- 12 Aralık 2019
- 276
- 88
-
- Konu Sahibi Hedrkrlssa
Benim de durum böyle gebelik testi yaptın mı
Yapmadım adet günümü bekliyorum sen yaptın muBenim de durum böyle gebelik testi yaptın mı
Yaa bende güvenemedim zaten afet belirtilerim de var ama işte 4 gün önce gelen kanamadan sonra bir ihtimal acaba dedimBuna hiç güvenmeyin. Benim adete 2 gün kala ovulasyon testi yaptım full kırmızı çıktı aynı pik gibi ama adet oldum. En iyisi gebelik testi.
Yani yaptım ama çok çok silik varYapmadım adet günümü bekliyorum sen yaptın mu
Adete daha var sizin sanırımYaa bende güvenemedim zaten afet belirtilerim de var ama işte 4 gün önce gelen kanamadan sonra bir ihtimal acaba dedim
3 gün kaldı benim adete ama 8 gün varken bir kanamam oldu sadece 1 defa sonra olmadı şimdi adet günümü bekliyorumAdete daha var sizin sanırım
Lh hormonu hp var vücutta o yüzden 2 çizgi çıkması normal. Bende eskiden adet öncesinde ovulasyon ole gebelik öğrenir miyim diye baktım hep 2 çizgiydi hiç gebe değilsin.Benim de durum böyle gebelik testi yaptın mı
Ama silik cikar diye biliyorum bir çok arkadaş T C den koyu olursa gebelik var diyorlar hayırlısı bakalım cuma gününe kadar bekliycemLh hormonu hp var vücutta o yüzden 2 çizgi çıkması normal. Bende eskiden adet öncesinde ovulasyon ole gebelik öğrenir miyim diye baktım hep 2 çizgiydi hiç gebe değilsin.
Ya inşallah çıksın canım. Tsi Csi ne çıkarsa çıksın ama gebe olmuş ol inşallah.Ama silik cikar diye biliyorum bir çok arkadaş T C den koyu olursa gebelik var diyorlar hayırlısı bakalım cuma gününe kadar bekliycem
Gebelik testi yaptın mı canım merak ettim sonucuKızlar merhaba. Adetime 3 gün kaldı ve elimde olduğu için ovulasyon testi yaptım. Adet belirtilerimde var ama adete 8 gün kala sadece 1 defa pembe ve kahverengi kanamam olmustu. Bugün de merak edip yaptım ve böyle çıktı. Bu durumda test negatif mi yoksa pozitif mi yani yumurtlamam mı var acaba yoksa gebelik ihtimali olabilir mi ? Bazı arkadaşlarda duydum ovulsayon testiyle gebe olduğunu öğrenenleri sormak istedim
Adet oldun mu acaba sonuç ne merak ettimEki Görüntüle 2753886 Benimde bugün adet günüm de ama olmadım hiçbelirtimde yok test yaptım böyle çıktı ovulasyon. Burdan bir kaç arkadaş gebelik olunca böyle olduğunu söylüyor
Yok daha yapmadım canım bekliyorum halaGebelik testi yaptın mı canım merak ettim sonucu
Merhaba yaptınızmı acaba gebelik testi sizinle aynu durumdayımYok daha yapmadım canım bekliyorum hala
Bugün yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım ...Merhaba yaptınızmı acaba gebelik testi sizinle aynu durumdayım
Bende dün yaptım pozitif çıktıBugün yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım ...
Tebrik ederim hayırlı olsunBende dün yaptım pozitif çıktısizede nasip olur inşallah