Cok silik olması notmal değil. Regl 1 gün gecikince net cizgiyle 181 beta görmüştüm. Tekrar kan verin. Eğer 2. Kez kimyasalsa
Ben de tekrarından korkuyorum malesef ama belirtilerim var da sonlanıyomuş gibi hissediyorum zaten.Belki biraz tuhaf gelebilir ama geçen ay da böyle hissetmiştim belirtiler azalınca akabinde 2.kan değerlerim daha düşük çıkmıştı zaten. Hayır adet gecikmesinden önce hiç test yapmadım.Ya geç döllenmedir ya da kimyasal gebelik. 1 haftadan önce test yapmış mıydınız hiç?
Evet aslında daha belirgin olması gerekir yine de kötü düşünmek istememiştim ama sanırım 2.kez üzülücem.yarın sağlık ocağında ilk kan testini vericem sonrasında da dr a giderim ama genetik test nedir hiç bi bilgim yok.Cok silik olması notmal değil. Regl 1 gün gecikince net cizgiyle 181 beta görmüştüm. Tekrar kan verin. Eğer 2. Kez kimyasalsa genetik test verin.
Tıbbi genetik bölümü yapar. 2 düşükten sonra yapılır genelde. Ama insaflıysa doktor 2 kimyasaldan sonra da yönlendirir. Genetik anormali ya da pıhtılaşmanız varsa öğrenirsiniz.Evet aslında daha belirgin olması gerekir yine de kötü düşünmek istememiştim ama sanırım 2.kez üzülücem.yarın sağlık ocağında ilk kan testini vericem sonrasında da dr a giderim ama genetik test nedir hiç bi bilgim yok.
Sağlık ocağında sabah kan testi yaptırıcam. Umarım sizin dediğiniz gibi olur. 2.kez kimyasal gebelik yaşamak istemiyorum.Geç döllenme olabilir benim 10 gün geçtiğinde çok silik gördüm çizgiyi
12.ci gün belirmeye başlamıştı çizgi
Anladım teşekkür ederim. İnşallah hiç gerek kalmaz. :/Tıbbi genetik bölümü yapar. 2 düşükten sonra yapılır genelde. Ama insaflıysa doktor 2 kimyasaldan sonra da yönlendirir. Genetik anormali ya da pıhtılaşmanız varsa öğrenirsiniz.
Bence 2 gün daha bekle canımSağlık ocağında sabah kan testi yaptırıcam. Umarım sizin dediğiniz gibi olur. 2.kez kimyasal gebelik yaşamak istemiyorum.
10 gün geçmesinin ardından mı kan değerin 0 çıkmıştı senin canım şu an hamile misin peki?Bence 2 gün daha bekle canım
Benim silik çıktı ertesi gün kan verdim değerim 0 dı sonraki gün bi daha verdim değerim 40 tı
Eğer çok silikse bekle, sabah bidaha test yap, çizgi belirmeye başlarsa kan ver
Şuan bebeğim 1 yaşına girdi10 gün geçmesinin ardından mı kan değerin 0 çıkmıştı senin canım şu an hamile misin peki?
Maşallah ya çok sevindim adınaŞuan bebeğim 1 yaşına girdi
Evet 10 gün geçmişti çoookkk silik gördüm çizgi ama kanda negatif çıktı
2 gün sonra bidaha test yaptım koyulaşmştı ve kanda 40 çıktı
Testte çift görmeden kan verme canımMaşallah ya çok sevindim adınamoralim bozuktu gün boyu şu an umutlandım.İnşallah bana da ve isteyen herkese de nasip olur. O zaman dediğin gibi yapıyim ben de sonra gidiyim kan testine.İnşallah olumlu sonuç olur senin gibi..
Tamamdır canım sağ ol.Aminn..Testte çift görmeden kan verme canım
Kanda negatif daha moral bozuyor
Allah gönlüne göre versin inşaAllah
İnşallah.Benim de geçen ay silikti 3 test yapmıştım regl gecikmesinin 8.gününde kimyasal gebelikti sonlandı. Bu ay da tekrar silik gördüm gecikmenin ardından yine baya belirtiler olmasına rağmen daha da silik gördüm.İnsan korkuyo sevinemiyo ama herşey Allahtan ne verirse hakkımızda hayırlısını versin inşAllah.İnş kimyasal değildir. Bnim geçen ay çok çok silikti ve kimyasal gebelikti.
Ewt malesef yaşayan bilir. Bnm 3. Kaybım. Rabbim kimseye yaşatmasınİnşallah.Benim de geçen ay silikti 3 test yapmıştım regl gecikmesinin 8.gününde kimyasal gebelikti sonlandı. Bu ay da tekrar silik gördüm gecikmenin ardından yine baya belirtiler olmasına rağmen daha da silik gördüm.İnsan korkuyo sevinemiyo ama herşey Allahtan ne verirse hakkımızda hayırlısını versin inşAllah.
Aminn.. Teşekkür ederim bugün kan verdim bakalım herşeyin hayırlısını versin Allah.. sizin de yaşadıklarınız oldukça zor Allah sabır versin inşallah kısa zamanda size de bana da isteyen herkese de nasip olur.Ewt malesef yaşayan bilir. Bnm 3. Kaybım. Rabbim kimseye yaşatmasınİnş sizinki sağlıklı bir gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?