Evlilikten dönmek sevgilisinden ayrılmaya benzemez.
Elbette ömür boyu inzivaya çekilecek değilsiniz ama bir ay çok kısa bir süre.
Bunları yaşamasaydınız da ilginizi bu kadar erken bu denli belli etmeniz hoş olmazdı.
Adamın hayatında biri olabilir.
Gidip açılacak değilim diyeceksiniz belki ama anlattıklarınızdan etkilendiğinizi belli ettiğiniz anlaşılıyor.
Bu nedenle renk vermemeniz şimdilik birçok açıdan en güzeli.
Eve marketi taşımada adam bana gülücek güldü derken
hoşlanmışsın belli .. :)
zaman ne gösterecek bakalım ..
hayırlısı ..
Sütü neden döktünüzki...Taşıdım, alınıcak birşey kalmadı artık, keçi sütü bile aldım eve gelince döktüm , ıslak mendil almaya bile gidiyorum
Sütü neden döktünüzki...
Bencw bu kadar sık gidipde göze batmayın.
Adam evli bile olabilir. Biraz arastir bakalim
ben ayrılık yaşayalı yıllar oldu..niye bu aşk beni bulmadı hala niye............???? walla bir özeniyorum ki:) ayrılıktan kısa bir süre sonra tekrar aynı hisleri duyabilenlere
Çok ağırdı kokusu, içinden keçi çıkıcak sandım resmen, kahveme kattım, icilmesi mumkun degil gibiydi, cok faydalıymıs ama tadı fenaydı. Evet bu kadar sık gitmemem lazım bende bunun bilincindeyim ama duramıyorum resmen ayaklarım goturuyor seytan durtuyor.
Kokusundan dolayı evet cok agırdır.Çok ağırdı kokusu, içinden keçi çıkıcak sandım resmen, kahveme kattım, icilmesi mumkun degil gibiydi, cok faydalıymıs ama tadı fenaydı. Evet bu kadar sık gitmemem lazım bende bunun bilincindeyim ama duramıyorum resmen ayaklarım goturuyor seytan durtuyor.
ahaha içinden keçi çıkıcak lafınıza çok güldüm kusura bakmayın
inşallah hakkınızda hayırlısı olur bu süreçte biraz maddi açıdan batıcak gibi görünüyosunuz
Kokusundan dolayı evet cok agırdır.
Bende tekrar almak için döktünüz sandım
Eski zamandakiler gibi mendilinizi yere atı verin
minik, tatlı bir heyecan yakalamışsınız tadını çıkarın,
belki de hevestir geçecek,
belki de hepsi kader
bilemeyiz
kendinizi sorgulamaktan vazgeçin
kırıcı bir ayrılık hikayeniz vardı hatırlıyorum
acılar henüz tazeyken böyle bir ilgiye karşı koyamamış olmanız olası geliyor
bir süre sonra biriniz çözülecektir mutlaka, durum değerlendirmesini o zaman yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?