Adet sonrası test silik çizgi

yelkus00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
28
1
1
28
Merhabalar.
Bu ay yumurtlama sürecini hep değerlendirdik ( regl döngüm tam 28 gün).Beklenen regl tarihinde reglim başladı fakat bu sefer diğerlerinden farklıydı. Hem kısa sürdü hem en son günü koyu renkli oldu ve bitti. Normalde regl belirtilerin bir kaç gün önce başlar bu sefer bir- bir buçuk hafta önce başladı hatta şüphelenip regle 3 gün kala kan verdim 0.34 negatif çıktı. Tam zamanında regl olunca şüphelenmeyi bıraktım. Normalde regl belirtilerin bitince hemen geçer ama bu sefer geçmedi aksine mide bulantıları başladı. Bana üstüne görme olabileceği söylendi bu durumda bende yeniden şüphelenmeye başladım. Bulunduğum yerde haftanın belirli günleri kan alınıp şehir merkezine gönderiliyor o yüzden gidip kan baktiramıyorum ama gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı belirtiler hala devam ediyor. Bu durumu yaşayan başına gelen tanıdığı olan vs var mı acaba bilenler yazsın lütfen
(Bu arada daha önce 10 haftalık kalp durması sonucu kürtajım var. Belirtileri o zamanda aynı böyle yaşamıştım.)

Test markası nedir

Burada öyle şeyler okuyorum ki benimde kafam karıştı hep. Haftaya Çarşamba kan verme günü o zaman vereceğim güzel sonuçlar çıkar inşallah
İnşalllah buraya da yazarsın güzel sonuclar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…