- 17 Mayıs 2019
- 1.587
- 2.912
-
- Konu Sahibi Ayseee1987
Bence varKızlar dün çok idrara çıktığımı farkedince bugün sabah idrarıyla gebelik testi yaptım. Ve 10. Dk baktığımda hafif silik bir çizgi gördüm, belki 5. Dkikada da çıkmıştı ama bakmamıştım.
Fakat ben bu ay; b1 vitamin hapı, gabapentin 300 mg (nöropatik ağrıları için en hafif dozu) ve 3 gündürde brokoli suyu içiyordum.
Sizce bu kullandıklarım mı testi silik çizgi çıkardı? Çünkü bata daha 8 gün var? 8 gün kala idrar testinde çıkma ihtimali ne? Bu arada yaklaşık 2 buçuk yıldır gebe kalamıyorum ve geçen ay aşılmam bile negatif oldu.
Eki Görüntüle 2741118
Eki Görüntüle 2741120
Ya ne güzelKıyamam yaben gerçekten tesadüfen öğrendim çünkü hiç belirtim yoktu hala yok belirti kendimi zorluyorum belirti için bi tane bile yok hatta hamile olduğumu sandığım zamanlarda daha çok belirtim vardı o testlerde ikinci çizgi aramaktan kör olucaktım şimdi de sürpriz beklemeden
Ağzım kulaklarımda mesajlarınızı okuyorum, Hemde Hayırlı Olsun mesajları, buna inanamıyorumHayırlı oksun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızilaç kullanmayın ve bence testte çıkıysa kanda da çıkar bir kan verin çünkü folikasit vs doktorlar vitamin veriyor .İnşallah kan sonuçlarınız da güzel olur.
Bence hamilesin ki inşallah da öyle olur çünkü çizgi çok çok silik değil aslında gayet belirginAdetine 2 gün kala betan çokk iyi çıkmış
Ya cidden hamilemiyimki öyle dileklerde bulunuyorsun
Şu an ben havada uçan bir kuşum
Olursa sizlere önerilerim olacak kızlarBence varolursa bizede dua et inşallah umutların boşa çıkmaz umarm vardr
Aslında hamileliğini böyle belirtilerle anlayan çok ben adet belirtisi dahi yaşamadım çok zorladım kendimi de yok bu yüzden hamile olduğumu da unutuyorum bazenYa ne güzelilk zamanlar belirti olmuyo heralde cok duydum senin gibi diyeni. Allah tamamına erdirsin hayırla sağlıkla kucağına al insallah
Ayyy negüzel yazıyorsun hamilesin diye yaaa, ağzınız bal yesin ❤❤Bence hamilesin ki inşallah da öyle olur çünkü çizgi çok çok silik değil aslında gayet belirginEvet benim beta yüksek çıktı genelde çoğul gebelikte oluyormuş henüz değeri ölçemedim bi daha beklemediğim bu gebelikte çoğul olursa ben şok geçiririm kalbim dayanmaz buna
Olursa sizlere önerilerim olacak kızlar
İnşallah olmuştur, 11 yıldır evliyim, çocuk düşünmüyorduk herşey tamam olsun öyle çocuk yapalım dedik. Tabii hemen olacak zannetmiştik. Karar verdik yapalım diye Ama 2 buçuk yıldır olmadı. Yaşım 33. Allahım bana ve sizlere tüm bekleyenlere bunu yaşatır inşallah
11 yıl mıOlursa sizlere önerilerim olacak kızlar
İnşallah olmuştur, 11 yıldır evliyim, çocuk düşünmüyorduk herşey tamam olsun öyle çocuk yapalım dedik. Tabii hemen olacak zannetmiştik. Karar verdik yapalım diye Ama 2 buçuk yıldır olmadı. Yaşım 33. Allahım bana ve sizlere tüm bekleyenlere bunu yaşatır inşallah
Ay kuzum benim ne kadar heyecanlısın isteklisin hamilelerin duası olur derler dualarım seninle ve senin gibi bebiş isteyenlerle olucak inşallah güzel haberlerini yazıcaksın buraya güzel düşün sende güzel olsun herşeyAyyy negüzel yazıyorsun hamilesin diye yaaa, ağzınız bal yesin ❤❤
Eğer İstiyorsan inşallah ikiz bebeklerin olur da bir şok daha geçirirsin
Evet canım 11 yıldır evliyim, ve herşeyimiz tam yerinde olsun diye 8 yıl çocuk yapmak istemedik. Sonra tamam yapalım dedik bu seferde o bizi istemedi.Yaaa
11 yıl mımaşallah baya da olmuş. Sen önerileri şimdiden söyle bence bizde 3 yıldır istyrz. Bizde hemen olcak zannetmstk 1 yıl istememstk ama nasip halen de olmadı. Ama umarm sizin olmuştur ve bebisin senledir
Hamile kalmaya odaklanmadığında olucaktır eminim hiç dert etmeYaaa
11 yıl mımaşallah baya da olmuş. Sen önerileri şimdiden söyle bence bizde 3 yıldır istyrz. Bizde hemen olcak zannetmstk 1 yıl istememstk ama nasip halen de olmadı. Ama umarm sizin olmuştur ve bebisin senledir
Bence gebelik var ilk gebekigimi 7 gün kala öğrenmiştim normal test ile sizin ovulasyondan kaç gün gectiKızlar dün çok idrara çıktığımı farkedince bugün sabah idrarıyla gebelik testi yaptım. Ve 10. Dk baktığımda hafif silik bir çizgi gördüm, belki 5. Dkikada da çıkmıştı ama bakmamıştım.
