adet tarihime göre 9haftalık bebegm ama ultrasnda 7haftalık gözüküo :(

Yk canm ck eminm hatta adet takvimn vrdı orda ble kytlı. doktra.söledm sorn deil dio ama blemedm ki :KK43:
Canimm bu gayet normal biseyy yumurtlamanla ilgili benimde ayniydi bak 16. Haftadan sonra 3-5 gun derken 2 hafta onde gitmeye basladi ve inan hiic onemli bisey degil cogu insandada oluyo ben 2 tane bebek kaybettim 2sindede hersey normaldi sonuc kotu oldu simdiki bebegimde hersey normal masallah ama ilk haftasi degskti sonra bagirsaklari parlak ckti falan filan hic problem bitmiyo ama Allaha sukur saglikli bosver hicc takmana degcek bisey degl Allah kucagimiza almamizi nasip etsin insallahh

Canimm bu gayet normal biseyy yumurtlamanla ilgili benimde ayniydi bak 16. Haftadan sonra 3-5 gun derken 2 hafta onde gitmeye basladi ve inan hiic onemli bisey degil cogu insandada oluyo ben 2 tane bebek kaybettim 2sindede hersey normaldi sonuc kotu oldu simdiki bebegimde hersey normal masallah ama ilk haftasi degskti sonra bagirsaklari parlak ckti falan filan hic problem bitmiyo ama Allaha sukur saglikli bosver hicc takmana degcek bisey degl Allah kucagimiza almamizi nasip etsin insallahh
Dogru diosn canm cok sukur doktr saglklı dedi bende kaybettm btane oda xk salklydı fakt kza gecrdm karnmda oldu rabbim nsp ettktn snra onu bna ne deselrde desn olr.

Benimde oyle canim. Gec dollenme.ama o 2 haftada tek bir iliski oldugu icin hamile kaldigim tarih cok net belli. Oktorum on gore hesaplior.

Benimde oyle canim. Gec dollenme.ama o 2 haftada tek bir iliski oldugu icin hamile kaldigim tarih cok net belli. Oktorum on gore hesaplior.
Bn adetmnden snra gunnasırı ilişkyi demşlrdi öle oldu yumrtlama gnlerme denk getrdm fakt ne zmn hamile kaldm blmiorm doktr gttgmde 6hfta 4gn demşti ama o zmn kalp atısı ykmş 2hfta snra gttm 7hfta 0gun dedi bse anlamadm

Ne bileym hani doktrlr adet tarihnden itibaren hesaplıolr ya yumrtlama tarihinden hesaplaram denk gelio zatn
Evet cnm ama adet oldugun tarihte hamile kalman imkansiz sonucta. Turkiyede varmi bilmiyorum ama ben yurtdisinda yasiyorum dr hamile kaldigim gunu bile soyledi. Adet tarihimden 17 gun sonra hamile kalmisim. Eger bende adet tarihime gore hesaplasam neredeyse 3 hafta oynuyor

Evet cnm ama adet oldugun tarihte hamile kalman imkansiz sonucta. Turkiyede varmi bilmiyorum ama ben yurtdisinda yasiyorum dr hamile kaldigim gunu bile soyledi. Adet tarihimden 17 gun sonra hamile kalmisim. Eger bende adet tarihime gore hesaplasam neredeyse 3 hafta oynuyor
Bzm burda öle bse yk canm dha insanın içini karartıolr doktrlr

Onemli olan ilk kese goruldulten bir hafta onn gun sonra kalp atislarininda duyulmus olmasi
Keseye kadar gorulen adet zamani onemli degil gec dollenme yasamissaniz su anli durum normal
Benim adet olmam gereken gun yumurtam catlamisto mesela

Onemli olan ilk kese goruldulten bir hafta onn gun sonra kalp atislarininda duyulmus olmasi
Keseye kadar gorulen adet zamani onemli degil gec dollenme yasamissaniz su anli durum normal
Benim adet olmam gereken gun yumurtam catlamisto mesela
Ne bileym bian öle.geridn gelnce fln canm sıkldı gec döllenme Hç aklma glmdi

Benim de 10 gun fark var ama doktor bikereye mahsus gec dollenme olmus dedi baskada hic konusmadik telas yapma gayet normal .
Saolasn ya bnde sırf bnm mi öleki die üzülüodm. Üzlck bsede yk iştede insan kafaya takıo bnmde dktrm sorn deil demşti. Ynede kafama takmıstm bta kayptn snra hrseyi dert edr oldm

Arkadaşlar 16.03.2015 son adet tarihim ve ultrasonda hala keseyi göremedik. Karnımdan bakıldı hep ve kese görünmedi son olarak doktorum vajinal ultrasondan baktı minicik bi nokta gördü. Beta hcg istedi sonuç 3600. Deneyimlerinizle bi yorum yaparmısınız. Doktorum 1 hafta daha süre verelim sonra sonlandırırız dedi :KK43:( beta hcg sizce düşük mü ya da artık kesenin görünüyor olması mı lazımdı

Arkadaşlar 16.03.2015 son adet tarihim ve ultrasonda hala keseyi göremedik. Karnımdan bakıldı hep ve kese görünmedi son olarak doktorum vajinal ultrasondan baktı minicik bi nokta gördü. Beta hcg istedi sonuç 3600. Deneyimlerinizle bi yorum yaparmısınız. Doktorum 1 hafta daha süre verelim sonra sonlandırırız dedi :KK43:( beta hcg sizce düşük mü ya da artık kesenin görünüyor olması mı lazımdı
Canim 5000 den once karindan
Keseyi gormek mumkun olmuyor
Onemli olan keseden sonraki durum bir arkadasim 3 ay adet gormemisti duzensizlik vardi o yizden keseye gore hareket edildi
Konrrolunuzde idrarinizi yapmadan gidin daha iyi sonuc veriyor

Canim 5000 den once karindan
Keseyi gormek mumkun olmuyor
Onemli olan keseden sonraki durum bir arkadasim 3 ay adet gormemisti duzensizlik vardi o yizden keseye gore hareket edildi
Konrrolunuzde idrarinizi yapmadan gidin daha iyi sonuc veriyor
Benim gebelik haftama göre beta hcg çok mu düşük acaba çok yavaş ilerliyormuş gibi geliyor. Doktorumda 1 hafta daha şans verelim diyince çok üzüldüm

Benim gebelik haftama göre beta hcg çok mu düşük acaba çok yavaş ilerliyormuş gibi geliyor. Doktorumda 1 hafta daha şans verelim diyince çok üzüldüm
Ktu dusnme cnm bliorm ck zor ama mesela bnmde kese 5hftalkkn gözktu ama kalp atslrı 1hfta snra gttgmde yktu Mesela ama doktrm bni üzmemek içn bna vr demş 2hfta.snra bkre dha cagrdı gttm o zmn baslamş düsünebliomsn keseden 3hfta baslamş. Guçlüdr bzm bebeklrmz mrk etme rabbim yardımcmz olsn

bende bugun ilk doktor muayeneme gittim. son adet tarihime göre 6+1 olması gerekirken ultrason muayenesinde 4+6 haftalık göründü. adetim düzenli oldugunu söylediğimde doktora haftaya tekrar gelmemi istedi. geç döllenme olmuştur kese büyümesi lazımmış eger büyümesse gelişme durmuş demekmiş :KK43: adeti düzenli olup geç döllenme yaşayan varmı?

X