaya benzemez.

Elbette ömür boyu inzivaya çekilecek değilsiniz ama bir ay çok kısa bir süre.

Bunları yaşamasaydınız da ilginizi bu kadar erken bu denli belli etmeniz hoş olmazdı.

Adamın hayatında biri olabilir.

Gidip açılacak değilim diyeceksiniz belki ama anlattıklarınızdan etkilendiğinizi belli ettiğiniz anlaşılıyor.

Bu nedenle renk vermemeniz şimdilik birçok açıdan en güzeli.

Bende su an bunları dusundugum icin konu açtım, renk vermek istemiyorum, ama baktıgını farkettigim zaman şeytan durtuyor resmen oyle surekli degil ama bi bakıp kacırıyorum gozumu, ben kasadayken resmen reyonun köşesine saklanıyor, ilkokul çocuğu gibi hareketler sergiliyoruz marketin içinde, ama cozuttum sanki biraz, markete surekli gidiyorum, bundan sonra is donusu ne lazımsa alıp birdaha gitmemeyi dusunuyorum.

Adami arastirmadan fazla kaptirma kendini bir hayal kırıklığına daha lüzum yok

Sütü neden döktünüzki...
Bencw bu kadar sık gidipde göze batmayın.

Çok ağırdı kokusu, içinden keçi çıkıcak sandım resmen, kahveme kattım, icilmesi mumkun degil gibiydi, cok faydalıymıs ama tadı fenaydı. Evet bu kadar sık gitmemem lazım bende bunun bilincindeyim ama duramıyorum resmen ayaklarım goturuyor seytan durtuyor.

ben ayrılık yaşayalı yıllar oldu..niye bu aşk beni bulmadı hala niye............???? walla bir özeniyorum ki:) ayrılıktan kısa bir süre sonra tekrar aynı hisleri duyabilenlere

Bende anlamadım inan, nasıl boyle oldu aklım hala ermiyor aslında, ilkokul cocugu gibi oldum koridorlarda bakısan surekli sırıtıp duran, komik bir haldeyim

ahaha içinden keçi çıkıcak lafınıza çok güldüm kusura bakmayın
inşallah hakkınızda hayırlısı olur bu süreçte biraz maddi açıdan batıcak gibi görünüyosunuz

Kokusundan dolayı evet cok agırdır.
Bende tekrar almak için döktünüz sandım
Eski zamandakiler gibi mendilinizi yere atı verin

ahaha içinden keçi çıkıcak lafınıza çok güldüm kusura bakmayın
inşallah hakkınızda hayırlısı olur bu süreçte biraz maddi açıdan batıcak gibi görünüyosunuz

Bende yazarken güldüm, ama o ağır kokuyu ancak böyle tanımlayabilirdim annemin gözüne bakıyorum artık alınıcak eksik birşeyler mı diye :)

minik, tatlı bir heyecan yakalamışsınız tadını çıkarın,
belki de hevestir geçecek,
belki de hepsi kader
bilemeyiz
kendinizi sorgulamaktan vazgeçin
kırıcı bir ayrılık hikayeniz vardı hatırlıyorum
acılar henüz tazeyken böyle bir ilgiye karşı koyamamış olmanız olası geliyor
bir süre sonra biriniz çözülecektir mutlaka, durum değerlendirmesini o zaman yaparsınız

Kokusundan dolayı evet cok agırdır.
Bende tekrar almak için döktünüz sandım
Eski zamandakiler gibi mendilinizi yere atı verin

Güzelmis bu fikir, çantamın sapına bir mor mendil bağlayıp atıvereyim ben önüne

Aynen oyle, ust uste 2 tane mutsuz son yasadım malesef. Bunlardan sonra boyle ilkokul cocugu gibi ufak bakısmalar goz kacırmalar yasayınca cok hosuma gitti, belki de heves olabilir. Bakalım, zaman gostericek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…