Balli kekik cayi mi nerde bulurmadet söktürücü olarak ballı kekik çayı tavsiye ederim ben kullandım ve yararını gördüm =)
Balli kekik cayi mi nerde bulurm
Cok iyiymis yaaa begendimmm:) ne kadar yaptin bunu lac gunevinde kekik var mı suyu kaynat 1 çay kaşığı kekiğin üzerine kaynamış suyu dök 3 dk bekle sonra süz 1 tatlı kaşığı bal katıp karıştır iç adet günü 2 bardak içtim akşama oldum
Cok iyiymis yaaa begendimmm:) ne kadar yaptin bunu lac gun
Yok ben gununde oluyorum aslinda miktarini cogaltirmiadet günümden 3-4 gün önce olurdum hep 2-3 gündür sancı çektim sıkıntılar bastı ama olmadı bir engel varmış gibi araştırdım bunu buldum zararı olmaz dedim denedim günde 2 bardak içtim akşamı adet oldum =) olana kadar günde 2vea 3 bardak içilmesi gerekiyordu ben iki içtim yetti inşallah sizede yararı olur
bişey hissetmedim akıntı bendede hiç kesilmedi . mide bulantısı ve baş ağrısı yan etkilerde olabilecegini okumuştum . 6gün ilacı içtim bitti . Bugun bittikten sonraki 8. Gün sabah kalktım yavaştan başladı hiçbi belirti agrı sızı olmadan başladı. Ben uzun bekledim inşAllah sizi çok bekletmez hergün acaba bugun olurmu diye beklemekde sıkıcı bir durum :)Benimde 4. günüm herhangi bir belirti yok, bazen hafif sızı gibi birşeyler hissediyorum ve ilacı içtikten sonra 1 saat içinde baş ağrım oluyor. Siz kullanırken belirti hissettiniz mi? Bugün beyaz kremimsi şeklinde akıntım oldu çamaşırımda farkettim
evinde kekik var mı suyu kaynat 1 çay kaşığı kekiğin üzerine kaynamış suyu dök 3 dk bekle sonra süz 1 tatlı kaşığı bal katıp karıştır iç adet günü 2 bardak içtim akşama oldum[/QU
Yazınız üzerine 3 gün sabah, kekik bal karışımı içtim. 77 gün sonra önce hafif lekelenme şeklinde başlayan adetim 3.4. gününde siyah pelteler halinde çok yoğun oldu. Teşekkür ediyorum bilgi için.
Kizlar ya kac gundur karnim agriyor regl olacak gibj ama bir turlu olamadim hic adetim gecikmez benim 31.gunde olurum niye boyle olduki ne yapmam gerekkk bekarim bu arada
Ya kac. Gunde olurum pekigeçmiş olsun canım benim yaptığımı yapabilirsin ballı kekik çayı kardeşimde bekar oda denedi oldu tavsiye ederim =)
Ya kac. Gunde olurum peki
Bu toz kekik demibenim bildiğim 2-3 güne olur ama bende günüz iki bardak yaptım içtim akşama oldu
Bende içiyorum. Henüz iki tane içtim. Umarım işe yarar. Bazılarıda içme dıyor. Belki geç döllenme oluyodur dıyor. Kafam karıstı. Bılhısı olan varsa yazarmı lutfenİlk defa adet gecikmesi yaşadım doktor farlutal verdi 6gün sabah akşam 1 er tane aldım ve hemen olur sanıp hergün hayalkırıklığıyla bekledim bittikten sonra ancak 8. Gün oldum adet bunada şükür beklemek çok yorucu oluyor :/
"ilacı kullanınca kaç gün sonra adet olunuyor acaba " diye burada yazanları okumuştum , benim gibi okuyanlara benim durumumda fikir versin diye yazıyorum