Gebeliğe Hazırlık Adet sonrası hamile olduğunu öğrenen varmı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bize doktor WM evolotion die bir ilaç verdi.. piyasada yeni var olmaya başlayan ve Azosperm hastalarının tedavisinde bile etkili olmş ilaçmış (sözde)...
bende eşime işte keçiboynuzu özü, yumurta,ceviz,fındık,fıstık vs yedirip iyi beslemeye çalışıyorum ama işte herkes bana ileri hız düzelmez sen git tüp bebek yaptır diyor

Düzelir, hiç umutsuz olma. Spermler 3 ayda 1 yenileniyormuş vücutta. Biraz denersiniz. Olmadı tüp bebek yaptırırsın. Bende yaptırıcam eylülde. Nasip, kısmet biraz hamilelik işi.

Düzelir, hiç umutsuz olma. Spermler 3 ayda 1 yenileniyormuş vücutta. Biraz denersiniz. Olmadı tüp bebek yaptırırsın. Bende yaptırıcam eylülde. Nasip, kısmet biraz hamilelik işi.
tüp bebeğe sıcak bakmıyorum.. sebebi ise etrafımdaki bir çok insanın tüp bebeğe boşa para vermesi tutmaması.. iş ticarete dönmüş... millette teknoloji ilerledikçe iş iyice güzelleşir garantileşir..bizim ülkede para tuzağına dönüyor..
ben aşılama felan deniecem olmazsa kısmet nabim..

Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Biz 9 ay uğraştık ve 9.ayimda hamile kaldım doktor bize bu test sonucu ile aşılamaya yollarım sizi demişti ama yine de klomen yazicam klasik düzenden devam edelim dedi.. oylelik oldu Allah'ın hikmeti yoksa bir sonraki ay aşılamaya gidecektik

ne mutlu canım sana... darısı isteyen herkese... en azından sana bu değerlerle aşılamaya yönlendirebilirim demiş.. bize 3 ay tedavi olursa olur olmazsa tüp bebek dediler.. aşılamaya yol bile vermediler.. ama benimde içimde bir umud var...
sizin değerler çok kötü değil demekki

Değerleri çok net hatırlamıyorum açıkçası.. inşallah herkes evladına kavuşur kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…