- 13 Mart 2019
- 13.577
- 45.796
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Cnm öyle birşey zaten üstüne görme oluyor ondada kızlarn yazdklarına göre kan gelmiyor.. Leke leke şeklinde sonra geçiyor
Canım bence kafana takma diyorlar ya hani.. O çok doğru bende kafama takıyorum maleaef ama böyle kendimize zarar veriyoruz
5-6 aydır ama biz 1 ay önce eşimde sorun olduğunu öğrendikAynen canım ben bu biraz aştım 3 4 ay önce daha kötüydüm sürekli test yapıyodum topiclerden hiç.çıkmıyodum bi yerim ağrısa acaba belirti mi. Diyodum
Ama çok şükür 3 aydır hiç test yapmadım
Biliyorım hamile olmadığumı
Şimdi de neyin kafasıysa işte
Leklelenmem biterdi bitmediği için böyle biley.geldi aklıma
Neyse hayırlısı olsunda
Rabbim zamanını en iyi bilendir
Siz ne kadar süredir isitiyorsunuz
5-6 aydır ama biz 1 ay önce eşimde sorun olduğunu öğrendik
Sperm sayısı 10,00 ml, ileri hızı %1 malesefCanım daha çok yeni inşallah biran önce düzelir
Özel olmazsa ne sorunu varmış
Benim aklıma kesin sorun bende diye geliyor hep
Sperm sayısı 10,00 ml, ileri hızı %1 malesef
Ya sorunun kimde olduğunun önemi yok bence.. Bu hayatı eşlerimizle yaşıyoruz.. Eğer bir sorun varsa bunu bilip biran önce tedaviye başlamak en iyiai
İlaç verdi takviye... Kadınların kullandığı folik asit tarzında... Erkeklerin spermleriyle alakalı genel anlamda ilaç tedavisi kesin sonuç vermiyor... Kürler felan yapıyorum.. İyi beslenmesine özen gösteriyorm..Kesinlikle canım bizde gitmeyi.düşünüyoruz ama hala gidemedik dediğin gibi.geciktirmeden biran önce tespit edip.tedavi olmak lazım doktor size ne dedi yani.ilaç.tedavisi falan mı
İlaç verdi takviye... Kadınların kullandığı folik asit tarzında... Erkeklerin spermleriyle alakalı genel anlamda ilaç tedavisi kesin sonuç vermiyor... Kürler felan yapıyorum.. İyi beslenmesine özen gösteriyorm..
Sağlıkla kucağınız dolar inşallahCanımm inşallah hayırlı vakitte gelir yavrularımız dua ediyorum isteyen herkes için sende dua et olur mu❤
Benim esimde de ilerleme sorunu vardı eşim o ay zinko kullanmıştı bunu da bize aile hekimimiz önermişti (saracoglunun öğrencisi ) bir de çok havuç ye demişti.. belki işine yarar.İlaç verdi takviye... Kadınların kullandığı folik asit tarzında... Erkeklerin spermleriyle alakalı genel anlamda ilaç tedavisi kesin sonuç vermiyor... Kürler felan yapıyorum.. İyi beslenmesine özen gösteriyorm..
Sonuç aldınızmı cnmBenim esimde de ilerleme sorunu vardı eşim o ay zinko kullanmıştı bunu da bize aile hekimimiz önermişti (saracoglunun öğrencisi ) bir de çok havuç ye demişti.. belki işine yarar.
ne mutlu size...inanın umud oldunuz bana... bende de sorun yok ama işte eşimde var... ve herkes bana boşuna uğraşma sayıyı arttırabilirsin ama hız artmıyor dediEvet kullandığı ay hamile kalmıştım. Aynı zamanda ben o ay klomene de başlamıştım ama normal şartlarda benim yumurta oluşturmam ve buyutmemde sıkıntı yoktu. Sadece adet düzensizliğim vardı.
Bence bu konuda çok endişelenmeyin çünkü belki eşin testi verirken çok streslenmistir ve o yüzden normalden daha düşük çıkmıştır test... Kaç aydır deniyorsunuz?ne mutlu size...inanın umud oldunuz bana... bende de sorun yok ama işte eşimde var... ve herkes bana boşuna uğraşma sayıyı arttırabilirsin ama hız artmıyor dedi
biz 14 aylık evliyiz.. ama 6 aydır çocuk istiyoruz... fakat eşim şehir dışında çalışıyor die son 2 aydır yan yanayız ve pik günleri takip edebiliyorum.. geçen ay öğredik eşimin sperm testini yinede denedik pik günlerini takip ettim ama tutmadı.. bu ayda dün pik günümdü.. eşimde 1 aydır ilaç kullanıyor..Bence bu konuda çok endişelenmeyin çünkü belki eşin testi verirken çok streslenmistir ve o yüzden normalden daha düşük çıkmıştır test... Kaç aydır deniyorsunuz?
Benim eşimin 11 milyon sperm %1 ileri hareket %10 yerinde hareket çıkan testi bile vardı. Keçiboyunuzu özü, promen k kullandık. Sperm 30 35 milyon civarı çıktı son testte. İleri hızlı hareketli yine 0dı. Ama ileri hareketli %50 civarıydı.ne mutlu size...inanın umud oldunuz bana... bende de sorun yok ama işte eşimde var... ve herkes bana boşuna uğraşma sayıyı arttırabilirsin ama hız artmıyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?