K kartal19031903 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2014 50 1 98 34 İstanbul 5 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tiii #41 tiii .!.: yaşım 27 cnm, bu düzensizliğin çaresi yok mudur ya, ben kendimi bildim bileli hep düzensiz adetlerim, stres diyolar, o kadar da stresli değilim aslnda, test sonuçlarında da bişey yok diyolar, sorun ne o zaman Genişletmek için tıkla... bende kendimi bildim bileli düzensiz doktora gittim süt hormonu ve tiroid hormonu yüksek çıktı iyi doktora görünmende fayda var herkes ilgilenmiyor
tiii .!.: yaşım 27 cnm, bu düzensizliğin çaresi yok mudur ya, ben kendimi bildim bileli hep düzensiz adetlerim, stres diyolar, o kadar da stresli değilim aslnda, test sonuçlarında da bişey yok diyolar, sorun ne o zaman Genişletmek için tıkla... bende kendimi bildim bileli düzensiz doktora gittim süt hormonu ve tiroid hormonu yüksek çıktı iyi doktora görünmende fayda var herkes ilgilenmiyor
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 19 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tiii #42 Prolaktin hormonuna baktır tatlım eğer yüksekse adet düzensizliği yapar