Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizinki ne kadar süredir düzensizdiKesinlikle çivan perçemi yaklasık bir yıldır düzenim bozulmadan önceki zamana göre 10 gün önceden başlayarak ictim ve tam zamanında oldum ama ne yazıkki bırakınca adet döngüm 10 gün ileri atıyor. Çivanperçemini tavsiye ederim. Bir bardak suyu kaynat bardağa bir tutam çivanperçemini koy üstüne kaynamış suyu dök ağzını kapat 5 dk kadar bekle . Sabah aksam iç göreceksin sökülecek
Bence en etkili yöntem; doktor. Bu isler sakaya gelmez, mutlaka doktora gidin ve doktor tavsiyesi ile ilerleyin.Arkadaşlar iki aydır adet olamıyorum adetlerim hep düzensiz soğan kürünü deniyorum bugün 6 günüm hala olmadım sizin bildiğiniz gerçekten işe yarayan doğal ve hızlı bir adet söktürücü varsa allah rızası için yardımcı olun
en güzel adet sokturucu doktor... kist olusmus olabilir bunun icin doktora gidin kist buyurse basiniza sıkıntı olurArkadaşlar iki aydır adet olamıyorum adetlerim hep düzensiz soğan kürünü deniyorum bugün 6 günüm hala olmadım sizin bildiğiniz gerçekten işe yarayan doğal ve hızlı bir adet söktürücü varsa allah rızası için yardımcı olun
Biliyorum doktora gidince adet söktürücü verecek bende kullanmak istemiyorum onun yerine doğal yolla olsun istiyorum cevabın için çok tşk ederimen güzel adet sokturucu doktor... kist olusmus olabilir bunun icin doktora gidin kist buyurse basiniza sıkıntı olur
arkadasim doktor git kist vs yoksa sen yine adet sokturucu kullanma dogal yollari dene ama en azindan tedbirini almis olursun yine de sen bilirsin tabi.Biliyorum doktora gidince adet söktürücü verecek bende kullanmak istemiyorum onun yerine doğal yolla olsun istiyorum cevabın için çok tşk ederim
2016 nisandan beri halada düzensizim. Pcos var değerlerim gayet normal ama neye göre pcos diyorlar anlamış değilim. İlac kullanmak yerine bende böyle bir yöntem seçtim. Bazen ara veriyorum geç oluyorum ama oluyorum miktarıda epeyi azaldısizinki ne kadar süredir düzensizdi
yillardir duphaston la adet oluyorum hatta onunla hamile bile kalmistim simdi yine gelmiyor malesef yine baslicam icmeyeArkadaşlar iki aydır adet olamıyorum adetlerim hep düzensiz soğan kürünü deniyorum bugün 6 günüm hala olmadım sizin bildiğiniz gerçekten işe yarayan doğal ve hızlı bir adet söktürücü varsa allah rızası için yardımcı olun
Gitmeden bilemezsiniz ki kist olabilir pko baslangici olabilir farkinda olmadiginiz endokrin sistemde sikinti olabilir otla kokle cozumden once tani koysunlar ona gore alternatif tibba yonelirsinizBiliyorum doktora gidince adet söktürücü verecek bende kullanmak istemiyorum onun yerine doğal yolla olsun istiyorum cevabın için çok tşk ederim
Evli değilim bekarımBen kimseye bu tarz seyleri önermeye cesaret edemem ne malum belki hamilesin belki benim söylediğim otu içip düşük yapacaksın?
Evli değilim bekarım
peki o zaman bildiğiniz etkili bir yöntem varsa bana özelden mesaj atabilirmisinizOlsun gene de burayı evliler de okuyor içer filan Allah korusun çok büyük vebal...