- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
-
- Konu Sahibi myrainbowbaby
İnşallah canımAynen çok şükür senin az kalmış inşallah güzel haberlerini bekliyorum ben de Rabbım ikimize de nasip etsin
Canım nasılsın herhangi bir belirtin varmı? Ben dün gece uyurken sol kasıkta ağrı oldu. Uyandım böyle kramp gibi batma gibi bi süre devam etti sonra uyumuşum geri. Acaba yerleşme ağrısı falan olabilirmi daha adete 8 gün var.Aa bizim aynı gün demek ki Allahım güzel haberler almak nasip olsun inşallah ben geçen ay kesin hamileydim ama regl oldumbu ay cidden daha rahat olmaya çalıştım
Canım valla benim de arada iğne batması gibi batma oluyor sol kasığımda ama hiç adet belirtilerim de yokCanım nasılsın herhangi bir belirtin varmı? Ben dün gece uyurken sol kasıkta ağrı oldu. Uyandım böyle kramp gibi batma gibi bi süre devam etti sonra uyumuşum geri. Acaba yerleşme ağrısı falan olabilirmi daha adete 8 gün var.
Bu arada dün benim ovulasyon testim kopkoyu çıktı test sahibine yazdım ikinci kez yumurtlama dedi ben anlamadımCanım nasılsın herhangi bir belirtin varmı? Ben dün gece uyurken sol kasıkta ağrı oldu. Uyandım böyle kramp gibi batma gibi bi süre devam etti sonra uyumuşum geri. Acaba yerleşme ağrısı falan olabilirmi daha adete 8 gün var.
Ayy gerçekten mi süper değerlendirseydin ben de devam edşyordum ovulasyona da bugün bıraktım artık olmaz diye devam mı etsem acaba?Bu arada dün benim ovulasyon testim kopkoyu çıktı test sahibine yazdım ikinci kez yumurtlama dedi ben anlamadım
Ama daha adetimize var zaten ben femara kullandım bu ay belki ondan olmuşturCanım valla benim de arada iğne batması gibi batma oluyor sol kasığımda ama hiç adet belirtilerim de yokcubku geçen ay adet belirtisi yaşadım ve sonu hüsran oldu
Valla bence elinde varsa devam et canım ne olur ne olmaz ben öylesine devam ettim görünce şok oldumAyy gerçekten mi süper değerlendirseydin ben de devam edşyordum ovulasyona da bugün bıraktım artık olmaz diye devam mı etsem acaba?
İkiz gelir belki kız senin hadi bakalım heycanlandımValla bence elinde varsa devam et canım ne olur ne olmaz ben öylesine devam ettim görünce şok oldum
Benim adet belirtilerim biraz erken başlıyor normalde göğüslerim siserdi sis de değil ben anlamadım bu işiAma daha adetimize var zaten ben femara kullandım bu ay belki ondan olmuştur
Hangi ovulasyonu kullanıyorsun?Valla bence elinde varsa devam et canım ne olur ne olmaz ben öylesine devam ettim görünce şok oldum
Ya inanır mısın bilmiyorum ben üniversite yıllarında fal baktırdım bana ikizlerim olacağını söyledi kız kardeşim de iki falında da ablanın ikizleri olacak demişlerdiİkiz gelir belki kız senin hadi bakalım heycanlandım
Of inşallah canım ya ben tek tüplüyüm şuan o tüpümde dış gebelik olan tüpüm bakalım cokta umutlanmak istemiyorum belki sağdan yumurtlamışımdır boşa heveslenmiş olurum. Olmazsa öbür ay yumurta takibi yaptırmayo düşünüyorumBenim adet belirtilerim biraz erken başlıyor normalde göğüslerim siserdi sis de değil ben anlamadım bu işiinşallah hamileyizdir tutmustur canım benim ya
Innovita var ya onu aldım ben kesinlikle çok güzel ve hassasHangi ovulasyonu kullanıyorsun?
Umarım umarım tutar ikisi de tutsa tadından yenmezYa inanır mısın bilmiyorum ben üniversite yıllarında fal baktırdım bana ikizlerim olacağını söyledi kız kardeşim de iki falında da ablanın ikizleri olacak demişlerdiaklıma o geldi valla
Laboquick var bende ama bilmiyorum piki göremedim ben onda pozitif oldu ama pik olmadı bende innovita alıyım mademInnovita var ya onu aldım ben kesinlikle çok güzel ve hassas
Minnakkurabiyeler diye bir sayfası var oraya baktın mı tek tüplü anne adayları için pozisyon VS öneriyor canım. Ben de bu ay doktor kontrolüne gittim bana soldan yumurtlayacaksin dediği için biz de hep ona göre değerlendirdik pozisyonları da sola yattım mesela ilişki sonrasıOf inşallah canım ya ben tek tüplüyüm şuan o tüpümde dış gebelik olan tüpüm bakalım cokta umutlanmak istemiyorum belki sağdan yumurtlamışımdır boşa heveslenmiş olurum. Olmazsa öbür ay yumurta takibi yaptırmayo düşünüyorum
Evet canım al mutlaka bak sayfayı yazdım aşağı yorumaLaboquick var bende ama bilmiyorum piki göremedim ben onda pozitif oldu ama pik olmadı bende innovita alıyım madem
Canım acaba yine yumurtlama oluyor olabilir mi yumurtlama belirtilerine benziyor sankiBenim de bat 13 Mayıs. Bugün baş dönmesi ve kasık ağrısı o kadar çoğaldı ki dayanamadım test yaptım negatif. Beyaz kireç gibi akıntım var. Ve cinsel istek çok arttı.
Ay bakıyım bilmiyordum böyle bir sayfa çok sağol canım adet olursam da innovita alıcamMinnakkurabiyeler diye bir sayfası var oraya baktın mı tek tüplü anne adayları için pozisyon VS öneriyor canım. Ben de bu ay doktor kontrolüne gittim bana soldan yumurtlayacaksin dediği için biz de hep ona göre değerlendirdik pozisyonları da sola yattım mesela ilişki sonrası