- 2 Şubat 2024
- 406
- 127
- 18
- Konu Sahibi myrainbowbaby
-
Ya inşallah valla adet belirtisi yaşayacağım diye korkar oldumBeklemedeyiz inşallah olmayız
Benimde 15 mayıs başlangıç cok düşünmemeye çalışıyorum kendimi dinlersem kırk tane belirti bulurum cünkü gerek yokYa inşallah valla adet belirtisi yaşayacağım diye korkar oldum
Aa bizim aynı gün demek ki Allahım güzel haberler almak nasip olsun inşallah ben geçen ay kesin hamileydim ama regl oldumBenimde 15 mayıs başlangıç cok düşünmemeye çalışıyorum kendimi dinlersem kırk tane belirti bulurum cünkü gerek yok
Güzel haberlerimiz olsun inşallah günler cabucak geçsinAa bizim aynı gün demek ki Allahım güzel haberler almak nasip olsun inşallah ben geçen ay kesin hamileydim ama regl oldumbu ay cidden daha rahat olmaya çalıştım
Ah Amin inşallahGüzel haberlerimiz olsun inşallah günler cabucak geçsin
Kızlar gelmeyen adet tarihi yapmışlarbirbirimize dertleşelim istedim eminim şu an isteyip bekleyen çok kişiyiz birbirimize dua edelim benim gibi olanlar kimler belirtileriniz var mı yok mu biz günleri değerlendirdik bekliyoruz benim bat 10 kaldı bakalım
Merhaba. Ben yaklasik 10 gun once bi iliski yasadim. Yasadiktan 4,5 gun sonra alt karnimda bi agri ve gaz sancisi gibi degisik bi durum yasiyorum. Cok cabuk yoruluyorum. Yani sanki regl olucakmisim gibi. Halbuki daha var. Boyle gebelik gibi bi durum varsa ilk gunlerde bu belirtiler yasanir miKızlar gelmeyen adet tarihi yapmışlarbirbirimize dertleşelim istedim eminim şu an isteyip bekleyen çok kişiyiz birbirimize dua edelim benim gibi olanlar kimler belirtileriniz var mı yok mu biz günleri değerlendirdik bekliyoruz benim bat 10 kaldı bakalım
Haklısınız benim de çok belirsizdir 28 ile 32 gün arasında değişiyor doktor normal dedi ben iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum sadece oradan anlıyorum ne zaman adet olacağımı (çatlamanin 14. Günü direk oldum geçen ay)Bir önceki adetim 5 nisandı. Bugün 5 mayıs oldu artık fakat benim adetlerim düzensizben ne kadar bekleyeceğimi asla bilemiyorum
İnanin insan yaşadığı her şeyi hamileliğe yoruyor çok haklısınız ben geçen ay her şeyi yaşadım hamilelik belirtisi ama maalesef regl oldum sanırım kişiden kişiye değişiyor buradan da anladığımMerhaba. Ben yaklasik 10 gun once bi iliski yasadim. Yasadiktan 4,5 gun sonra alt karnimda bi agri ve gaz sancisi gibi degisik bi durum yasiyorum. Cok cabuk yoruluyorum. Yani sanki regl olucakmisim gibi. Halbuki daha var. Boyle gebelik gibi bi durum varsa ilk gunlerde bu belirtiler yasanir mi
Ben olmasini istemiyorum. Evli degilim. Sanirim 2 bucuk haftaİnanin insan yaşadığı her şeyi hamileliğe yoruyor çok haklısınız ben geçen ay her şeyi yaşadım hamilelik belirtisi ama maalesef regl oldum sanırım kişiden kişiye değişiyor buradan da anladığımherkesin dediği şeyi yapıp takmamaya çalışıyorum inşallah yaşadıklarınız hamilelik belirtisidir reglinize kaç gün kaldı
Aa çok pardon zaten bu kadar kısa sürede belirti yaşanmıyor anladığım kadarıyla siz merak etmeyin büyük ihtimal psikolojiktir çok da fazla düşündüyseniz oluyor öyleBen olmasini istemiyorum. Evli degilim. Sanirim 2 bucuk hafta
Bilmiyorum ilk kez boyle seyler olduAa çok pardon zaten bu kadar kısa sürede belirti yaşanmıyor anladığım kadarıyla siz merak etmeyin büyük ihtimal psikolojiktir çok da fazla düşündüyseniz oluyor öyle
Geçen ay ben de aynı şeyleri yaşadım maalesef regl oldum siz düşünmeyin umarım gönlünüze göre olur her şeyBilmiyorum ilk kez boyle seyler oldu
Merhaba benimde bat 12-13 mayıs belşrtiler var inşallah doğru hissediyorumdur çok heyecanlı gerçekten femara kullandım bu ayKızlar gelmeyen adet tarihi yapmışlarbirbirimize dertleşelim istedim eminim şu an isteyip bekleyen çok kişiyiz birbirimize dua edelim benim gibi olanlar kimler belirtileriniz var mı yok mu biz günleri değerlendirdik bekliyoruz benim bat 10 kaldı bakalım
Allahım inşallah nasip eder bizlereMerhaba benimde bat 12-13 mayıs belşrtiler var inşallah doğru hissediyorumdur çok heyecanlı gerçekten femara kullandım bu ay
İnşallah canımAllahım inşallah nasip eder bizleresizin belirtileriniz ne acaba benim şu anda hiçbir şey yok
Ay Allahım inşallahİnşallah canımgöğüs ucumda acayip bir ağrı var sadece ucunda normalde hiiiiç olmaz birde kasığın sol tarafında bir ağrı mı desem batma mı desem kendini hissetiren birşeyler var. İlk gebeliğimde de göğüs ucundaki ağrıdan şüphelenip test yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?