• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet tarihinden kaç gün önce test yapılırsa çıkar

pinar_2885

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
67
13
88
Kızlar adetim 21 Mart daha 1 hafta var ama çok sabirsizlaniyorum hergün bugün test yapsam mi diye düşünmeden edemiyorum.iki kere kimyasal geçirdim artık bebeğim olsun çok istiyorum..kaç gün kala test yaparsam çıkar sizce tabi varsa

Kızlar adetim 21 Mart daha 1 hafta var ama çok sabirsizlaniyorum hergün bugün test yapsam mi diye düşünmeden edemiyorum.iki kere kimyasal geçirdim artık bebeğim olsun çok istiyorum..kaç gün kala test yaparsam çıkar sizce tabi varsa
Canim yumurtlama gununu biliyomusun bende 2 defa kimyasa gecirdim ama cok sukur bu ay hamileyim

Canim yumurtlama gununu biliyomusun bende 2 defa kimyasa gecirdim ama cok sukur bu ay hamileyim

Takvimden takip ettim canım ayin 10 yumurtlama gunumdu ovalasyon testiyle bakmadım hiç. .Ayy ne güzel ya Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah bende çok istiyorum artık

Takvimden takip ettim canım ayin 10 yumurtlama gunumdu ovalasyon testiyle bakmadım hiç. .Ayy ne güzel ya Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah bende çok istiyorum artık
Cok erken canim biraz daha bekle stres yapma sakin varda bebis nasil olsa cikacak

Normalde adetten bir hafta sonrası öneriliyor ama kim bekleyebilir ki o kadar :dd ben ilk 3 gün kala yaptım silik çıktı o gün test yapmasaydım ertesi gün zaten belirtilerimden anlardım ben ilk öğrendiğim birkaç gün çok kasık ağrısı çektim çünkü

Cok erken canim biraz daha bekle stres yapma sakin varda bebis nasil olsa cikacak

Bekleyebilsem çok sabırsizlaniyorum çok merak ediyorum bin önce yapmak istiyorum ama çıkmazsa üzülme bunu da biliyorum o yüzden beklemekten başka çarem yok galiba..inşallah vardır artık bebis

Geçmiş olsun canım inşallah bi daha kimyasal yaşamazsın ben 4 gün kala öğrenmiştim

Normalde adetten bir hafta sonrası öneriliyor ama kim bekleyebilir ki o kadar :dd ben ilk 3 gün kala yaptım silik çıktı o gün test yapmasaydım ertesi gün zaten belirtilerimden anlardım ben ilk öğrendiğim birkaç gün çok kasık ağrısı çektim çünkü

Bende bu ay kasık agrisi göğüs ucunda sizlama bide akinti baya oldu..gerçekten beklemek cok zor 3 gün kala mi bakayım bende

Geçmiş olsun canım inşallah bi daha kimyasal yaşamazsın ben 4 gün kala öğrenmiştim

Çok teşekkür ederim canım inşallah kimse yasamasin herkes sağlıklı bebekler alsın kucağına..benim daha 1 haftam var baksam da çıkmaz üzülürüm diye hep bi adım geride kalıyorum

Bende senin gibiyim 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu ay adetime 7 gun kala test yaptırdım 1.99 çıktı ama umutluyum belki yukselir yani beklemek gerekiyor inşallah biz de mutlu haber aliriz

Benm üç gün kala idrar testindr çıkmıştı

Bende dayanamayıp yapmştm arada ama çıkmamıştı:) en erkn 3 gün öncesinde çıktı:) ama ben senn yerinde olsam yine beklemezdm nolcakki arada yap gitsin:)

Yapmak istiyorum hemde çok ☺☺ ama çıkmaz diye tutuyorum kendimi bikaç gün daha beklemeye çalışıcam olmadı dediğin gibi arada denerim şansımı ☺☺

Bu benim de kafamda soru işareti.
Adetten önce çıkmış sizlerin.
Benim 15 adet günü ama idrarda Yok birşey.
Gün aşırı ilişki oldu ve tabi klomen de kullandım.
Ama hayırlısı bakalım.
Ne zaman çıkar acaba varsa, kan testi yaptırmadım hiç ana

Bu benim de kafamda soru işareti.
Adetten önce çıkmış sizlerin.
Benim 15 adet günü ama idrarda Yok birşey.
Gün aşırı ilişki oldu ve tabi klomen de kullandım.
Ama hayırlısı bakalım.
Ne zaman çıkar acaba varsa, kan testi yaptırmadım hiç ana

Valla benimde 1 hafta var adete dayanamıyorum yarin bakicam heralde.gerçi erken diyo herkes en az 3 gün önceden belli olur diyorlar

Valla benimde 1 hafta var adete dayanamıyorum yarin bakicam heralde.gerçi erken diyo herkes en az 3 gün önceden belli olur diyorlar
Evet sanırım erken.
Ama insan hep heyecan içinde oluyor işte bir de sabırsızız napalım.
İdrar mı kan testi mi deneyeceksin?

Back