- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki bahsettiğin çayı nasıl yapıyosun bide ne kadar sürede işe yarıyor
advil zaten adet ağrılarını kesmek için doktor tarafından verilen bir ilaçtı kuzenime. ben ondan başımın ağrısı için aldım. baya etkisi olmuştu o yönde. aynı şekilde kendi çevremdeki kişilere de. diğer ağrı kesicileri bilmiyorum ama advilin böyle bir etkisi varmışGercekten var mi boyle bi etkisi agrikesicilerin genelde yan etkisi adet kanamasini kesmektir ama sasirdim
Arkadaşlar iki aydır adet olamıyorum adetlerim hep düzensiz soğan kürünü deniyorum bugün 6 günüm hala olmadım sizin bildiğiniz gerçekten işe yarayan doğal ve hızlı bir adet söktürücü varsa allah rızası için yardımcı olun
Benim de bu ay adetim gecikti normalde hep gününde olurdum sonra aktardan civan perçemi çayı aldım bi çok bitki var içinde poşet çay haline getirmişler. 3 gün boyunca sabah öğle akşam aç karnına içtim dün de bi şey okumuştum bal çörek otu ve tarçın karıştırılıp yutuluyor. Dün gece ve bugün sabah yaptım gerçekten işe yaradı bugün geldi canım :)Arkadaşlar iki aydır adet olamıyorum adetlerim hep düzensiz soğan kürünü deniyorum bugün 6 günüm hala olmadım sizin bildiğiniz gerçekten işe yarayan doğal ve hızlı bir adet söktürücü varsa allah rızası için yardımcı olun
canım bu ay olmazsam onu yapıcam civamperçemi işe yaradı oldum hasta bu ay bakalım zamanında olucakmıyım olmazsam onu da denicemKızlar benim de adetim gecikiyordu arkadaşım bal ve çörek otu karışımını önermişti denedim çok iyi sonuç aldım. Sizlere de tavsiye ederim. Her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı çörek otu ve 1 kaşık balı karıştırdım ve ağzımda çörek otunu çiğneyerek yedim isterseniz havanda döverek çörek otunun içindeki özünü çıkarıp balla karıştırabilirsiniz. Kısa bir zaman içinde sonuç almıştım adet söktürücü olarak çok iyi. Ben deneyin derim:)
Merhaba lütfen özelden yazarmısınbir ağrı kesici var söktürücü özelliği var onun. gerçekten içip olmayanı görmedim