- 30 Ekim 2020
- 935
- 255
- 25
-
- Konu Sahibi Hedrkrlssa
Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah birşey sorucam belirtilerin neydi acaba benimde geçen ay 8 gün gecikmem oldu adet oldum maalesef. Normal döngüme göre bugün 5. Gün gecikmem geçen aya göre ise 2. Günü gecikmemin dün test yaptırdım 0.100 çıktı sizce ihtimal varmıdır?Bende dün yaptım pozitif çıktısizede nasip olur inşallah
Değer düşük canım malesef yok bide adetin gecikmiş. İnşallah bidaha ki aya nasip olur. Doktora göstermedinmi değeriCanım öncelikle hayırlı olsun inşallah birşey sorucam belirtilerin neydi acaba benimde geçen ay 8 gün gecikmem oldu adet oldum maalesef. Normal döngüme göre bugün 5. Gün gecikmem geçen aya göre ise 2. Günü gecikmemin dün test yaptırdım 0.100 çıktı sizce ihtimal varmıdır?
Yok dün akşam tam yasağa denk geldik ama geç döllenme olabilir mi dedim birde düzensiz ya acaba geçen aya göre hesaplicaksam daha iki gün gecikti ve midem yanıyor sağ kasığımda batma var normalde adetim yaklaştımı akıntım kesilir di iki gün sonra kanamam başlardı ve akıntım aksine çoğaldı kafam karıştı yaDeğer düşük canım malesef yok bide adetin gecikmiş. İnşallah bidaha ki aya nasip olur. Doktora göstermedinmi değeri
Geç döllenme de olabilir tabi bilemiyorum ki pazartesi tekrar kan ver benceYok dün akşam tam yasağa denk geldik ama geç döllenme olabilir mi dedim birde düzensiz ya acaba geçen aya göre hesaplicaksam daha iki gün gecikti ve midem yanıyor sağ kasığımda batma var normalde adetim yaklaştımı akıntım kesilir di iki gün sonra kanamam başlardı ve akıntım aksine çoğaldı kafam karıştı ya
Aynen bakıcam canım teşekkür ederimGeç döllenme de olabilir tabi bilemiyorum ki pazartesi tekrar kan ver bence
T çok koyu olunca gebelik ihtimali artıyor
Canım Hamilemisin senKızlar merhaba. Adetime 3 gün kaldı ve elimde olduğu için ovulasyon testi yaptım. Adet belirtilerimde var ama adete 8 gün kala sadece 1 defa pembe ve kahverengi kanamam olmustu. Bugün de merak edip yaptım ve böyle çıktı. Bu durumda test negatif mi yoksa pozitif mi yani yumurtlamam mı var acaba yoksa gebelik ihtimali olabilir mi ? Bazı arkadaşlarda duydum ovulsayon testiyle gebe olduğunu öğrenenleri sormak istedim
DeğilmişimCanım Hamilemisin sen
Canım Hamilemisin sen
O test erken gevelikt miydi ovulasyon testi miydiDeğilmişim
Gebeliği ovulasyon testiyle öğrenenler var ama, adet yaklasınca da lh hormonu yükselir unutmayın, inşallah gebesinizdir. Hamilelikte de yükseliyomuş çünküEki Görüntüle 2753886 Benimde bugün adet günüm de ama olmadım hiçbelirtimde yok test yaptım böyle çıktı ovulasyon. Burdan bir kaç arkadaş gebelik olunca böyle olduğunu söylüyor
Merhaba Seda hanım test yaptınız mı acaba benim de adete 6gün var ovülasyon testim bu şekildeEki Görüntüle 2753886 Benimde bugün adet günüm de ama olmadım hiçbelirtimde yok test yaptım böyle çıktı ovulasyon. Burdan bir kaç arkadaş gebelik olunca böyle olduğunu söylüyor
Testiniz ne sekilde acabaMerhaba Seda hanım test yaptınız mı acaba benim de adete 6gün var ovülasyon testim bu şekilde
Bu şekildeTestiniz ne sekilde acaba
Ovulasyon dimi benimde bu sekilde cikdi bugun ama sancim var kasiklarda ve akintim varBu şekilde
Yok gebelik testi ovülasyonu silmişimOvulasyon dimi benimde bu sekilde cikdi bugun ama sancim var kasiklarda ve akintim var
Var gibi görünüyor canisiYok gebelik testi ovülasyonu silmişimgebelik testini sabah yaptım
İnşallah canım sabah tekrarlıcam testi yine aynı çıkarsa kan testi yaptırcamVar gibi görünüyor canisi
Bende yaptım ovulasyon testi adetime 2 gün var hamilelik varmı acabaVar gibi görünüyor canisi
Bende yaptım ovulasyon testi adetime 2 gün var hamilelik varmı acaba