- 14 Haziran 2023
- 6.339
- 5.092
- 23
- Konu Sahibi myrainbowbaby
İnşallah hayal kırıklığına uğramamAy Allahım inşallah çok sevindim inşallah güzel sonuçlar gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayal kırıklığına uğramamAy Allahım inşallah çok sevindim inşallah güzel sonuçlar gelir
Kızlar gelmeyen adet tarihi yapmışlar birbirimize dertleşelim istedim eminim şu an isteyip bekleyen çok kişiyiz birbirimize dua edelim benim gibi olanlar kimler belirtileriniz var mı yok mu biz günleri değerlendirdik bekliyoruz benim bat 10 kaldı bakalım
Ben yorum m yazdım canımbende bekleyenlerdenim bugün katıldım bu siteye,bir konu açtım eğer bilgisi olan bana yardımcı olur mu?
3 yildir her ay bekliyordum hiç sasmiyorKızlar gelmeyen adet tarihi yapmışlar birbirimize dertleşelim istedim eminim şu an isteyip bekleyen çok kişiyiz birbirimize dua edelim benim gibi olanlar kimler belirtileriniz var mı yok mu biz günleri değerlendirdik bekliyoruz benim bat 10 kaldı bakalım
Ya inşallah Allah gönlümüze göre versin gerçekten acaba bu bat bekleme döneminde yaptığımız hareketler etkiliyor mudur ben dikkat etmeye çalışıyorum ama temizlik VS de yapıyorum yaniİnşallah hayal kırıklığına uğramam
Allahım gönlünüze göre versin inşallah bekleyen bizleri sevindirsin inşallah3 yildir her ay bekliyordum hiç sasmiyor
Gerçekten haklısınız stres yaptım ben de geçen ay daha kötü oldu en iyisi düşünmemeye çalışmak da işte...Ben bıraktım artık beklemeyi gelirse buyursun eskiden 7 8 gün kala test yapmaya başlıyordum
Kpss başladım uzaklaştım biraz gebelik fikrinden 5 günüm kaldi ağrım var mesela eskiden olsa yerlesme ağrısı derdim şuan adet sancısı diyorumGerçekten haklısınız stres yaptım ben de geçen ay daha kötü oldu en iyisi düşünmemeye çalışmak da işte...
Haklısınız ben de kpss çalışıyorum bu arada stresten uzak durmaya çalışıyorum sadece bekliyorum gunuKpss başladım uzaklaştım biraz gebelik fikrinden 5 günüm kaldi ağrım var mesela eskiden olsa yerlesme ağrısı derdim şuan adet sancısı diyorum
Ben de geçen aydan bitirdim testleri bilerek almadım bat günü Alicam bu arada belirtiniz VS var mı nasıl geçiyorBenim de bat 8 mayıs. Kaldı 3 gün ama geçmiyor geçmiyorr
Testim yok hiç o yüzden yapamadım elimde olsa günde 2 kere yapardım heralde
Bence pek etkilemiyor ya önemli olan öğrendikten sonra dikkat etmekYa inşallah Allah gönlümüze göre versin gerçekten acaba bu bat bekleme döneminde yaptığımız hareketler etkiliyor mudur ben dikkat etmeye çalışıyorum ama temizlik VS de yapıyorum yani
Ben de geçen aydan bitirdim testleri bilerek almadım bat günü Alicam bu arada belirtiniz VS var mı nasıl geçiyor
Yaa benim de adet belirtilerim gelirdi 10 gün önceden şimdilik bir şey yok ve gelmesin diye dua ediyorum çünkü geçen ay regl belirtisi yaşamıştım ve regl de oldum umarım tam tersi olur bu arada benim de hiç göğüs şişliğim VS yokCanım sol kasığımda bi ağrı var o batmalar gibi değil devamlı orda duran bir ağrı, ondan başka bir belirtim yok göğüslerim bile şişmedi Bir de bu sabah uyandığımda aniden bi koku geldi burnuma çok iğrenç bir koku. Sonra geçti alakası var mı bilmiyorum
Yaa benim de adet belirtilerim gelirdi 10 gün önceden şimdilik bir şey yok ve gelmesin diye dua ediyorum çünkü geçen ay regl belirtisi yaşamıştım ve regl de oldum umarım tam tersi olur bu arada benim de hiç göğüs şişliğim VS yok
Ya gerçekten öyle bizim bat gelmeden rahat yok uykular haram sonuç olarakÇ
Çok garip insan hem belirtileri olsun istiyor göğsü şişmeyince akıntısı olmayınca niye olmadı diyor bi yandan da ya regl belirtisiyse diye olmasın da istiyor bizim psikolojiler nanay efendim
Hiç sorma kendimi burayı okumaktan da alıkoyamıyorum bu kadar düşünmek de iyi değil aslında. Bat yaklaştıkça düşünmem arttı. Neyse ki benim günüme az kaldı artık sonrasında da senden haber bekleriz umarım istediğimiz haber gelir ikimizden deYa gerçekten öyle bizim bat gelmeden rahat yok uykular haram sonuç olarak
Aynen çok şükür senin az kalmış inşallah güzel haberlerini bekliyorum ben de Rabbım ikimize de nasip etsinHiç sorma kendimi burayı okumaktan da alıkoyamıyorum bu kadar düşünmek de iyi değil aslında. Bat yaklaştıkça düşünmem arttı. Neyse ki benim günüme az kaldı artık sonrasında da senden haber bekleriz umarım istediğimiz haber gelir ikimizden de