- 2 Şubat 2024
- 406
- 127
-
- Konu Sahibi myrainbowbaby
İnşallah gerek kalmaz ama olursa mutlaka al çok hassas güzel bir test canımAy bakıyım bilmiyordum böyle bir sayfa çok sağol canım adet olursam da innovita alıcam
İnşallah canımİnşallah gerek kalmaz ama olursa mutlaka al çok hassas güzel bir test canım
Olabilir, muhtemelen öyledirCanım acaba yine yumurtlama oluyor olabilir mi yumurtlama belirtilerine benziyor sanki
İnşallah hamilelik belirtileridir ve pozitif görürsünOlabilir, muhtemelen öyledir
Hayırlısı bakalım, çok teşekkür ederim. İnşaallah sen de güne çift çizgi ile başlarsınİnşallah hamilelik belirtileridir ve pozitif görürsün
İnşallah inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin tez vakitteHayırlısı bakalım, çok teşekkür ederim. İnşaallah sen de güne çift çizgi ile başlarsın
Canım nasılsın var mı bir belirtin? Ben bu sabah bi yerlerimden belirti uydurmuyorsam bacak ve bel ağrısı ile uyandımİnşallah inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin tez vakitte
Canımmm Allahım belirtilerin inşallah güzel haber içindirCanım nasılsın var mı bir belirtin? Ben bu sabah bi yerlerimden belirti uydurmuyorsam bacak ve bel ağrısı ile uyandımdünden beri de sol kasığımda ara ara ağrı oluyor
26. Gün de cok net pozitif ya acaba hamilelikten mi yoksa bir yumurtacık daha mıCanımmm Allahım belirtilerin inşallah güzel haber içindirben de dün akşam kasik ağrısı yasadim göğüslerimde acı VS yok sadece biraz doluluk var bir de benim ovulasyon testine bir baksana
Anlamadim canım benim ama test günlerimiz aynı o yüzden sen ne zaman yaparsan o zaman yaparım26. Gün de cok net pozitif ya acaba hamilelikten mi yoksa bir yumurtacık daha mı
Falcı ikizlerin olacak demişti hem bana hem kardeşime ablanın ikizleri olacak diye taa üniversitedeBi arkadaşım var çift yumurta ikizlere gebe onun da 3 gün arayla döllenmiş yumurtalar eğer yunurtluyorsan senin de arada 4 gün var cok heycanlı
Aynen valla hem sabırsızlanıyorum hem negarif cıkıcak diye bakmak istemiyorum negatifse bile şimdi bi umut var karışık vallaAnlamadim canım benim ama test günlerimiz aynı o yüzden sen ne zaman yaparsan o zaman yaparımşimdi negatif falan çıkar üzülürüm diye de korkuyorum
Hadi bakalım sağlıcakla olsun inşallah değerlendirseydin 26 yı daFalcı ikizlerin olacak demişti hem bana hem kardeşime ablanın ikizleri olacak diye taa üniversitede
Hadi ya geç döllenme olabilirmi canımKızlar adetim gecikti bugün 5. Gün. Dün kan testi verdim yoktu
Bilmiyorum bende bu konu hakkında detaylı bilgi için konu açtım şimdi. Böyle beklemezdim hiçHadi ya geç döllenme olabilirmi canım
Değerlendirdik canım artık otomatiğe bağladıkHadi bakalım sağlıcakla olsun inşallah değerlendirseydin 26 yı da
Çok haklısınız inanın ben regl olunca bile kesin yerleşme kanaması VS dedim sürekli ümit ediyor insan inşallah geç döllenmedir Rabbım gönlümüze göre nasip etsinBilmiyorum bende bu konu hakkında detaylı bilgi için konu açtım şimdi. Böyle beklemezdim hiç
Sen ne zaman yapacaksın testi beybiAynen valla hem sabırsızlanıyorum hem negarif cıkıcak diye bakmak istemiyorum negatifse bile şimdi bi umut var karışık valla