Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtalık ağrısı dir benimde öyle olyorBu 3 reglimin sonrasi vajinamda rahim tarafımda ağrı oluyor bu ağrı 2-3 hafta devam ediyor.. doktora göründüm adet ağrısı falan dedi anlamadım cok. Ultrasondada bir sey cikmadi magnezyum takviyesi önerdi. Sizde de boyle bir ağrı oluyor mu?
Benim oyledi tuplerim tıkalı çıktı geçirdiğim enfeksiyon dan dolayı tuplerim tıkanmış sürekli karnımın alt tarafında ağrı olyduBu 3 reglimin sonrasi vajinamda rahim tarafımda ağrı oluyor bu ağrı 2-3 hafta devam ediyor.. doktora göründüm adet ağrısı falan dedi anlamadım cok. Ultrasondada bir sey cikmadi magnezyum takviyesi önerdi. Sizde de boyle bir ağrı oluyor mu?
Geçmiş olsun. Ya benim enfeksiyonumda yok aslında. Adetim duzensiz olmasiyla olacak bir etki gibi de gelmiyorBenim oyledi tuplerim tıkalı çıktı geçirdiğim enfeksiyon dan dolayı tuplerim tıkanmış sürekli karnımın alt tarafında ağrı olydu
Geçmiş olsun. Ya benim enfeksiyonumda yok aslında. Adetim duzensiz olmasiyla olacak bir etki gibi de gelmiyor
Sağol evlimisinzGeçmiş olsun. Ya benim enfeksiyonumda yok aslında. Adetim duzensiz olmasiyla olacak bir etki gibi de gelmiyor
Merhaba, tüplerin tıkalı olup olmadığını doktor nasil gördü, yönlendirdi?Benim oyledi tuplerim tıkalı çıktı geçirdiğim enfeksiyon dan dolayı tuplerim tıkanmış sürekli karnımın alt tarafında ağrı olydu
Rahim filimi cektim ordan beli oldu amlyat o Berki açılır ddi ama açılmadıMerhaba, tüplerin tıkalı olup olmadığını doktor nasil gördü, yönlendirdi?
YokBakirelere rahim filmi cekiyorlar mi acaba
Çekmezler canım sen bekarmisinBakirelere rahim filmi cekiyorlar mi acaba
Pardon canım yaaEvet dedim ya abla