Adet tarihinden 10 gün sonra yerleşme kanaması olur mu?

Ben yeni üye oldum lütfen yardımcı olun yumurtlamadan tam 9 gün sonra kahverengi lekem geldi yani adetime bir hafta kala agrısız bir lekeydi bir damla seklinde degil yanlız leke seklindeydi devamıda gelmedi bugun yumurtlamamın 13 günü adet sancısı cekiyorum sabahtan beri ama adet olmadım sizce yerlesme kanaması olma ihtimali varmı

Şu an aynı durumu yaşayan bir arkadaşım var. 3 gün önce adet olması gerekiyordu ama olmadı. Adet döngüsü hep düzenliymiş. Bugün pembemsi bir lekelenme oldu. Şiddetli bel ağrısı var. Sabah kaset test yaptı sonuç negatif. Çok kararsız kaldık. Sizin son durumlar nedir?
Merhaba bnde de su an aynı durum var arkadaşınızın sonucu ne oldu acaba

Merhaba kızlar, uzun süredir forumu takip ediyorum, aklımdaki soruya net bir cevap bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Normalde adet döngüm 26-27 gün. Düzensizlik yaşayan biri değilim. Geçtiğimiz ay 19. günde adet oldum ve çok şaşırsam da üzerinde durmadım, bazen olabilir dedim geçtim. Uygulamaya göre tekrar 17 Ocak'ta olmam gerekiyordu. 1 hafta içinde olmayınca farklı markaların idrar testini yaptım ve negatifti hepsi. Belirtilerime gelecek olursak göğüslerim şiş ve ağrıyor. Ara ara kasık bel ağrım var az seviyede. Ve sürekli gazım var gibi hissediyorum.

Birkaç gün boyunca adet oldum sanıp beyaz akıntı ile karşılaştım. Bugün ise hafif pembemsi bir kanama geldi. Normal kanamama benzemiyor. Sorum şu, beklenen adet gününden 10 gün sonra yerleşme kanaması yaşama ihtimalim var mıdır sizce? Daha önce bu durum başına gelen oldu mu?
durum ne oldu

Ben kötü birşey olmadığı sürece razıyım her sonuca ..hiç bu güne kadar böyle bir lekelenme yaşamadım çok korkuyorum bu yüzden sabah randavum var 😔
Merhaba ben çok düzenli adet gören biriyim bu ay geciktim 8 gün 9 gün kanamam başladı ama 2 satte 1 satte gelen akıntıyla kanama oldu şimdi ara ara devam ediyo kesik geliyo test yaptım böyle çıktı hiç bişey anlamadim

Eklentiler

• IMG_20230531_160809.jpg
    IMG_20230531_160809.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 168
X