Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

Cok iyiymis yaaa begendimmm:) ne kadar yaptin bunu lac gun

adet günümden 3-4 gün önce olurdum hep 2-3 gündür sancı çektim sıkıntılar bastı ama olmadı bir engel varmış gibi araştırdım bunu buldum zararı olmaz dedim denedim günde 2 bardak içtim akşamı adet oldum =) olana kadar günde 2vea 3 bardak içilmesi gerekiyordu ben iki içtim yetti inşallah sizede yararı olur

Yok ben gununde oluyorum aslinda miktarini cogaltirmi

İlk defa adet gecikmesi yaşadım doktor farlutal verdi 6gün sabah akşam 1 er tane aldım ve hemen olur sanıp hergün hayalkırıklığıyla bekledim bittikten sonra ancak 8. Gün oldum adet bunada şükür beklemek çok yorucu oluyor :/
"ilacı kullanınca kaç gün sonra adet olunuyor acaba " diye burada yazanları okumuştum , benim gibi okuyanlara benim durumumda fikir versin diye yazıyorum

Benimde 4. günüm herhangi bir belirti yok, bazen hafif sızı gibi birşeyler hissediyorum ve ilacı içtikten sonra 1 saat içinde baş ağrım oluyor. Siz kullanırken belirti hissettiniz mi? Bugün beyaz kremimsi şeklinde akıntım oldu çamaşırımda farkettim

bişey hissetmedim akıntı bendede hiç kesilmedi . mide bulantısı ve baş ağrısı yan etkilerde olabilecegini okumuştum . 6gün ilacı içtim bitti . Bugun bittikten sonraki 8. Gün sabah kalktım yavaştan başladı hiçbi belirti agrı sızı olmadan başladı. Ben uzun bekledim inşAllah sizi çok bekletmez hergün acaba bugun olurmu diye beklemekde sıkıcı bir durum :)

Kizlar ya kac gundur karnim agriyor regl olacak gibj ama bir turlu olamadim hic adetim gecikmez benim 31.gunde olurum niye boyle olduki ne yapmam gerekkk bekarim bu arada

Kizlar ya kac gundur karnim agriyor regl olacak gibj ama bir turlu olamadim hic adetim gecikmez benim 31.gunde olurum niye boyle olduki ne yapmam gerekkk bekarim bu arada

geçmiş olsun canım benim yaptığımı yapabilirsin ballı kekik çayı kardeşimde bekar oda denedi oldu tavsiye ederim =)

İlac sonrası adet olanların yoğunluğu ve rengi normal adet gibi mi oluyor ? Bugun belirtiler gösterdi ancak açık kahve açık kırmızımsı gibi

Benim de bu ay regl gecikti. Kekik bal karışımı demledim şu anda içiyorum. Umarım işe yarar.

Bende içiyorum. Henüz iki tane içtim. Umarım işe yarar. Bazılarıda içme dıyor. Belki geç döllenme oluyodur dıyor. Kafam karıstı. Bılhısı olan varsa yazarmı lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…