Malesef dayanamadım dün akşam 3 saatlik bir idrar tutmasıyla yaptım. Hafif birşey çıkmıştı ... ama bugün sabahta diğer testle yaptım hiç bir koyulaşma yok
bence benim idrarımda farklı birşeyi algılıyor bu gebelik başlangıcı olamaz olsa biraz olsun koyulaşırdı.
Yumurtlamadan 1 gün sonra başlayan göğüs ağrım bu Sabah kalktığımda hafiflemişti
Dün kk ya giremedim Googlede birinin bu yazısına rasladım.
Eki Görüntüle 2745410 testlere dikkat etmek lazım canım certain ve ovula testleri hem ucuz hem güvenilir bence ilk çocuğumu on günlükken labaquik diye normal ucuz testten öğrendim aşırı silikti varla yok arası gttim 25 çıktı değerim sonra bebişim geldi şimdi bu ikinci olucak kızımda çok uğraştım hamile kalayım diye bunda biraz daha ertelemek istiyordum yazın planliodumw aama hemen kalamam nasıl olsa diye düşündüm şıp hamileyim şükür yani herşey psikoloji sağlam tut kendini evet kolay değil bende ilkinde çok ağladım depresyon Lara grdim ama nasipi olunca hop çıktı geldi ne takvime uydum o ay ne bsey ve is nedeniyle münasebetim bir iki olmuştur ama Allah büyük işte nasip ummadığım an oğrendim bundada adet söktürücü iciodum ama basım çok dönüyor kaşık agrisi kandan negatif çıktı bir hafta sonra da idrarda çok silik gördm ovula marka sonra güvenmedm certain aldim onda da aynı olunca ihtimalimi guclnedirdum kimse kendini üzmesin o melekler çıkıp gelecek zamanı çok iyi biliyorlar