• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sonrası

tropfen93

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
26
11
288
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum yoksa diğer adet dönemime kadar çatlarım🤷 Ben 23 gün ile 25 gün arasında adet görüyorum ve 6 gün sürüyor,dün adetimin 7.günüydü ve adetim bitmişti. Sormak istediğim adetimin bitiminden bir gün sonra eşim ile korunmasız yolla ilişkiye girdik, hamile kalma ihtimalim nedir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Kullandığım mobil uygulamada hamile kalma ihtimaliniz orta yazıyor ama yine de sizlere de danismak istedim belki bir şekilde birbirimize yardımcı olabiliriz diye şimdiden teşekkürler 🙃🌸

Adetiniz bittikten sonra 23 gunse yok denecek kadar az ama adetin ilk gununden itibaren 23 gunse olma ihtimali var. Yumurtlama donemi yaklasinca yumurta aki kivamunda bir akinti olusur o var mi

Akintiyi takip edin kac gun surecek. Sperm 1 2 gun yasiyor eger sizde bu 1 2 gunde yumurtlarsaniz hamile kalabilirsiniz

Merhaba canım bence ihtimal var kendim öyle kaldığımı düşünüyorum herkesin yumurtlama dönemi farklı bide düzenli olarak ilişki yapın bebek düşünüyorsanız

Peki, Ella 30 mg ertesi gün hapı alsam herhangi bir yan etkisi olur mu ya da etkisi? Onun hakkında da yardım alsam 🙂
Aman ha o ilactan uzak durun derim burda alıp da döngüsü değişeni çok okudum.

Merhaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum yoksa diğer adet dönemime kadar çatlarım🤷 Ben 23 gün ile 25 gün arasında adet görüyorum ve 6 gün sürüyor,dün adetimin 7.günüydü ve adetim bitmişti. Sormak istediğim adetimin bitiminden bir gün sonra eşim ile korunmasız yolla ilişkiye girdik, hamile kalma ihtimalim nedir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Kullandığım mobil uygulamada hamile kalma ihtimaliniz orta yazıyor ama yine de sizlere de danismak istedim belki bir şekilde birbirimize yardımcı olabiliriz diye şimdiden teşekkürler 🙃🌸
İhtimal her zaman var canım.
Mobil uygulamaya itibar etmeyin, Eşinizle ejekülasyondan önce eşiniz kendini çekip çekmediğine dair konuşun.

Ertesi gün hapları hakkında ise, korunmasız cinsel ilişkiden sonra 72 saat içerisinde alınmalıdır. Olabildiğince hızlı şekilde, alınmalı. Eğer ilaçları kullanıldıktan 3 saat sonra kusma ya da ishal söz konusu olur ise hapların yeniden alınması gerekir. Ertesi gün hapının aşırı kullanımı bazı sağlık sorunlarına neden olabilir. Bu yüzden acil olmadığı sürece ve yılda 3'ten fazla alınması önerilmemektedir. Tekrar ediyorum olabildiğince hızlı şekilde alınmalıdır diyorum ertesi gün değil yani...

İhtimal her zaman var canım.
Mobil uygulamaya itibar etmeyin, Eşinizle ejekülasyondan önce eşiniz kendini çekip çekmediğine dair konuşun.

Ertesi gün hapları hakkında ise, korunmasız cinsel ilişkiden sonra 72 saat içerisinde alınmalıdır. Olabildiğince hızlı şekilde, alınmalı. Eğer ilaçları kullanıldıktan 3 saat sonra kusma ya da ishal söz konusu olur ise hapların yeniden alınması gerekir. Ertesi gün hapının aşırı kullanımı bazı sağlık sorunlarına neden olabilir. Bu yüzden acil olmadığı sürece ve yılda 3'ten fazla alınması önerilmemektedir. Tekrar ediyorum olabildiğince hızlı şekilde alınmalıdır diyorum ertesi gün değil yani...
Merhaba teşekkür ederim çok güzel bir cevap vermissiniz☺️ 24 saat sonrasında maalesef ilacı almak zorunda kaldım, yan etki olarak bir etkisini görmedim ama sanırım adet düzeninde biraz sapma oluyormuş,bakalım..

Merhaba teşekkür ederim çok güzel bir cevap vermissiniz☺ 24 saat sonrasında maalesef ilacı almak zorunda kaldım, yan etki olarak bir etkisini görmedim ama sanırım adet düzeninde biraz sapma oluyormuş,bakalım..
Bende kullanmıştım 1 kez hap acayip bozuyor vücudu.2 ay boyunca adet göremedim ama olacakmışım gibi sancılarını çektim.vücudum şişti yüzümde sivilceler çıktı adet kanını atamadığı için vücut.Doktora gidip adet söktürücü ilaç kullanmak zorunda kaldım.küçücük bir hap 4 ayıma mal oldu.Ama hamilelik kesinlikle istemiyorum diyorsan başka çaresi yok malesef ertesi gün hapından.

Peki, Ella 30 mg ertesi gün hapı alsam herhangi bir yan etkisi olur mu ya da etkisi? Onun hakkında da yardım alsam 🙂
Selam, ertesi gün hapları genellikle kullananlar tarafından iyi tolere ediliyor. En sık görülebilecek yan etkiler; göğüslerde hassasiyet, bulantı, karın ağrısı, başağrısı, halsizlik ve baş dönmesidir. Ertesi gün hapı kullanımdan sonra geçici olarak adet düzensizliğine veya lekenme tarzında kanamalara yol açabilir. Adet kanaması beklenen tarihten birkaç gün önce veya sonra başlayabilir, yeni bitmiş olan bir adet kanaması kısa süre için tekrarlayabilir. Fakat bu etkiler genellikle ilk adet kanamasını takiben normal düzenine dönecektir.

Back