• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet ve baş agrisi

melik1902

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
43
7
1
24
Sorunum adetle birlikte baş ağrısı.onceleri heray yasardim.ama 4_5 aydır yoktu.bu ay adet basladiktan 3. Gün başladı ve 4 gündür devam ediyor.ilac almadan geçirmeye çalışıyorum ama geçmiyor da.magnezyuma başladım tekrar.uyaninca geçer dıyorum geçmiyor. Adet sonunda hıc yasamamıstım. Yaşayanlar bu agrı ıcın neler yapıyorsunuz.

Ben adet başlamadan önce basım ağrır bacaklarım ağrır bende anlam veremedim ama bitiminde yaşamam 🫤

Benim de adetle birlikte baş ağrısı başlıyor ve migrenim tutuyor ağrı kesici almak zorunda kalıyorum.Ağrı kesici de adetimi kesiyor😕Cuma günü adet oldum ikinci günün bitimine kadar yoğunluktan sürekli ped değiştirdim.Başım ağırınca ağrı kesici aldım.Adetim de büyük oranda azaldı.

Ben adet başlamadan önce basım ağrır bacaklarım ağrır bende anlam veremedim ama bitiminde yaşamam 🫤
Benım de oyleydı bazen sonunda olsa bırgun sürerdi bugun 5.gun hala agrıyor. Saç dıplerıme gectı bu sabah agrıyan tepe bolgesındekı saç dıplerım sıkı toplamıs gıbı sızlıyor bugünde. Anlam veremıyorum

Benim de adetle birlikte baş ağrısı başlıyor ve migrenim tutuyor ağrı kesici almak zorunda kalıyorum.Ağrı kesici de adetimi kesiyor😕Cuma günü adet oldum ikinci günün bitimine kadar yoğunluktan sürekli ped değiştirdim.Başım ağırınca ağrı kesici aldım.Adetim de büyük oranda azaldı.
İşte bende agrı kesıcı almak ıstemıyorum hemn kesiyor. Bugün 5. Gün saç dıplerıme vurdu bugünde agrı. Neden oldu anlamadım.

Back
X