• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet tarihine göre beta uyuyor ama ultrason geri

gzm asmakci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
73
21
38
27
Adet tarihim 09.04. Ultrasonda 4+5 gün görülüyor. Kese boyu 0.54 mm. Adet tarihinden bakıldığında daha büyük çıkıyor. 10 gün geriden geldiğini söyledi doktor. Beta değerim ilk 1493 tü. 3 gün sonra tekrarlnadığında 4354 çıktı. Normal giden bir gebelik mi böyle durum yaşayan var mı? 2 hafta sonra kalp atışı ve bebeği görmek için çağrıdı doktor ama endileşiliyim birde ilk olunca

Adet tarihim 09.04. Ultrasonda 4+5 gün görülüyor. Kese boyu 0.54 mm. Adet tarihinden bakıldığında daha büyük çıkıyor. 10 gün geriden geldiğini söyledi doktor. Beta değerim ilk 1493 tü. 3 gün sonra tekrarlnadığında 4354 çıktı. Normal giden bir gebelik mi böyle durum yaşayan var mı? 2 hafta sonra kalp atışı ve bebeği görmek için çağrıdı doktor ama endileşiliyim birde ilk olunca
normal benim de beta değerim normal ama bebeğim iki güç gün geriden takip ediyor SAT a göre. Doktorum geç döllenme olabilir endişhelenecek durumm yok dedi.
Şimdi gayet sağlıklı haftası ile uyumlu hale geldi bazen doktor ölçümünden de kaynaklanıyor endişhelenecek bir şey yok canım

ilk kesemi 4+5 te gordum inan 4 mm biseydi 4+1 dedi doktor. Korktum. 6+5 te gittim ,6+6 cikti 8mm bebis :) adetimin 14. Gun degil de 23. Gunu yumurtlama oldugu icin 9 10 gun kadar ileri sardi benim son adet tarihimi de oylelikle 6+6 . Yoksa benim de haftasi buyuk cocuk kucuk olcakti,:) illa adete gore olmuyo sonra bebisten hesapliyolar duzenliyolar tekrar korkma hic:) beta yuksekten gidebilir herkesin bir degil.:) artisii guzel

Back