Evet 1 yıl bekleme normal.Dediğin gibi bebek sahibi olmak için bütün cefayı biz çekiyoruz erkekler kucağına almadan neyin ne olduğunu anlayamıyor maalesef.Aslında sana şunu söyleyebilirim üzül, dert et hatta arada ağla ama isyan etme.Sonra hamile kaldığını öğrendiğinde o düşünüp üzülüp ağladığın zamanlarda bir anı olarak kalacak ve cefayı çekmeden sefa sürülmüyormuş diyeceksin.Rabbim tez zamanda meleğini sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
ben bu ilgisiz ve işini yapmayan doktorları anlamıyorum.bende bekarken 5 ay boyunca adet olmamıştım ve doktora gittiğimde adet söktürücü verip göndermişti.insan bi merak eder araştırır.Allahtan şimdiki doktorum öyle değil.gerekli tedavimi uyguladı ve 5. ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim.inşallah size de ilgili ve bilgili bi doktor denk gelirde derdinize çare bulur.
amin canım, Allah da meleğini sana bağışlasın, kan tahlili sonucumu şimdiden biliyorum ama yaptırdgımda buraya yazarım
Amin canım sağolasın.Ama deme öyle dur bakalım ha bu arada unutmadan benim bir de boş gebelikten kürtajım var dua edelim de başına böyle birşey gelmesin direk bebeğinin kalbi seninle olsun
ben istiyorum ki doktorum beni enine boyuna muayene etsin, gün gün çağırsın, yumurtlamamı takibe alsın hormonlarıma baksın, neden adet görmediğim belli değil şu an, havadan atıp tutuyolar, stres, düzensiz beslenme cart curt, pko muyum neyim bilmiyorum allah korusun, böyle değil heralde doktorlar, ben bi mucize bekliyorum sanırım :/
kızlar 3 aydır korunmuyoruz, bebek istiyoruz. en son adet tarihim 4 eylül, yani tam üzerinden 46 gün geçti, 3 kere idrar testi yaptım evde kendim, negatif çıktı, göğüslerim şiş, bi melankoli havası var, yorgunluk uyku hali, adet de olamıyorum, kan tahlili yaptırmadım, şu ana kadar 2 doktor gezdim, adet düzensizliğimin üzerine düşmediler, ne yapmamı tavsiye edersiniz
kızlar 3 aydır korunmuyoruz, bebek istiyoruz. en son adet tarihim 4 eylül, yani tam üzerinden 46 gün geçti, 3 kere idrar testi yaptım evde kendim, negatif çıktı, göğüslerim şiş, bi melankoli havası var, yorgunluk uyku hali, adet de olamıyorum, kan tahlili yaptırmadım, şu ana kadar 2 doktor gezdim, adet düzensizliğimin üzerine düşmediler, ne yapmamı tavsiye edersiniz
Evet 1 yıl bekleme normal.Dediğin gibi bebek sahibi olmak için bütün cefayı biz çekiyoruz erkekler kucağına almadan neyin ne olduğunu anlayamıyor maalesef.Aslında sana şunu söyleyebilirim üzül, dert et hatta arada ağla ama isyan etme.Sonra hamile kaldığını öğrendiğinde o düşünüp üzülüp ağladığın zamanlarda bir anı olarak kalacak ve cefayı çekmeden sefa sürülmüyormuş diyeceksin.Rabbim tez zamanda meleğini sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
merhaba, 21 yaşımdayım 3 aydır adet göremedim, göğüslerim şiş felaket acıyo kasıklarım ağrıyo ama iki haftadır tık yok. Adetim düzensiz diye 3 farklı doktora gittim adetliyken gel hormon testi yapalım dediler zaten adet olamıyorum diye gidiyorum ama beni yolluyolar öylece. Ne yapsam ne etsem bilemedim bu yaşta menopoza mı giriyorum sorun ne çözemedim
pko tam olarak ne anlama geliyo canimkızlar pko teşhisi kondu bana da ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?