Fakat ben bu ay; b1 vitamin hapı, gabapentin 300 mg (nöropatik ağrıları için en hafif dozu) ve 3 gündürde brokoli suyu içiyordum.
Sizce bu kullandıklarım mı testi silik çizgi çıkardı? Çünkü bata daha 8 gün var? 8 gün kala idrar testinde çıkma ihtimali ne? Bu arada yaklaşık 2 buçuk yıldır gebe kalamıyorum ve geçen ay aşılmam bile negatif oldu.
Eki Görüntüle 2741118
Eki Görüntüle 2741120
Allah razı olsun canım, şu an duaya çok ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.Ay kuzum benim ne kadar heyecanlısın isteklisin hamilelerin duası olur derler dualarım seninle ve senin gibi bebiş isteyenlerle olucak inşallah güzel haberlerini yazıcaksın buraya güzel düşün sende güzel olsun herşey
Olursa sizlere önerilerim olacak kızlar
11 yıl mıOlursa sizlere önerilerim olacak kızlar
Allah'ın izniyle pozitif olur sen testi tekrarla eğer yine çıkarsa bence artk var diyeblrz. 8 yıl nasıl çocuk istemednz yaa hiç mi canınız çekmedi çocuk görünceEvet canım 11 yıldır evliyim, ve herşeyimiz tam yerinde olsun diye 8 yıl çocuk yapmak istemedik. Sonra tamam yapalım dedik bu seferde o bizi istemedi.
Olsunda emin olayım, buraya yazacam, hatta istersen sana özelden bile atarımyeter ki pozitif olsun.
İnşallah vardırBence gebelik var ilk gebekigimi 7 gün kala öğrenmiştim normal test ile sizin ovulasyondan kaç gün gecti
5 gün olmuş ovulasyon olalı çok erken ama 5.gunde yerlestiyse yani bugün çıkabilir ama test tekrarı daha kesin olurAyyy Canımmmm ya, o geçmişteki silik çizgiler gibi değil bu, ilk 10. Dk da çıktı, hatırlıyorsan 2 ay önce saatler sonra çıkan kuruma çizgilerine heyecanlanıyordum. İnşallah giderek koyulaşır, senide böyle bi konuyla görürüz.
11 Aralıkta ovülasyon testim pik olmuştu. Yani pikten 2 gün sonra rahimden bacağıma doğru bi damar çekilmesi oldu. Dün de sık idrara çıkınca bugün bi test yapayım dedim. Ama brokoli suyu da sık idrara çıkarır mı ki? Testi yalancı silik çizgi gösterir mi ki? Yani şu an kafamda çok soru var?
Ama arkadaşlar olabilir dediler, hatta 10 gün kala pozitif test gören var.
Erken döllenme olabilir kişiden kişiye göre değişiyor çünkü ben ovulasyon gününden 2 gün önceki birliktelikten hamile kaldım sanırım çünkü ondan sonra şehir dışına çıktığım için birliktelik bi daha olmamıştıMerhabalar ben sen silik çizgiyi gördüm inşaallah hamilesinizdir bence hiç beklemeden kan verin şimdi kendinizi avutup 3-4 gün sonra negatif çıkarsa da yine üzülürsünüz benim anlamadığım 5 günde mi bu sonuç yerleşme süresinin neredeyse bu kadar olduğunu duymuştum inşaallah güzel haberler alırsınız
Çok tsk ederm çok saolun güzel dileklernz içinHamile kalmaya odaklanmadığında olucaktır eminim hiç dert etmebir de Allah ne zaman hayırlısını verir bilinmez doğru zaman değildir belki de çok sıkma kendini umarım tüm şartlar zamanlar hamile kalman için güzel olur ve sende bu duyguyu yaşarsın
Eltim yok canım, kocam ailesinin tek erkek çocuğuYaaa
Allah'ın izniyle pozitif olur sen testi tekrarla eğer yine çıkarsa bence artk var diyeblrz. 8 yıl nasıl çocuk istemednz yaa hiç mi canınız çekmedi çocuk görünceeltin felan da mı yok kız senin