Adet söktürücüler?

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
470
Kızlar bu ay adetim gecikti, evde doğal yöntemlerle yapılan ve en hızlı sonuç verem adet söktürücüler nelerdir? Sıcak suya bal ve tarçın karıştırıp içmek işe yarıyormuş diye okudum araştırdığımda. Ama hiç denemedim. Deneyenleriniz var mı, gerçekten işe yarıyor mu? Bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum:)

Kızlar bu ay adetim gecikti, evde doğal yöntemlerle yapılan ve en hızlı sonuç verem adet söktürücüler nelerdir? Sıcak suya bal ve tarçın karıştırıp içmek işe yarıyormuş diye okudum araştırdığımda. Ama hiç denemedim. Deneyenleriniz var mı, gerçekten işe yarıyor mu? Bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum:)
Maydanoz suyu ve ballı çörekotu 👍

Hayıt suyu canım ben ikinci içişimde regl oldum

ben adet söktürücü masaj gördüm netten bir araştırın videosu çıkar karşınıza onuda deneyin hamilelik kesin yoksa tabi.

X