• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet yerine ciğer gibi pıhtı

Elifgazelgunduz

Homm Bitkisel Satış Temsilcisi
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
95
10
38
İstanbul
Arkadaslar dün benim adet günümdü
Adet yerine pıhtılasmıs kan mı desem ne oldugunu anlamadıgım bişey geldi
Kan testi yaptırdık hamile değilm
Doktor fitil verdi
Gyno lomoxin diye
Onu kullandıktan sonra geldi
Sizce bu neyin nesi
Adet gelmiyo ama tuvaletr gidip sildiğimde
Peçeteye böyle katı yoğunlasmıs bi pıhtı şeklinde bişey geliyo

Arkadaslar dün benim adet günümdü
Adet yerine pıhtılasmıs kan mı desem ne oldugunu anlamadıgım bişey geldi
Kan testi yaptırdık hamile değilm
Doktor fitil verdi
Gyno lomoxin diye
Onu kullandıktan sonra geldi
Sizce bu neyin nesi
Adet gelmiyo ama tuvaletr gidip sildiğimde
Peçeteye böyle katı yoğunlasmıs bi pıhtı şeklinde bişey geliyo
Ben korona geçirdiğim ay o şekilde olmustu. Kanı pıhtılastırıyormus covid.
Genelde de pıhtılasma sorunum var zaten hep pıhtılı ciğer gibi gelir adetim.
Ama covid ayında daha da pıhtılıydı . adetin geciktiyse de olabilir . Aspirin içmeyi deneyebilirsin .

Ben korona geçirdiğim ay o şekilde olmustu. Kanı pıhtılastırıyormus covid.
Genelde de pıhtılasma sorunum var zaten hep pıhtılı ciğer gibi gelir adetim.
Ama covid ayında daha da pıhtılıydı . adetin geciktiyse de olabilir . Aspirin içmeyi deneyebilirsin .
Adetim gecikmedi
Adetten 1 gün önce doktora gittm hamilelik belirtilerim vardı kan verdm
Negatif cıktı. Doktor hamile değilsn adet olursun dedi. Kahverengi akıntı geliyo demiştm onun içinde fitil vermişti. Fitili adetten 1 gün önce kullandm. Adet günümde normal adet olmam gerekirken adet günümde bu pıhtı şeklinde katı bişey geldi
Bende adet oluyorum sandm
Ped taktım ama pede akmıyo
Tuvalete gidiyorum peçete ile sildiğimde pıhtılı böyle yoğun bir kurumus bişey geliyo

Adetim gecikmedi
Adetten 1 gün önce doktora gittm hamilelik belirtilerim vardı kan verdm
Negatif cıktı. Doktor hamile değilsn adet olursun dedi. Kahverengi akıntı geliyo demiştm onun içinde fitil vermişti. Fitili adetten 1 gün önce kullandm. Adet günümde normal adet olmam gerekirken adet günümde bu pıhtı şeklinde katı bişey geldi
Bende adet oluyorum sandm
Ped taktım ama pede akmıyo
Tuvalete gidiyorum peçete ile sildiğimde pıhtılı böyle yoğun bir kurumus bişey geliyo
Allah allah bence sökülemiyorsn canım. devam ederse tekrar doktoruna gitmelisin. Alttan muayene etsin.
İnsallah sökülürsün

Düşük yapsanız ağrınız çok olur.
Kimyasal ise zaten kese bile oluşmadan düşüyor ama negatif çıkmış testimiz zaten. Sokulemiyorsunuz büyük ihtimal k

Kan testinde mutlaka çıkardı canım sanmıyorum. Eğer kan testi ile yasadıgın durumun arasında 1-2 gün varsa kan doğru sonuctur.
Cuma günü hastaneye gittim cumartesi bu oldu
Şaştm kaldım bende fitilden dolayı oldu diye düşünüyorum çünkü önceden kahverengi akıntı geliyodu
Fitili onun için kullandm zaten
Şmdi leke değil pıhtı şeklinde bişey geliyo
Sürekli su içiyorum su içtikçe sanki adet olcakmıs gbi sancı giriyo kasıklarıma ama akan bişey yok

Cuma günü hastaneye gittim cumartesi bu oldu
Şaştm kaldım bende fitilden dolayı oldu diye düşünüyorum çünkü önceden kahverengi akıntı geliyodu
Fitili onun için kullandm zaten
Şmdi leke değil pıhtı şeklinde bişey geliyo
Sürekli su içiyorum su içtikçe sanki adet olcakmıs gbi sancı giriyo kasıklarıma ama akan bişey yok
Aspirin öneririm. Gayet iyi söktürür.
Kanı sulandırıyo çünkü. Limonlu su içersende faydası olabilir.
Egzersizleer var adet söktürücü youtube dan bakabilrisin

Ac karnına cor aspirin içsem olur mu yada tok karnına
Benm pıhtılasma sorunum oldugu için hergun 1 tane içiyorum aç tok farketmiyor. Coraspin zaten 100 mg çok hafif. normal aspirinler 500 mg.
Siz bilirsiniz Limonlu su da işe yarar . Siz youtube dan adet söktürücü egzersizlere bakın onlar çok etkili

Ben bu pıhtılaşmayı rahim duvarının kalınlaşmasından dolayı geldiğini düşünüyordum ama yanlış bilgi olabilir

Benm pıhtılasma sorunum oldugu için hergun 1 tane içiyorum aç tok farketmiyor. Coraspin zaten 100 mg çok hafif. normal aspirinler 500 mg.
Siz bilirsiniz Limonlu su da işe yarar . Siz youtube dan adet söktürücü egzersizlere bakın onlar çok etkili
Ay canm bilgin için cok teşekkür ederm yaaa
Biraz biraz gelmeye basladı cor aspirini içtm susadm su içtm yavas yavas geliyo insallah

Basta kan geldi biraz ama geri gelmedi
Kendimi su an cok halsiz hissediyorum
Miğdem bulanıyo her an bayılcak gbiym

Back
X