normalde bunu 6 ay kadar bir süre adetine bi hafta kala içmeye başlarsan düzene koyuyor ben 3 ay yapıp bıraktım :)Hadi bakalım baya ağrım var. İnşallah bu sefer düzenini kazanır. Beni gaza getir canım psikolojik olarak rahatlayayım:))))))
bende içmiştim ama bi faydasını görememiştim o hapın sonra imdadıma civan perçemi yetişmiştibanada adetim gecikti diye farlutal verdi doktorum, ilaç bittikten 1 hafta sonra hala adet göremedim diye tekrar gittim. bir baktı kist olmuş. sancım var diye aradığımda da adet olacaksındır ondandır diyordu, meğer kist büyüyormuş. sonra ameliyata aldı hemen, ilaç yüzünden içerde iyice kan birikmiş bir de. bütün hormon düzeyimi bozdu benim. sonra toparlanmak için 2 ay çocuk çalışmalarına ara vermek zorunda kaldım.
TABİKİ CİVAN PERÇEMİ TATLIM benim 15 gün gecikiyor bazen hemen bi civan perçemi içmeye başlıyorum sabah akşam 3 gün geçmeden oluyorum ama tadı çok kötüMerhabaa :) Ben 16 yasindayim. 2.5 yıl oluyor ilk regl oluşum. O zamandan beri duzensizlik cekiyorum. Duzenli doktora giden biriyim aslinda. Geçen sene şubat ayında 5 aydir olmadiğim için doktora gitmiştim. Kan degerlerimde, yumurtalik ulrtasonlarimda hicbir problem yoktu. Kilo fazlam var. Verirsem duzene girebileceğini soylemisti. Bahsi gecen hapi kullanmami soylemisti. Kullandim. 10 gun sonra oldum. Ama subattan agustosa kadar tekrar olmadim. Agustosta tatil gideceğimiz gun olmustum ve cok uzulmustum gercekten. Sonra ekim-kasim- bu subatta oldum tekrar. Yani 4 aydir yine olamiyorum. Olamayisim kilo vermeme de engel oluyor.Bu temmuzda yine bir tatil vukuatı da yasamak istemiyorum. Ne yapayim simdi? Tekrar bu hapi mi alayim yoksa hangi cayi kullanayim? Yardımcı olun lütfeeen :))
TABİKİ CİVAN PERÇEMİ TATLIM benim 15 gün gecikiyor bazen hemen bi civan perçemi içmeye başlıyorum sabah akşam 3 gün geçmeden oluyorum ama tadı çok kötü
umarım faydasını görürsün canımÇok teşekkür ederim ya, Allah razi olsun :) yarin gider alirim hemen :)
Olursun daha acele etme canimİlaç biteli bugün 5 gün oldu.Hala olmadım.Doktor 10 gün içinde demişti ama insan olsam da kurtulsam artık diyor.çok sabırsızım sanırım