adet tarihime göre 9haftalık bebegm ama ultrasnda 7haftalık gözüküo :(

bende bugun ilk doktor muayeneme gittim. son adet tarihime göre 6+1 olması gerekirken ultrason muayenesinde 4+6 haftalık göründü. adetim düzenli oldugunu söylediğimde doktora haftaya tekrar gelmemi istedi. geç döllenme olmuştur kese büyümesi lazımmış eger büyümesse gelişme durmuş demekmiş :KK43: adeti düzenli olup geç döllenme yaşayan varmı?
Cnm gec döllnmdr byk ihtml böle seylrde tek doktrn dedigne bkma baska dktrada görn derm bn detlrm hep duznszdi hmde baya duzenszdi. duznli olandada gec döllnme oluoki

Cnm gec döllnmdr byk ihtml böle seylrde tek doktrn dedigne bkma baska dktrada görn derm bn detlrm hep duznszdi hmde baya duzenszdi. duznli olandada gec döllnme oluoki
Çok teşekkür ederim vall içim rahatladı haftaya kadar nasıl dayanacağım diye düşünüyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz haftaya Allah korusun gelişmemiş falan derse zaten başka doktora kesin giderim beklemekten başka yapacak birşeyim yok sanırım şuan. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim vall içim rahatladı haftaya kadar nasıl dayanacağım diye düşünüyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz haftaya Allah korusun gelişmemiş falan derse zaten başka doktora kesin giderim beklemekten başka yapacak birşeyim yok sanırım şuan. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Egr rabbim nasip ettiyse bize evlatlarımızı ne zorluklardan gecsekte alırız kucgımıza.. ki benm bi kaybm var malesf.. :KK43: bundada bazı sıkntlr atlltm lekelnmem oldu en son 2hft önce gttm o zmn doktr iyi dedi artk 1ay snrasına vrdi randevuyu bnmde içm içimi yiyio bse olmasn die

X