Adet Yakını ovulasyon testi ve gebelik

Bende dün yaptım pozitif çıktısizede nasip olur inşallah
Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah birşey sorucam belirtilerin neydi acaba benimde geçen ay 8 gün gecikmem oldu adet oldum maalesef. Normal döngüme göre bugün 5. Gün gecikmem geçen aya göre ise 2. Günü gecikmemin dün test yaptırdım 0.100 çıktı sizce ihtimal varmıdır?

Değer düşük canım malesef yok bide adetin gecikmiş. İnşallah bidaha ki aya nasip olur. Doktora göstermedinmi değeri

Değer düşük canım malesef yok bide adetin gecikmiş. İnşallah bidaha ki aya nasip olur. Doktora göstermedinmi değeri
Yok dün akşam tam yasağa denk geldik ama geç döllenme olabilir mi dedim birde düzensiz ya acaba geçen aya göre hesaplicaksam daha iki gün gecikti ve midem yanıyor sağ kasığımda batma var normalde adetim yaklaştımı akıntım kesilir di iki gün sonra kanamam başlardı ve akıntım aksine çoğaldı kafam karıştı ya

Geç döllenme de olabilir tabi bilemiyorum ki pazartesi tekrar kan ver bence

Canım Hamilemisin sen

Eki Görüntüle 2753886 Benimde bugün adet günüm de ama olmadım hiçbelirtimde yok test yaptım böyle çıktı ovulasyon. Burdan bir kaç arkadaş gebelik olunca böyle olduğunu söylüyor
Gebeliği ovulasyon testiyle öğrenenler var ama, adet yaklasınca da lh hormonu yükselir unutmayın, inşallah gebesinizdir. Hamilelikte de yükseliyomuş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…