- 23 Ocak 2023
- 18
- 4
- 33
-
- Konu Sahibi astropsyche
Normal regl gibi kanama değilse yerlesme kanamasi olabilirMerhaba kızlar, uzun süredir forumu takip ediyorum, aklımdaki soruya net bir cevap bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Normalde adet döngüm 26-27 gün. Düzensizlik yaşayan biri değilim. Geçtiğimiz ay 19. günde adet oldum ve çok şaşırsam da üzerinde durmadım, bazen olabilir dedim geçtim. Uygulamaya göre tekrar 17 Ocak'ta olmam gerekiyordu. 1 hafta içinde olmayınca farklı markaların idrar testini yaptım ve negatifti hepsi. Belirtilerime gelecek olursak göğüslerim şiş ve ağrıyor. Ara ara kasık bel ağrım var az seviyede. Ve sürekli gazım var gibi hissediyorum.
Birkaç gün boyunca adet oldum sanıp beyaz akıntı ile karşılaştım. Bugün ise hafif pembemsi bir kanama geldi. Normal kanamama benzemiyor. Sorum şu, beklenen adet gününden 10 gün sonra yerleşme kanaması yaşama ihtimalim var mıdır sizce? Daha önce bu durum başına gelen oldu mu?
evet canım benim adetim geçtikten 1 hafta sonra gelmiştiMerhaba kızlar, uzun süredir forumu takip ediyorum, aklımdaki soruya net bir cevap bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Normalde adet döngüm 26-27 gün. Düzensizlik yaşayan biri değilim. Geçtiğimiz ay 19. günde adet oldum ve çok şaşırsam da üzerinde durmadım, bazen olabilir dedim geçtim. Uygulamaya göre tekrar 17 Ocak'ta olmam gerekiyordu. 1 hafta içinde olmayınca farklı markaların idrar testini yaptım ve negatifti hepsi. Belirtilerime gelecek olursak göğüslerim şiş ve ağrıyor. Ara ara kasık bel ağrım var az seviyede. Ve sürekli gazım var gibi hissediyorum.
Birkaç gün boyunca adet oldum sanıp beyaz akıntı ile karşılaştım. Bugün ise hafif pembemsi bir kanama geldi. Normal kanamama benzemiyor. Sorum şu, beklenen adet gününden 10 gün sonra yerleşme kanaması yaşama ihtimalim var mıdır sizce? Daha önce bu durum başına gelen oldu mu?
İnternette hep adet gününden önce olur demişler yerleşme kanaması için ondan emin olamadım. 30unda kan testine gidecektim (aile hekimliğindeki hemşire gecikmemi duyunca net sonuç için bu tarihte çağırdı) şimdi kararsız kaldım sizce yine de gitmeli miyim?Normal regl gibi kanama değilse yerlesme kanamasi olabilir
Aa gerçekten mi hep adetten önce demişler üzülmüştüm biraz. 30unda kan verecektim. Gidip baktırayım en iyisievet canım benim adetim geçtikten 1 hafta sonra gelmişti
yok canım benim bir hafta sonra geldi hatta adet oluyorum sandım ama olmamıştımAa gerçekten mi hep adetten önce demişler üzülmüştüm biraz. 30unda kan verecektim. Gidip baktırayım en iyisi
Yanıtlarınız için teşekkür ederim :)yok canım benim bir hafta sonra geldi hatta adet oluyorum sandım ama olmamıştım
rica ederim canım haber et:)Yanıtlarınız için teşekkür ederim :)
Umarım güzel haberlerle gelirimrica ederim canım haber et:)
inşallah canım :)Umarım güzel haberlerle gelirim
Vermelisiniz bence güzel haberlerini bekliyoruzİnternette hep adet gününden önce olur demişler yerleşme kanaması için ondan emin olamadım. 30unda kan testine gidecektim (aile hekimliğindeki hemşire gecikmemi duyunca net sonuç için bu tarihte çağırdı) şimdi kararsız kaldım sizce yine de gitmeli miyim?
İnşallah çok sağolunVermelisiniz bence güzel haberlerini bekliyoruz
Aynı durumu şuan yaşıyorum adetten on gün sonra lekelenme şeklinde, bende ihtimal vermedim yarın doktor randevum var..adetten on gün sonra olmaz diyorlar şaşırdımevet canım benim adetim geçtikten 1 hafta sonra gelmişti
Ne alaka canım ya ben varım işteAynı durumu şuan yaşıyorum adetten on gün sonra lekelenme şeklinde, bende ihtimal vermedim yarın doktor randevum var..adetten on gün sonra olmaz diyorlar şaşırdım
Benim yoğunlaştı biraz sanırım regl oluyorumAynı durumu şuan yaşıyorum adetten on gün sonra lekelenme şeklinde, bende ihtimal vermedim yarın doktor randevum var..adetten on gün sonra olmaz diyorlar şaşırdım
Şöyle söyleyeyim ayın 7 sinde adet oldum 20 sinde lekelenme başladı ve bir haftadır sürüyor, kahverengi lekelenme.Ne alaka canım ya ben varım işte
Ben kötü birşey olmadığı sürece razıyım her sonuca ..hiç bu güne kadar böyle bir lekelenme yaşamadım çok korkuyorum bu yüzden sabah randavum varBenim yoğunlaştı biraz sanırım regl oluyorumumarım sizin gönlünüzdeki gibi olur
pardon canım ya ben yanlış anladım sanırım,adet olmadınız sandım ama adet olmuşsunuz bence dr gidin kist olablirŞöyle söyleyeyim ayın 7 sinde adet oldum 20 sinde lekelenme başladı ve bir haftadır sürüyor, kahverengi lekelenme.
aradaki zaman 10 gün bile değil aradaki zaman çok kısa olunca hamile olduğumu düşünmüyorum, çokta uzadı 6 gündür yaşıyorum bunu bu kadar süre sürermi yerleşme kanaması